cocuga bal

benim kızımda 4 yaşında ve 15 küsürtlı .3 yaş 15 kg ileri gelişim oluyor.

aynen sorunu yasiyorum hep aynisi cocugun dengesiyle oynama bidi bidi hersey yoluna ya iki günde bir hasta agzinda yara cikiyor normal o normal bu normal. hastaneye gide gele gide geleee sonunda sesimi duyurdum en azindan behcet olayini cözdük ama bu istah olayi yiyip bitiriyor beni. sabah bi sütle krese gidiyor. 12 e kadar agzina birsey sürmüyormus. kres ablasi bile gecenlerde heyecan yapmis ilk defa salatalik yedi diye iki isirim

ayrica babami eczaneye yollasam istanbulda birsey önerirler mi? ben telefondan durumu anlatsam? yalnis mi olur

ayrica babami eczaneye yollasam istanbulda birsey önerirler mi? ben telefondan durumu anlatsam? yalnis mi olur

tedavi amacli urunleri sadece test sonuclarina gore verirler, kan testi sonuclariniz varsa gonderebilirsiniz.

Ama takviye amacli urunleri direk sizin sikayetinizi dinleyip onerebilirler,
guvendiginiz bir eczaci/doktora danisabilirsiniz bunun icin.

benim eski yasadigim yerdeki eczacima cok guvenirdim mesela,
cok arastiran cok okuyan biriydi,
ona sorardim takviyeleri.

çocuk bakımı konusunda uzman değilim ancak marketlerden alınan balların ne yazık ki hiçbirimize faydası yok. mümkünse gerçekten köyünden kavanozla getiren bir tanıdığınız varsa ondan alın derim.

Behçet hastalığı özellikle ve özellikle bağışıklıkla ilgilendiren bir hastalık.
Bağışıklığını güçlendirmeye önem verin.
Propolis ve arı sütünü araştırın.

Behçet hastaligi tanisi nereden geliyor? Normalinde 20-40 yas arasi tanisi konuluyor. Cocuk 3 yasinda ve doktorun dedigi dogru, normal tam yagli sütü içebilir. Hos benim kizim 2.5 yasinda ve dogdugundan beri hipp içiyor zaten. Ne kadar hipp vermeyi denedin? Yani istrikrarli bir sekilde denersen, çoçuk "baska çarem yok" diye hipp içer?

Süt disinde yemek yemiyormu? Ve atesi kaç derece oldu?

ben gün icinde sürekli yemek yoghurt hersey deniyorum aksamlari son cagre hipp sütünü veriyorum. bi onu kabul ediyor.

behcet hastaligi gen testinde cikti. beni test ettiler bendede varmis. cocugumda belirtileri ayda bir 40 derece agizda atesle beraber aft cikmasiydi. gecen hafta yine aft cikti ama atesi 38 di

Ah yavrum, aft cok aci verir ona Cok cok gecmis olsun Simdi biraz daha durumu anladim. Hipp ile devam edebilirsen, et. Kizim bu sütü halen cok seviyor.

Eger bir teselli ise, 38 tam ates degil en azindan. 38.5tan sonra doktorlar ates düsürücü tavsiye ediyor. Umarim yavrun bu evreyi cabuk atlatir. Zaten cocuktan daha cok anne aci cekiyor bu durumlarda

piskolojim bi senedir darma duman hastaligi bulmak cok zordu. ve bu yasta normal de meydana cikmayan hastalik. doktorlarda napilmasi gerektigine karar veremiyor haplar agir oldugu icin. artik depresyonun dibindeyim bi gülsem on agliyorum kendimi toparliyamiyorum neden ben korumasi gereken anne elimden hic birsey gelmiyor. aft atagi bu sefer öyle zor gectiki oglum gece iki saat agladi üzerimde ne varsa parcaladi acidan

Balı ıhlamurla verebilirsin.
Bir de öksürüğe bıldırcın yumurtası ve pekmez karıştır ya da ayrı ayrı ver çok iyi gelir.

Benimde oglum 6 yas 19.5 kilo
Google baktim normal gorunuyor ama kilonun boya orani onemli
Benim oglum yasitlarina gore cok uzun
bir okadarda zayif o yuzden cocuktan cocuga degisir
Tabi ki öyle çocuktan cocuga değişir. Konu sahibinin çocuğunun kilo almasını istemesinin normal olduğunu düşündüğüm icin söyledim bide 15 kilo fazla denildiği icin öyle olmadığını belirtmek icin söyledim

Konu sahibine cok moral olmuş benim oglum da 4 yaş 40 kilo en ideali.
15 kilo fazla denildiği icin öyle olmadığını söylemek icin söyledim kilosunu hemen bi kötüye çekin. Hic onun moralini bozmak icin yazmadım üzülmekte haklı olduğu icin yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…