- Konu Sahibi xxtinaxxoxzqe
-
doktor bana da clindoxyl verdi geceleri yatmadan günde 1 defa kullanmamı istedi daha 1 defa kullandım bakalım sonuç ne olcak.başka bu jelden kullanan var mı acaba?
clindoxyl i bende kullandım benim sivilce izlerim gitmişti ilaç sayesinde sende niye öyle oldu kikulladım sonuç berbat kullanmasam bu kdar zarar vermezdi galiba.doktora o kadar dedim sivilce izi bırakmıck bişeylr ver die ama bu üründen sonra kocaman kırmızı sivilce izleri kaldı doğal akısına bıraktığımda böle iz kalmamıştı
clindoxyl i bende kullandım benim sivilce izlerim gitmişti ilaç sayesinde sende niye öyle oldu kigerçi sivilcelerim sürekli tekrar ediyor çok sinir oluyorum o ayrı
evet internette de araştırmıştım bu ilacı doktor verdiğinde gözle görülür sonucu 15 gün boyunca kullanınca alıyormuşsun. benim cildim biraz hassas 3. günde hep yanma kaşıntı yaptı bende 1-2 gün arayla kullandım mecburenanlamadığım sey kullanma klavuzunda 1 aydan fazla kullanılması gerekir diyor ama ben kullandım 1 hafta içinde sivilcem söndü ama kırmızı benek gibi iz kaldı.sivilce kurusa bile kullanmak mı gerekiyor acaba
clındoxylı bende kullandım ve ayrıca gece kullanılıyo.. benım alnımda fecı ızler vardı ya yanı sıvılceler gecse ızler acayıp kotu duruyodu sol yanagımdada vardı.. eskı resımlerıme bakıyorum hernekadar pudrayla fondotenle kapatmaya calıssamda bariz bellı oluyomus ve cok kotu gozukuyouş.. ama bu ılacı bıde ısotrexın dıye bı ılacı kullandım.. suan yuzumde ne leke ne sıvılce ne kızarıklık var ustelık gozeneklerımde cok sıkılastı kagıt gıbı bebeksi cıldım varsa bu ılac sayesındeeskiden sıkma sunları dıye kızanlar şimdi benım cıldıme heves edıyo ama tabı cıltten cılde degısır.. arkadasımında sıvılce sorunu vardı ama doktora kac kere gıdıp bu ılacı soyledıyse yazmadı doktor
bende clindoxylı beğenmedim belkide doktor yeterince bilgilendirmediği içindir çünkü kullandım 4 gün içinde sivilceler söndü ama izleri kaldı bende kullanmayı bıraktım.bende makyaj yapmak zorunda kalıyorm sivilce izlerinden dolayı .dediğiniz gibi her doktor istediğiniz ilacı yazmıyor doktorunda iyi olması gerekiyor :2:
bende clindoxylı beğenmedim belkide doktor yeterince bilgilendirmediği içindir çünkü kullandım 4 gün içinde sivilceler söndü ama izleri kaldı bende kullanmayı bıraktım.bende makyaj yapmak zorunda kalıyorm sivilce izlerinden dolayı .dediğiniz gibi her doktor istediğiniz ilacı yazmıyor doktorunda iyi olması gerekiyor :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?