Cnsel oyuncanz var m ?

CINSEL OYUNCAGINIZ VAR MI ???

• Ankete Katılan
    230

CORUMUNCADISI

3 yavrum kuzumlarim
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2007
6.852
16
156
38
hani sexshoplardaoluyor ya bi de ben soru soram bakalim merak ettim benim yok da :bbo:
nedem herkes soruo biseyler bizde soralim degil mi ? belki lazim olabilir hihoyyytkaydirigubbakcemile3

ooooooooooookaydirigubbakcemile2
hayırlı olsun konun........:1rolleyes:
benım dolu oyuncagım var....:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu
o ne oluyorkiiiiCADIARZU
ne işe yarıyor.......:uhm:
anlatırmısın ben cahilimde.........kafamçokkarıştı
cindy:CüvCüv: bebek var acaba o olurmu......:icecream:
bide oyuncak ayım :asigim: var söylemesi ayıp.........:

enternette bilem satiliyomus öle duydum.
deyenlerin yalancisiyim -tatlicadiarzu-delikafadulden

cadım Allah seni davul etmeye emi:mymeka:
merak ede ede bunumu ettinkaydirigubbakcemile3
ne oyuncağı ayol ben korkarım öle şeylerden:roflol:
böcüğe katılıyorum oyuncağım eşim

tam ben yazcaktım eşim diye arkadaş yazmış.esası varken oyuncağa gerek neyim yokkigamyoncuiremsu

banlanmaya doymayanlar topigi acacagım ben özeliklede corumluya baya ciddi ciddi kasınıyor
bende esim diyeyim

bilmem vallaha duydum ki icine katinca boyle seyleri heyecan katiyormus bilemicem artik olanlara srmak lazim ?
ay nedem herkes bi sey merak edio bende bi merak edem dedim gecen, pc den bi sayfa geldi mailime bakim dedim oyle sey cikti:1shok:

bence evlilerde böyle oyuncak bulamazsın çünkü biz gerçeğinden kaçmaya yer arıyoruz ,
bide oyuncağı napalım :)))

niye alakasız mesaj yazıyosunuz ki? var ya da yok demek bilmiyorum ne olduğunu demek varken.

kişinin kendisini tanıması açısından oyuncaklar faydalı olabilir. benim yok ama alabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…