- Konu Sahibi white_angel
-
alerjisi olanlara ,iyi geliyormu ki bu marka
alerjisi olanlara ,iyi geliyormu ki bu marka
ben cliniqe i de clarins i de lorealide kullandım memnun kalmadım haberiniz olsun. şunu söylemeden geçmiycem 30 yaşından önce sadece kaliteli dermokozmetik nemlendiriciler kullanın. ben cliniqe den memnun kalmadım kullandıklarımda hani 25 yaşına gelirizde mimik kırışıklıkları deriz işte, yanlış. sadece nemlendirici olmalı. şimdi hiç birisine güvenmiyorum. cliniqe i de 2 yıla yakın kullandım bu arada. sadece cildimi bozdu. bugün babe aldım o da nemlendirici sadece. korktum kremlerden . yazık etmeyin cildinize. bilgilerinize
Ya ben iyi bir tonik istiyorum cildim sivilceli lekeli aynı zmanda ama kara veremyiorum ne alacagıma bıktım deneyerek para harcamaktan..bu tonigin numunesi yoktur dimi sıvı şey olmaz saçma bir soru sanırım ben bilmiyorumda size sorayım dedim..benim cildim karmadan yaglıya dönüp hangi tonigi kullansamki..
Ya ben iyi bir tonik istiyorum cildim sivilceli lekeli aynı zmanda ama kara veremyiorum ne alacagıma bıktım deneyerek para harcamaktan..bu tonigin numunesi yoktur dimi sıvı şey olmaz saçma bir soru sanırım ben bilmiyorumda size sorayım dedim..benim cildim karmadan yaglıya dönüp hangi tonigi kullansamki..
kızlar clinuque pudra kullanan war mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?