Cnsel oyuncanz var m ?

CINSEL OYUNCAGINIZ VAR MI ???

• Ankete Katılan
    230
anammm, nolmuş lan size böle :1shok: azmışsınız pardon aşmışsınız kendınızı :jeyyar:
neysem bende cevap verem kocişim oyuncağım -tatlicadiarzu-
tüm azmanlara iyi geceler :teytey: :teytey: :teytey:

Arkadaslar ben nisanliyim su an onu zaten kullanamam ama bir gun sex shop u gezerken merakdan almistim.(Vibrator) simdi dugunden once onu zaten atmam gerekiyor damat bey gormesin degilmi?
ayrica Ablacigim boyle bir konu actigin iicn cesaretinden dolayi seni kutluyorum..

vallaha esin olacak kisi bi sey demiyorsa neden atasin ki !!
belki tersine sevinir neden olmasinhihoyyytkaydirigubbakcemile3

benim bi arkadaşımının ablası takma şey almış kaydirigubbakcemile2.onuda evde saklamak zor geliyor diye,ablası kız kardeşinnin evine götürmüş .al bunu saklarmısın demiş.gamyoncuiremsu
kız kardeşide evli bu arada.kız kardeşi olmaz demiş,deprem olur enkaz altından çıkarırlar benim sanarlar,sonra kocam görür benim sanar olmaz demiş yasakkelime.sonra da ablası
yaa işte şurada kimse görmez demiş koridordaki fortmantonun üstüne koyuvermiş emrivaki delikafadulden,sonra kız kardeşinin kocası gelmiş,demiş siz ne yapıyorsunuz burda fısır fısır :uhm:.onlarda kekelemişler,kocası ne koydunuz oraya diye bulmuş çıkartmış :bbo:
bu ne ?demiş :1shok: kafamçokkarıştı

kullanmasam niye alayim bende seti var ne bir tanesi ohooooo dermisim yok saka ama o oyuncaklar cesiz cesit ciftler icin olanlari var bir bilseniz garipsemezsiniz cok eglenceli

tv de bir programda tanıtım filmi görmüştüm adam film çekmiş kadınlarla ilişki kuaramıyo arkadaş olamıyo şişme kadın alıyo ona aşık oluyo evleniyo filmde kendi kendine nikah yapıyo sonra tesadüfen arkadaşları öğreniyolar şişme kadını kaçırıyolar tecavüz ediyolar sırayla adamda yetişiyo elinde tabanca arkadaşlarını vuruyo nede olsa benim namusum o diyo film o kadar komikki plastik kadın için cinayet işliyo birde gerçeği olsa düşünün .

sex shopa hiç gitmedim ama bir kere gitmek isterdim ama utanırım.:1rolleyes:
benim koca m mecburen saf dışı oldu ama öyle birşey alsam kızar heralde
aslında benim burda ne işim var ben şu konuda olmalıyım:
Yşasın Hamileyim eyvah Libidom Yüksek [/Bkaydirigubbakcemile3

evett..var...gıllı bi ayucuuum var..

kendisi kocam olurrdelikafaduldenhihoyyytsırnaşık şey

hadin acilin kizlar bakalim neyse ya saka saka
hani soyler zar falan, degisik pozisyon neyim oluyormus kagidin ustune zar atiyorsun hangi pozisyon gelirse o yapilcakmis :roflol:

Vallaha benim yok ama oyle seyler varmis, maillerime geldi oyle bi sey reklam bi bakim neymis dedim oyle bi zar var diyelim zari atiyorsun diyelim 4 geldi resmin yaninda 4 yaziyorsa o pozisyonda denilcekmis :roflol:

valla sen derin bilgilerini kendine saklıyon gibi geliyor corumlucadı söyle bizide bilgilendirsen azcık diyorum bir cok konuda bakıyorum bilgi sahibisin ama ögretmiyon bacım

sırf merakımdan girdim yaf bunun bi de oyuncağı mı varmış. yok ilerde ben evlenirsem adama dersem oyuncak diye, sen nerden biliyosun lan diyip döver beni:1ninca: bu kk çok terbiyemi bozdu çookk sırnaşık şeysırnaşık şey

Back
X