• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cochoss ile Zayıflama Günlüğü

cochoss_35

KoCa BeBeK :)
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
186
2
26
İzmir
Merhaba kızlar :) Aslında kilolarımın geçmişi 6 yıllık... Üniversite sınavına hazırlanırken aldım bu süreçte sürekli kilo aldım verdim ama hiçbir zaman eski halime dönemedim.15 kilo aldım ve şu an hala 10 kilosu üzerimde. 23 yaşındaym. 1.70 boyunda ve tam şu an 74 kiloyum. (sabah daha güncel bir kilo yazacağım tahmini kilom)Aslında şişman mı duruyorum hayır? Herkes kilomun bana çok yakıştığını söylüyor ama ben artık yoruldum. Bu sebeple karar verdim ve ilk hedef olarak 70 kilo ve sonraki hedef 65 kilo ve kendime Yeni yıla kadar zaman verdim; çünkü bu kiloları 1 ayda almadım ve 1 ayda vermek gibi bir çaabam da yok. Yaprıklarıma gelince şöyle sıralayabilirim:

Tam 18 temmuzda başladım tahminimce 75 kiloyu geçiktim biraz.

1. O günden bu güne değin bir hedef koymadım kendime. Neyi ne kadar yiyebilirim neye dayanabilirim neye dayanamam onu ölçtüm...

2. Leslie Sansone 2 mile ile 4 gün yürüdüm. O gün bu gündür bazen verdiğim 1 gün aralar ile 3 mile yapmaya başladım çok yorgunsam 1 mile yapıyorum yani günlerimi sporsuz geçirmemeye geçirirsem de ya evde iş buluyorum, ya da günlük aktivitelerimi daha yorucu hale getiriyorum

3. Beyaz ekmeği hayatımdan çok uzun zaman önce çıkartmıştım zaten bu sebeple sadece sabahları 2 ya da 3 dilim karmez marka light ekmek yiyorum. Çok nadir metabolizma alışmasın diye içini yemeden beyaz ekmek de yediğim oluyor.

4.Şeker 3 senedir hayatımmda yok. Her şeyi şekersiz içiyorum.

5. Bir yemeği yedikten sonra kafamda diğer öğünü kurardım ne yesem diye artık onu yapmamaya çalışıyorum.

6.Canım bir şeyi çok mu istedi yiyorum ama daha az.

7.Bol bol su içiyorum. Sabah kalkar kalkmaz ve günde 2 adet soda içiyorum ve 7 otlu çay içiyorum.

Aklıma gelenler bunlar. Bu arada bu 13 gün içinde dışarıda ağır şeyler de yedim. burger, mc donalds gibi... sadece 6-7 patates yedim o kadar içeceğimi de asitli değil mesela ice tea içtim. Yani şimdilik böyle başladım :P Sormak istediğiniz bir şey oursa ben buradayım :) Yarından itibaren de ne yediysem yazacağım :DHadi bana bol şans :) Bu arada bana katılmak isteyen varsa başımın üstünde yeri var :)

Hayırlı olsun kararın canım :) ben de yarından itibaren kendime yeni başlangıç yapıyorum sana katılabilirim :) Vericez bu kiloları :7:

valla tatlım Leslie sansone 3 mile yapıyorum çok yorgunsam 1 mile evening plus legs var akşam onu yapıyorum... :) 13 gündür bu böyle hissediyorum ki kilo olarak çok gitmese de sıkılaştım ... daha dinç bir insan oldum :D

Günaydın tatlımmm :) Çook mutluyum bu sabah çünkü bir tartıldım 73.200 çıktım :) yani 13 günde yaklaşık 3 kilo verdim :) Çok mutluyum :) Sabah yediklerime gelince :

1,5 dilim light ekmek
2 dilim peynir
bol domates ve salatalık
az beyaz ekmek ile bal yedim dayanamadım enerji olsun dedim :)))) şimdi de sade türk kahvemi yudumlayacağım :) sen neler yaptın? :) bugün spor yapabilir miyim bilmiyorum çünkü arkdaşımın kınası var :) akşama doğru yine yazarım öptüm tatlımmm :)

ne güzel canım sevindim :) Ben de bir dilim kepek ekmeği,bir dilim peynir,bir zeytin ve yeşil çay içtim.elimde suyum ile spor yapıcam birazdan :1:

:) valla tatlım çok yöntem denemek istedim bir ara dedim ki iç hapı ver kurtul ama tuttum kendimi. Uzun vadedeki zararlarından korktum, organlarıma sağlığıma vereceği zararı düşündüm ve hep hayalime odaklandım. Şimdi çok güçlü hissediyorum, daha iyi bir ben istiyorum ve bunun için savaşacağım :)

Sağlıklı olarak ve sporla verilen kilonun geri alınması zor olur.haplar ya da şok diyetler sadece birkaç gün mutlu eder,uzun hedefte sağlıklı yaşam bizim için önemli o yüzden iyi düşünmüşsün canım kendi sağlığın herşeyden önemli ;) az yiyerek bol hareket ederek bol su içerek istediğimize kavuşacağız :1:

Sağlıklı olarak ve sporla verilen kilonun geri alınması zor olur.haplar ya da şok diyetler sadece birkaç gün mutlu eder,uzun hedefte sağlıklı yaşam bizim için önemli o yüzden iyi düşünmüşsün canım kendi sağlığın herşeyden önemli ;) az yiyerek bol hareket ederek bol su içerek istediğimize kavuşacağız :1:

Aynen canım benim bence de en önemlisi o :))) Umuyorum ki her şey daha güzel olacak ve biz yeni bir bedene daha sağlıklı bir bedene kavuşacağız :)

Aynen canım benim bence de en önemlisi o :))) Umuyorum ki her şey daha güzel olacak ve biz yeni bir bedene daha sağlıklı bir bedene kavuşacağız :)

hayırlı olsun günlüğün canım. bu azimle tez zamanda ulaşırsın hedefine. boyun kaç acaba? çizelgenden çok uzunmuş ve sen ideal kilondaymışsın gibi duruyor :)

hayırlı olsun günlüğün canım. bu azimle tez zamanda ulaşırsın hedefine. boyun kaç acaba? çizelgenden çok uzunmuş ve sen ideal kilondaymışsın gibi duruyor :)

Canım benim çok teşekkür ediyorum :) Boyum 1.70 :9 aslında kilolu değil balık etli duruyorum...Ama biraz daha sıkı ve dinç görünmek istiyorum oturunca 2 kat göbeğim olmasın istiyoru mesela :( :)))

ara:

1 salkım üzüm

şekersiz limonata

1 avuç kraker

akşam:

1 adet patlıcan 1 adet biber dolması

1 kase yoğurt

1 mile Leslie yaptım :) Şimdi de kınaya gideceğim kızlarrr ;)

Back
X