Cnsel oyuncanz var m ?

CINSEL OYUNCAGINIZ VAR MI ???

• Ankete Katılan
    230
bilmem vallaha duydum ki icine katinca boyle seyleri heyecan katiyormus bilemicem artik olanlara srmak lazim ?
ay nedem herkes bi sey merak edio bende bi merak edem dedim gecen, pc den bi sayfa geldi mailime bakim dedim oyle sey cikti:1shok::utangac:

şişt adamın başına ne gelırse meraktan gelırmış.......:icecream:
kız bir ses duydum misket falanmı çalıyor.......hihoyyyt

valla benimki de eşim ama o ne zaman oynamak istese benim ya başım ağrır ya annem çağırır yani ben oynamıyooooom( bu arada oynamamak için yeni bahane arıyorum )

yok misket calmiyor ferdi caliyor :))
gelsin bakalim ne gelcekse herkes biseyler merak edio, nedem bende onu merak ettimkaydirigubbakcemile5

benimde kocam oyuncagım heee diyolar ya seneler geçince cinsellikten soğuyosun diye belkim 40 lı yaşlara gelince soğursak gerçi hiiiiiiiiiiiiç zannetmiyorum ama alırım bende eşimle işimize yarayacak şeylerden o zaman tekrardan canlanırız belki şimdi hiç oyuncağa ihtiyacımız yok 9 ay zaten hasret kalmışız ay utandıııııııııııııııııım valla telledim hah

hani sexshoplardaoluyor ya bi de ben soru soram bakalim merak ettim benim yok da :bbo:
nedem herkes soruo biseyler bizde soralim degil mi ? belki lazim olabilir hihoyyytkaydirigubbakcemile3

o neymiş nan minik cadı....:mymeka:
yok nan,o yerlerde bezim yoktur...şutarafagitti
yavv yakışıklı kocam dururken ne yapam öyle aletleri....
seni gidi seni...sırnaşık şey
aha ağzım şöyle açık kaldı işte...delikafadulden

TEKRARDAN CADII bacıyı kutluyorum

cinsellik konularında kk cılar hergün kendilerini aşıyolar

başarılarınızın devamını diliyorum

ayım var diyenlere lütfen hisleri ile oynamıyın oyuncaklarında duyguları var

Back
X