Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben izliyorum ama daha çok polisiye seviyorum. csi ve chuck izliyorum çoğunlukla. ama yeni sezonları başladı mı bilmiyorum.
how ı met your mother sezon arasında...
ben de izlerim. ama eskiden daha çok izlerdim. bak nickime ne? şimdi netten takip ediyorum
how ı met your mother, big bang theory, shameless, walking dead, the new adventures of old chrisitine (maalesef bitti), desparete house wives, chuck, southpark, simpsons, two and a half man, hot in clevland... daha sayım mı? işsizim de bol bol izliyorum ama netten daha sık izliyorum artık dediğim gibi
himym başladı 8. sezon hemde 2 bölüm birden çıktı
8. sezonun başladığını okumuştum ben bugün biryerde![]()
himym başladı 8. sezon hemde 2 bölüm birden çıktı
cbs kanalında başladı ama cnbc-ede daha başlamadı. çok geç yayınlıyorlar. doctor who dizisini de daha yayınlamadılar mesela.![]()
ben de izlerim. ama eskiden daha çok izlerdim. bak nickime ne? şimdi netten takip ediyorum
how ı met your mother, big bang theory, shameless, walking dead, the new adventures of old chrisitine (maalesef bitti), desparete house wives, chuck, southpark, simpsons, two and a half man, hot in clevland... daha sayım mı? işsizim de bol bol izliyorum ama netten daha sık izliyorum artık dediğim gibi