- 23 Haziran 2019
- 754
- 2.258
- 43
- 34
- Konu Sahibi grateful2425
-
selam kk,
oglum cok hastalaniyor + behcet hastasi.
nerdeyse 3 yasina gircek. hergün bir tatli kasigi bal zararlimidir sizce? balsiz sütünü icmiyor. bir haftadir cok kötü öksürüyor. balgam öksürüge iyi degil diye duymustum napicagimi sasirdim.
Tesekürler
Behçet hastalığına ilişkin özel durumu bilemem
Ama özellikle süt balgamı artırır yani o yapışkan ortam öksürüğü tetikleyebilir
Yine bazı İnsanlar bal iyi gelir Boğaza vs derken bazı alerjik bünyelerde gıcığı tetikler
İçmesin süt bir süre
Sonuçta meme çağında değil iyileştikten sonra içer
Balı da her gün kullanmayalım derseniz azalta azalta bitirin
Hiç şekerli ballı vs süt sevmem hatta sıcak süt ağzıma sürmem oğlum da hiç şekerli ve sıcak süt içmedi
10 yaşında henüz içine birşey katılmış süt içmedi
Yavai yavaş bıraktıranilirsiniz
Sütü süt olarak içsin bal yiyecekse ayrıca yesin benim felsefemdir ya da süte şeker koyup fazladan şeker aşacağına onu sevdiği bir tatlı olarak tüketir vs
Doktora gitmedinizmi?
sorun hic birsey yemiyor cok zayir. 15 kilo olmasi gerekirken 11 kilo denemedigim kalmadi balla en az biraz yedire biliyordum.
bence yanlis biliyorsunuz,
3 yas icin 15 kilo fazla.
türkcesini bilmiyorum. persentel?!? ona göre asiri zayif ona göre 15 olmasi lazim. kresde onun yasindaki cocuklar hep 14-16 arasiama bunu söylemen icimi rahatlarti
Benim oglum 3 yaşında 19 buçuk kilo hic fazla değil 11 kilo cok az gerçektenbence yanlis biliyorsunuz,
3 yas icin 15 kilo fazla.
ekleme:
google da sizin gibi diyor, bana fazla geldi yine de.
neyse yanlis bilgi vermeyeyim aman.
Bal limon zencefil karıştır ver birde akşam yatarken bir soğanı 4 e bol başucuna koy yattığı odaya biraz su köy nemli olsun öksürük şiddetlenince kafasının altına biraz yüksek yastık koy viks var eczanelerde satılıyor gece ayak altına sür çorap giydir göğsüne arkadan sırtına sür ütüyü ılık yap göğsünü ütüle tabiki çocuğu yakmadan yada sıcak havlu koy ben bunları yapıyorumtürkcesini bilmiyorum. persentel?!? ona göre asiri zayif ona göre 15 olmasi lazim. kresde onun yasindaki cocuklar hep 14-16 arasiama bunu söylemen icimi rahatlarti
Her cocuk kemik vucut durumuna boyuna gore kilosu degerlendirilmeli boyu kisadir 15 iyi durur ama kemigi incedir etlidir vs bunu zayif kilolu diye tabloya takilmayin ,oglumda zayif kizim da sagliklilar boyle boylari var cunki ,kafaniza takmayin kilo iyi bir sey degil ,he zayif gozuken oglumun kemikleri agir tartida iyi ama gorunumde incecik,sut balgami tetikler bu arada bali verecekseniz limonla zencefille deneyin tavsiye sevmem ama zararini gormedim sizde danisin dr a lutfentürkcesini bilmiyorum. persentel?!? ona göre asiri zayif ona göre 15 olmasi lazim. kresde onun yasindaki cocuklar hep 14-16 arasiama bunu söylemen icimi rahatlarti
Bal şifadır 1 tatlı kaşığıda bence çok değil
Tabi balın organikliğide önemli bence
Bide süt balagmı artırır daha çok öksürtür
Benim kızımda da gece öksürüğü oluyordu 3 4 gündür sütü kestim Ihlamur bal yada ılık suya bal katıp veriyorum
1 tatlı kaşığını doldurmayın aşırı tatlı olmasınada gerek yok bence
türkcesini bilmiyorum. persentel?!? ona göre asiri zayif ona göre 15 olmasi lazim. kresde onun yasindaki cocuklar hep 14-16 arasiama bunu söylemen icimi rahatlarti
Kızımın gün içinde burun akıntısı varöksürügü kac gün sürdü? anne olarak ne zaman paniklerdin? bizde gecen hafta persembeden var pazar ates cikti gözleri cok kötü oldu hastaneye gittik doktor öksürügü icin birsey vermedi ama sanki daha kötü oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?