Popüler Konu Coca-Cola bizim hakkımızda ne düşünüyor ?

Her ramazan yapıyorlar bı de, bende deli oluyorum

Ben de her Ramazan bi görüyorum "İftar sofralarının geleneksel içeceği" falan fıstık... Diyorum "Büyük büyük büyük büyük babamlar da kolasız iftar sofrasına oturmazlarmış hhevet"

Yok, onların reklam tarzı bu. Ülkedeki çoğunluğa bakar ve kültüre bağlarlar, ortak noktalara otururlar, tıpkı x araştırma firmasının kendilerine getirdiği şu kk araştırısı gibi.Burada İftar sofrası olur, Pakistanda bilmem ne günü, Hindistanda renk bayramı, Amerikada paskalyası Noeli, öbür tarafta Hanukası, bar mitzvahı vırtı zırtı... Herkesin, her kültürün geleneksel içeceği olur kendileri

Bunu kk değil aslında toplum yapıyor kk da toplumun yansıması bazı yönden ama tek başına kadınlar değil erkekler de kadınların böyle olmasını istedikleri için kadınlar da durumu burada paylaşıyorlar
Toplumdan kastım da kkya girmeyen o saf dışı bırakılan 35 yaş üstü kadınla ile erkekler...

Takip edildiğimizi bileydik bdvyi kaynana başlığıyla doldurmazdık ya.

Bitcoindi, euroydu..
Ne bileyim karadelikti
Uzaylılardı falan konuşurduk.
Püh ayıp oldu.

Resmen evine çatkapı misafir gelen sunumsuz yeni gelin gibi kaldık

Toplumun kanayan yarası... Ben de başta en çok açılan konu hamilelik vs deyince BDV nerede dedim işte buradaymış! :) Güzel özetlenmiş

Aslında her paylaşımın son özet cümlesi yerinde

Bir yandan "vay be tespite bak" derken diğer yandan "neden izin almamışlar ki" diyorum!

Baktım yazın annem erkek kardeşime cola almaya bakkala yolladı bende annemi önüme aldım başladım anlatmaya anne sen hep kebabın yanında cola içiyormusun şimdi mi aklına geldi son günlerde canım çekiyor dedi bir daha içme alzheimer yapıyor dedim o günden itibaren vazgeçti biraz aklımız var ondanda olmayalım dedi şimdi içmiyor artık o korku ona yetti
Ne mi içiyoruz şalgam veya ayran

Tespitler yerinde olabilir evet, ama siyah gazoz-))’a bu tespitlerin ne faydası olabilir ki? İyi niyetli göremiyorum ben maalesef.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…