Tüp Bebek Merkezleri Cocug hasreti

sebuhe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2018
21
12
38
32
Herkese hayirli sabahlar buraya ilk gelisim in wa Allah guzel bilgilere sahib olurum 7 bucuk yildir ane olamiyorum azerbaycanliyim turkiyede yasiyorum tedavi icin geldim daha doktora gidemedim ama para biriktirdiyimde in wa Allah giderim ne kadar doktora gitiysem sonuc alamadim dogru teshis konulmadi artik yoruldum ilaclardan nerdeyse tansyon hizli kalp atisi kilo her sey oldu bende amaaa cocug ozlemimmm gunu gunden artiyor Allahim kimseyi evladla imtahan etmesin Amin

Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
Nerede tedavi oluyorsun ?

Amin in wa Allah
Hayirli gunler ben suan hic biryerde tedavi gormuyorum madi durumumdan dolayi

Tüp bebekle olur merak etmeyin imkan bulunca iyi merkez bulun işi şansa bırakmayın hangi şehirdesiniz

Tüp bebekle olur merak etmeyin imkan bulunca iyi merkez bulun işi şansa bırakmayın hangi şehirdesiniz
Twkler Allah razi olsun sizleride kendi derdimle mesqul etdim
Istanbul esenyurt otryorum in wa Allah kismet olursa deneyecem evlad hasreti cokkkk zorrr dusundukce her gun oluyorummmm

Twkler Allah razi olsun Istanbul esenyurtda otryorum bakalim imkan oldugunda gedecem evlad derdi cokkkk zordurr Allahim kimseyi evladla imtahan etmesin

Back
X