Kızlar bir bakın Boşanma dönemi

Evlilik hayatı işte çoğu şey gibi şans işi olduğunu düşünüyorum artık tanımadan evlenmeyin diyorlar adamı 17 yaşında tanıdım 22 yaşında evlendim tanıdım da ne oldu çok iyiydi çok severdi dedim herkes imrenerek bakardı 3 sene evliliğin sonun da içinden çok başka birşey çıktı tercih yaptı defoldu gitti ağzımın payını verdi.
Herşey bitmiş gibi konuşmayın ama asla geri adım atmayın haklı olan sizsiniz eğer yuvasını kurtarmak için çabalarsa bu evlilik devam eder aksi halde etmez siz istediğiniz kadar fedakarlık yapın ne yaparsanız yapın sadece boşanma sürecini benim gibi uzatmış olursunuz çünkü sonu gelmiyor ayrıca boşanma devamda hakim bastıra bastıra davacı olan kızımızı aynı evde yaşamaya ayrı ev talep etmesine rağmen bir evlilik birliğinin bir düzenin olusturulmamasindan dolayı davalı olan erkek tarafını yüz de yuz kusurlu buldum dedi ya aynı evde yaşayarak zaten hiç kimse bir yuva bir düzen oluşturamaz yatmak kalkmak istersin evInin eşyaları düzeni gelip giden misafirlerin bile kendine göre olur bu aynı ev meselesi çok saçma ya ev ev üstüne olmaz ki

Evlilik hayatı işte çoğu şey gibi şans işi olduğunu düşünüyorum artık tanımadan evlenmeyin diyorlar adamı 17 yaşında tanıdım 22 yaşında evlendim tanıdım da ne oldu çok iyiydi çok severdi dedim herkes imrenerek bakardı 3 sene evliliğin sonun da içinden çok başka birşey çıktı tercih yaptı defoldu gitti ağzımın payını verdi.
19 yaşında evlendim 20 yaşında ayrılık kararı aldım ve şuan 22 yaşındayım çocuğum yok pismanmiyim asla keşke ilk başta ailem ailem dediginde ailemin evine gelseydim benim ailemde senin ailen gibi hep destek oldu zaman kaybetmiş oldum sakın dönme dönünce mutlu olucam da sanma ben iki kez gittim aynı evde yaşayacaksın dedi herşey daha kötü oldu asla düzelmiyor ailesi daha çok biniyor tepenize

Merhaba kızlar
Haber vereyim
Düğünlerini yaptılar eğlenmişler gördüm.
Beni ve ailemi ne arayan ne soran oldu.
Onlar köydeyken bende gittim neyim var neyim yok çeyizdir iğnedir ipliktir herşeyi aldım yatak odasınıda satıyorum 2.elciye. Şimdi dava açmasını bekleyeyim mi ben gidip avukat mı talep edeyim ?
Bir de benim bu olur olmadık zamanlar da hep iyi yönlerini düşünüp sanki beni terketmemiş gibi ağlayıp zırlamalarım yürek yangınım tahmini ne zaman geçer 😑

kabul etseniz de etmeseniz de geciyor, bu dönemde bir terapsitle görüsmeniz size fayda saglar. bosanmanin blöfü tehtidi olmaz, böyle bir adamdan kurtuluyor oldugunuz icin cok sanslisiniz. hayat uzun bir yol almaniz gereken dersleri alin, kendinize üzülmek icin zaman taniyim böyle bir seyin ardindan üzülmek cok normal cunku ama kendinizi hayata ve insanlara kapamayin. cocugunuz yok aileniz arkanizda ac acikta evsiz kalmis dgilsiniz, ana kuzusu evliligin ne oldugunu anlamamis bir koca bebekten kurtuluyorsunuz, ne kadar sansli oldugunuzun farkinda misiniz?

Baba evine kacan kendisi.Bırakın davayı da o acsın istiyorsa.Sadece susup ne olacak bekleyin.
Öncelikle merhaba
Hemen derdime geçiyorum, eşimle çok severek çok aşık olarak 10 senedir tanışıyoruz 3 senesini evli geçirebildik
Tahmin edersiniz ki yine bir aile terörü kv kp görümcem düğünde hiç istemediğimiz şeyler yaşattı sahte bileziğe kadar
Eşim arkamdaydı mesafe koyduk uzun bir süre görüşmedim sadece eşim görüştü
Daha sonra bizi barıştırdılar aramız iyiydi
Dubleks evleri var ve orda oturmamız istendi biz istemedik ve ilk 1 sene kirada oturdukdan sonra kimsenin gelmeyeceği bize ait olduğunu söylediler yaptırıp oraya taşındık 2 senedir ordaydık
Bir gün konu çıktı görümcemde evleniyor annemler köyde soğukta durmasın kışın sizinle kalsınlar dedi ben istemediğimi belirttim hatta tekrar kiraya çıkabileceğimi söyledim çünkü kaprisleri asla bitmiyo
eşim başta sen bilirsin senin kararın dedi
Sonraları adam değişti zaten aileciydi herkes ailesini sever tabi ki ama bir yandanda beni de tutmak istiyordu neyse uzatmadan çok şeyler yaşadım burda hepsini anlatamam eşimle çok kavga etmeye başladık her tatilinde köydeydik desem yeri var
5 gün önce tatiliydi normal kalktık kahvaltımızı yaptık tekrar bu konuyu açtı tartışmaya başladık baktım uzıycak derken ben sakinleşmek için evden çıktım yarım saat sonra adam işini bırakıp çekmiş gitmiş köye ailesinin yanına ben eve döndüm annemi aramış bi kaç gün kafasını dinlesin sonra arasın özür dilesin diye
Ben bunu 1 gün evde gelir diye bekledim gece ailesi aradı babasına onları istemediğimi onlarla yaşamamın benim için bir şart olduğunu arayıp özür dilemezsem şartı kabul etmezsem boşanacağını söylemiş bende kabul etmiyorum şart falan babamla görüşücem boşansın dedim ve 5 gündür babamın evindeyim haftasonu ablasının dügünü var ne aradılar ne sordular bi daha
Ailesinin zaten işine geldi ne zaman dava açmalıyım ne yapmalıyım bana yardım edin
Kusurum varsa affedin 😑
Siz boşanma davası açmayın. Önce kendi evinize dönün, sonrasında bir Avukatla görüşüp terk davası açın, mahkeme eve dönmesi yönünde karar alacaktır. Dönmezse kendisinin dava açmasını isteyin, davayı o açsa da evi terk ettiği için ağır kusurlu sayılacağına dair Yargıtay'ın kararı olduğunu biliyorum(Avukat yönlendirir sizi) Ayrıca boşanırsanız da anlaşmalı değil çekişmeli boşanın, nafaka ve tazminat da alma hakkınız olacaktır. Ama Avukatsız adım atmayın.

Anladım kadarıyla eşiniz sorumsuz bir insan kendi ayakları üzerinde duramayan aileye muhtaç ve onların yönlendirmesi ile yaşayan biri valla boşanmak da kolay değil önce al karşına konuş yada bir şans vern olmazsa ztn bter zamanla ama hemen de kestirip atmayın çünkü evlilk ztn sürekli mutlulukla geçmiyor inişler çıkışlar sorunlar ztn hep var bence hemen btrme kararı almayın ona hatalarını güzellikle göstermeye çalışın. O sizi anlıcak bir gün ama işte çok geç olmadan anlar inşallah

Eşiniz evde yokken tüm eşyaları alıp bir de mobilyası satışa koymuşsunuz. Evi terkettiğiniz için kusurlu taraf gözükebilirsiniz. Eşyaları internetten satışa koyduysanız ilanı kaldırın.

Keşke bi avukata danışmadan böyle bir şey yapmasaydınız. Şu an eşiniz gidip eşyaları topladı evi terketti diye dava açsa haklı olur diye biliyorum. O yüzden acilen bi avukatla görüşün. Siz açarsanız bu kusurdan kurtulabilirsiniz belki.

Back
X