Kazandın mı ? Olsa ben de verirdim dayanışma güzeldir :)Allah razi olsun cok teşekkur ediyorum yeni gordum. Ilk yorumlari okuyunca moralim bozuldu çiktim 10 dakika kala neyse bakalim bi dedim sizin gibi anlayişli insanlarda varmiş. Işime yaradı teşekkurler
Sanki bas agrisina ambulans cagirmis kadin, ne olur yahu sacma seyler icin mesgul etmeyin nedirO
O zaman bu konuyu bdv ye açma, normalde böyle kırıcı değilimdir ama şu an bu yaptığınız o kadar saçma geldiki, anlatamam size... Laptop dediğin nedir , tutki alamadın, para verip alamaz mısın ? Birşekilde alınır .. Ama bak sağlık alnımıyor, para verip içindeki korkuları, endişeleri atamyıyorsun... Burada birşey paylaşırken biraz daha düşünceli olur bu kadar saçma sapan şeyler için meşgul etmeyin bence...
aynen bende merak ettim uygulamayıBende uygulamayi merak ettim neymis ki o
Bana da versene programin adını bende senden destek alırım :)Olayi anlatsam pek anlamazsiniz bir program var . Sana gorev veriyor mesela 500 mt. Ilerideki markette 3 nolu kasiyerin adi nedir ? Tabi bunlar anlaşmali kendi aralarinda program gps ile takip ediyor gidip gitmedigini buna benzer gorevler var ve puan veriyor benim 1950 puanim olmuş 2000 puana son model laptop veriyor. Kapak gorevi 50 puan süre bugun 23.00 sonmus haberim yoktu bu yuzden istiyorum. Size saçma gelebilir saygi duyuyorum
Bende evde sabun bitmiş yazıcamVurun vurun bir daha vurun kadına, cık cık bdv gün yüzü görmeyen lanetli köşe aman canım böyle de dert mi olur tüüü
Bir de bu dert değil mi bence gayet dert. Uğraşmış ve sonuna gelmiş mal da canın yongası der canım anam
Şaka bir yana laptopu kazandınız galiba hadi hayırlı uğurlu olsun, program da ben ve birçok arkadaşımız için merak konusu
Şimdi ayyyyyyyh başım ağrıyor yeeeeah diye konu açıyorum bdv ye, hepinizi bekliyorum hanımlar :)
Bende evde sabun bitmiş yazıcam
Sorunlar ağlamaklı olmayabilir ama dertler ağlamaklı, bir derdim var diyoruz sonuçta !
C4WD67TH nasıl olsa çöpe gidecek umarım işine yararAcilen biryere girmek gerekiyor. Ama evde kola içen yok haliyle kolada yok . Yakindaki marketlerde kapalı bu saatte evinde olan varsa şifreyi atarsa çok sevinirim
Iki dakka marjete gidip neden almadin colaOlayi anlatsam pek anlamazsiniz bir program var . Sana gorev veriyor mesela 500 mt. Ilerideki markette 3 nolu kasiyerin adi nedir ? Tabi bunlar anlaşmali kendi aralarinda program gps ile takip ediyor gidip gitmedigini buna benzer gorevler var ve puan veriyor benim 1950 puanim olmuş 2000 puana son model laptop veriyor. Kapak gorevi 50 puan süre bugun 23.00 sonmus haberim yoktu bu yuzden istiyorum. Size saçma gelebilir saygi duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?