ZeytinKek Guru Kayıtlı Üye 24 Şubat 2008 3.183 1.093 373 10 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ZeytinKek #1 Yaklaşık 1 haftadır nette arayıp duruyorum ailece rahar rahat tatil yapabileceğimiz bir yeri.. en son bu tatil köyünde karar kıldık. Muhafazakar oteller arasında gösteriliyor , ama ben tesettürlü değillim. Eşim kıskanç , ayrı bayan havuzu olan başka bir otel de bulamadık. Denizden ve havuzdan mahrum kalmak yerine böyle bir yeri tercih ettik. Keşke otelleri eşleri kıskanç olan bayanlar için tasarlayabilselerdi kaydirigubbakcemile3
Yaklaşık 1 haftadır nette arayıp duruyorum ailece rahar rahat tatil yapabileceğimiz bir yeri.. en son bu tatil köyünde karar kıldık. Muhafazakar oteller arasında gösteriliyor , ama ben tesettürlü değillim. Eşim kıskanç , ayrı bayan havuzu olan başka bir otel de bulamadık. Denizden ve havuzdan mahrum kalmak yerine böyle bir yeri tercih ettik. Keşke otelleri eşleri kıskanç olan bayanlar için tasarlayabilselerdi kaydirigubbakcemile3
KUTAYCIK Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Haziran 2010 26 0 36 İzmir 20 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ZeytinKek #2 katılıyorum
ferhatt bebeğim melek oldu Kayıtlı Üye 19 Mayıs 2010 2.128 12 66 Diğer 21 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ZeytinKek #3 ben giitm çok güzeldi rahat rahat yüzdüm eğlendim
ZeytinKek Guru Kayıtlı Üye 24 Şubat 2008 3.183 1.093 373 12 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ZeytinKek #4 ben de Club Familia dan yeni döndüm. Rahatça denizime havuzuma girdim. Havuzu temiz plajı güzeldi. Eşimle beraber otelin halk plajına açılan demir kapısı var , orası da çok sakindi beraber orada da vakit geçirebildik. yemekleri güzeldi ortam fena değildi . animasyon çok azdı . Doğal olarak çok fazla tesettürlü kapalı kesim vardı giyime kuşama biraz daha dikkat etmek gerekiyor. Onun dışında oda da sıkıntı yaşadık. Bize rezervasyonda belirttikleri odayı değil başka bir odayı verdiler. Artı odamız girdiğimiz gün pisti ertesi gün temizliği yapıldı . Bahane hazır , otel yoğunluğu yüzünden aksamış mış mış mış ... Gidip geldik işte. Tavsiye eder misiniz derseniz Evet tavsiye ederim.
ben de Club Familia dan yeni döndüm. Rahatça denizime havuzuma girdim. Havuzu temiz plajı güzeldi. Eşimle beraber otelin halk plajına açılan demir kapısı var , orası da çok sakindi beraber orada da vakit geçirebildik. yemekleri güzeldi ortam fena değildi . animasyon çok azdı . Doğal olarak çok fazla tesettürlü kapalı kesim vardı giyime kuşama biraz daha dikkat etmek gerekiyor. Onun dışında oda da sıkıntı yaşadık. Bize rezervasyonda belirttikleri odayı değil başka bir odayı verdiler. Artı odamız girdiğimiz gün pisti ertesi gün temizliği yapıldı . Bahane hazır , otel yoğunluğu yüzünden aksamış mış mış mış ... Gidip geldik işte. Tavsiye eder misiniz derseniz Evet tavsiye ederim.
miracle35 Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2010 97 1 96 27 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ZeytinKek #5 güzel bir yer
S silacaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Kasım 2008 203 1 96 40 İstanbul 31 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ZeytinKek #6 biz gittik memnun kaldıkk arkdşlarr
sukut oğlum olsun istiyorum İNŞ Kayıtlı Üye 6 Ekim 2009 841 33 118 İzmir 13 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ZeytinKek #7 canım biz rezerve yaptırdık istanbul şirinevlerdede ofisleri var memnun kalanlar çok fiyatıda iyi ekim ayı için orda olacağız nasipse bizden sonra giderseniz gelince izlenimlerimi yazarım
canım biz rezerve yaptırdık istanbul şirinevlerdede ofisleri var memnun kalanlar çok fiyatıda iyi ekim ayı için orda olacağız nasipse bizden sonra giderseniz gelince izlenimlerimi yazarım