- 13 Eylül 2015
- 21.919
- 68.884
- 598
Evet maşallah,aileler paha biçilemez,bir yapboz diye düşünelim,ana resim o kadar güzel ki,bu pürüz de giderildiğinde,herşey süper olacakmerhaba.. konunuzu yine takipteyim, inşallah mutlulukla sona erecek.. ama yazmadan edemedim, bu kadar anlatmayın inanın nazar değebiliriz, ne güzel insanlarmış eşiniz ve ailesi, valla bravo, böyle insanların varlığını bilmek insanı mutlu ediyor.. fakat inanıyorum ki sizde çok iyi bir insansınız ki onlara birşeyler veriyorsunuz ve karşılığını alıyorsunuz.. ama yinede yani gerçek babanne dedeler yapmıyor bunu inanın... birbirinizin kıymetini bilin.. mutluluklar
merhaba.. konunuzu yine takipteyim, inşallah mutlulukla sona erecek.. ama yazmadan edemedim, bu kadar anlatmayın inanın nazar değebiliriz, ne güzel insanlarmış eşiniz ve ailesi, valla bravo, böyle insanların varlığını bilmek insanı mutlu ediyor.. fakat inanıyorum ki sizde çok iyi bir insansınız ki onlara birşeyler veriyorsunuz ve karşılığını alıyorsunuz.. ama yinede yani gerçek babanne dedeler yapmıyor bunu inanın... birbirinizin kıymetini bilin.. mutluluklar
Zaman ayırıp yazdıgın ıcın sanada tesekkur ederım oncelıkle. Buarada bu tarz sakaları abımde bana yapardı bızım tum aılemız renklı gozlulerden mevcut hatta oylekı baba tarafından tek ela goze sahıp olan bendım, gerısı yesıl mavı sasmaz. Bana senı hastaneden aldık derdı zaten aramızdada 9 yas fark var olmamısım bendeAllah yardımcınız olsun, biran düşündüm aynı durumda olsam anlatmak çok zor ama gerçeği de bilmek zorunda, başkasından duyarsa bana güveni kalmaz, herşeyden önce onu kandırmış gibi bir duruma düşmekten korkardım. Yaş olarak ne zaman uygun olur bilmiyorum. Kardeşime sen evlatlıksın diye şaka yaptığımı hatırladım, anneme koşup ağlardı. Bense bu durumu çok normal görüyordum, ben de evlatlık olabilirim ne var bunda gibi, aramızda 1 yaş vardı 6,7 yaşlarındaydık. Kardeşim kişilere, eşyalara bağlanan paylaşmayan bir çocuktu, bu konuda tam zıttık. Yaştan çok kişiliğin önemli olduğunu düşünüyorum, herkesi sevebilen çok bağımlı bir çocuk değilse bence kaldırabilir. Yani dışarda başka bir babası olması sadece kim ve nerde merakını artırabilir. Böyle olmasını diliyorum, sizden soğuyacağını, suçlayacağını düşünmüyorum, size çok bağlıysa tabi üzülebilir ama mantıklı cevaplar aldıkça geçer inşallah. Okula başlayınca kendisi anlamaya başlarsa, soyisminden dolayı veya çevreden duyarsa daha çok problem olur gibi geliyor.
Bu konuda gerçekten çook çok şanslı olduğunuzu düşünüyorum. Eşlerin baba olması zaten çok olası onlar büyütüyolar. Ama hala amca dede vs onlarında bu kadar içlerine sindirmiş olmaları çok güzel. Ege gerçekten çok şanslı bi çocuk. Eşinizin ailesi çok güzel insanlar ve tabi sizin ailenizde.Gerçekten teşekkür ederim , hem dualarınızda yer verdıgınız ıcın hemde cocugunuza bu sekılde uyaranlar saglayacagınız ıcın .
Kıtap aynı kıtap bıle olabılır cunku bende o sekılde yorumladım ancak egeye karsı evde sozel bır sıddet soz konusu degıl , gayet sızın cocugunuz gıbı ege de. Hatta bazen cevremız ege cok sanslı bır cocuk sakın ılerıde uzulme bıseyler ıcın manevıyse manevı maddıyse maddı herseyı var kımseden eksık kalmadı dıyorlar. Esımle evlı degılım sadece esımın aılesıde ellerınden gelenı yapıyorlar bence . Mesela egenın karne gunu , yarı yıl ustelık.
Pasta yaptırmıslar , kayınvalıdem hedıye almıs , kayınvalıdemın cok yakın arkadası hedıye almıs , kayınpederım egeye para verdı, amcaları var onlarda para verdıler. Suprız yaptılar.
Ege oraya gıdecegı zaman meyve pek tuketmıyorlar 3-4 cesıt meyve alırlar en basıtı. Egede onlara babannem , mustafa dedem dıye konusur . Gıder adamın tepesıne tepesıne oturur
sorun ne bı, sadece artık ne ıse yarıyorsa bıyolojık babannesı ve dedesı onlar degıl
Bu konuda gerçekten çook çok şanslı olduğunuzu düşünüyorum. Eşlerin baba olması zaten çok olası onlar büyütüyolar. Ama hala amca dede vs onlarında bu kadar içlerine sindirmiş olmaları çok güzel. Ege gerçekten çok şanslı bi çocuk. Eşinizin ailesi çok güzel insanlar ve tabi sizin ailenizde.
Zaman ayırıp yazdıgın ıcın sanada tesekkur ederım oncelıkle. Buarada bu tarz sakaları abımde bana yapardı bızım tum aılemız renklı gozlulerden mevcut hatta oylekı baba tarafından tek ela goze sahıp olan bendım, gerısı yesıl mavı sasmaz. Bana senı hastaneden aldık derdı zaten aramızdada 9 yas fark var olmamısım bendeBende hıc aldırmazdım anneme sıkayet ederdım o ayrı mesele.
Buarada oglum okula basladı bıle 1.5 senedır uzattıgımız bır mevzu umarım artık sona gelmıssızdır Allah'ım.
Buarada daha sonra bu renklı kuzenlerın ve abımınde dahıl hıcbırının cocugunun gozu mavı veya yesıl olamadı , hatta bazen vah barı ela olaydı ne bunlar boyle kara gozlu hepsı dıye alay edıyorum
Öyle görünüyor cute,sanki sıkılmış,bir an evvel bitse gitsem der gibi,annesinin haberi de oyuncak diyor kuzum yaHerhalde tamamen ıkna olmak uzereyımkı ege bu teste dedıgım gıbı hıc ılgılenmeyıp sandalyesını tam tur dondurerek dınlemedı bıle belkı of
Bizim baba senin esin kadar yani egenin babası kadar sevgi dolu değildi. İlk öğrendiğim gece epey ağlamistim.Bir hafta kadar agladim.Sonra o zaman ki Türk filmlerinden etkilenerek sanırım kendi kendimi belki babam olmemistir annem bana öyle söylüyordu, belki bir gün çıkıp gelir diye bekledim bir zaman.Babaya da gidip hiç sen benim babam değilmişin demedim.Kimseye de söylemedim. Normal hayatıma devam ettim.Sadece baba bana yada anneme bagirdigi sinirlendiği zamanlar babam olsaydı böyle yapar miydi diye düşünürdüm. Velhasıl dayak da yedim,azarda isittim ama gene onu baba bildim.Yaslandi yatalak oldu kimseye bırakmadık. son sözünü bana etti son lokmasini benim elimden yedi.Benimki sizinki kadar iyi bir baba olmamasına rağmen baba diyorum ama babalık vasıfları vardı sanma annem ablam ve ben çalışıyordum hem çalıştık hem okuduk evin her ihtiyacını biz karşıladık sadece onun evinde oturduk.onun da her gün lafı olurdu.Lafı çok uzattım kusura bakma benimki böyle bir tablo iken ben atlattımysam senin evladin böyle mutlu bir düzenin içinde kolay kabullenir.Üzülme çocuklar sandigimizdan daha güçlü.Pekı sonra?
biz en azından yanyana cızılmısız dedım kendı ıcımden o anda zaten
Bızden oncekı cocukların cızımlerınıde gordum buyuk harflerle ıntıkam havuzu ve bırındede kocaman babam yazan bır kagıtlar vardı tabı anlamını sormadım ama egenın kurdugumuz aıleyı nasıl gordugude benım ıcın cok muhım, gercekten cok cok muhım .
Onun dısında bakın yazdıkca hatırlıyorum ege bır suredır sabaha karsı yanımıza gelıyor bız artık o kadar kanıtsamısız kı duymuyoruz bıle geldıgını , kadın hayır duyun mutlaka fark edın ve paketleyıp gerı yatagına goturun dedı. Egenınde yenı odasını degıstırdık bız , gecen carsamba gunu geldı odası o gunden berıde gelmemıstı .
Kadın aman dedı sakın artık yanınıza kabul etmeyın dedı , derken cumartesı aksamı bu konusmalardan habersız ege bu aksam yanımda yat dıye tutturdu zaten odası gelmeden evvel 15 gun kadar beraber uyumustuk bunu konusmustuk dedım , baya bı ıkna etmeye calıstım ama korktugunu soyledı gece lambasıda var halbukı ama cok ısık yapmıyor , komıdındekını acmayı dusunuyorum bu aksam cunku bu aksam yanımıza geldı sabaha karsı 4 gıbı , uykuya daldıktan hemen sonra babası yatagına yatırdı .
Durumlar bu
Hemen bunu sormak için uzmanı aradım ama sanırım yarin arar beni eğer raporu yazmadoysa obur uzman rica edelim tekrar edelim ama parasıyla ama parasız 500 TL bu kadar aceleye gelmemeliydi sanki anlamlarını da okudum buraya eklemedim hoşuma gitmedi bu durum. Öyle yani iyi geceler herkeseÖyle görünüyor cute,sanki sıkılmış,bir an evvel bitse gitsem der gibi,annesinin haberi de oyuncak diyor kuzum ya...Koyun kuzu hikayesi de ne tatlıymış,çocuklara göre güzel dizayn etmişler.2ncisinde belki daha iyi olur,ortam tanıdık gelir falan.Bekleyelim görelim...
Cute,ben egeyi anlıyorum.Allah o çocukların ailelerine kolaylık versin ama,babamın bir akrabasının çocuğu vardı biz küçükken.Zeka sorunu vardı çocukcağızın.Onlara hiç gitmek istemezdik ama bayramlarda mecburen gidilince öyle kaskatı kazık gibi kalırdık.Meğer bizle oynamak istermiş,saçımıza filan dokunurdu,korkardık.Annemiz bizi bilinçlendirseydi durum başka olurdu ama.O çocuklar hakkında egeyle konuş.Gözünde normalleştir durumu.Benim şimdi bir tanıdığın öyle bir çocuğu var.25 i geçti yaşı.Oğlumla oraya gittigimizde tuhaf buldu,koca adam,ama çocuk.Anlattım oğlum, bazı cocuklar hasta olur,beyin etkilenir,kimi geçici,kimi kalıcı.Ne olursa olsun onlar da bizim kardeşlerimiz, çok normal bir şey.Eksikliğini onemseme.Yaşı büyük olabilir,ama içi senin gibi çocuk demiştim.Gayet mantıklı karşıladı.Son kriz simdilik su. Ege bu aksam okuldan gelince ben o gittiğimiz yeri sevmedim canım sıkılıyor gitmeyelim dedi.neden rahatsız mi oldun neden sevmedjn dedim.
Diğer çocukların değişik davranışları onu huzursuz etti tahmin ediyorum bahane siz gidin ben gelmem dedi.bu konuşmadan evvel bende kliniği arayıp bu durumu sordum bir görüşürken ege durmak istemeyecektir oda bu kadar küçük çocukların yaninda refakatcilari oluyor birini getirin dedi. Düşündük taşındık abimin bu kişi olacağını düşündük hemen bu aksam gidip durumu anlattık gelmeyi kabul etti o egeyle görüşmesi gittikten sonra egeyi alıp çıkacak biz esinle görüşmeye devam edeceğiz.
Neyseki en azından bir gidisimizi garantiledik ama ege henüz neden gittigimizi anlamıyor belki kadın bisiler söyler egeye bu defa
Son kriz simdilik su. Ege bu aksam okuldan gelince ben o gittiğimiz yeri sevmedim canım sıkılıyor gitmeyelim dedi.neden rahatsız mi oldun neden sevmedjn dedim.
Diğer çocukların değişik davranışları onu huzursuz etti tahmin ediyorum bahane siz gidin ben gelmem dedi.bu konuşmadan evvel bende kliniği arayıp bu durumu sordum bir görüşürken ege durmak istemeyecektir oda bu kadar küçük çocukların yaninda refakatcilari oluyor birini getirin dedi. Düşündük taşındık abimin bu kişi olacağını düşündük hemen bu aksam gidip durumu anlattık gelmeyi kabul etti o egeyle görüşmesi gittikten sonra egeyi alıp çıkacak biz esinle görüşmeye devam edeceğiz.
Neyseki en azından bir gidisimizi garantiledik ama ege henüz neden gittigimizi anlamıyor belki kadın bisiler söyler egeye bu defa
Bizim baba senin esin kadar yani egenin babası kadar sevgi dolu değildi. İlk öğrendiğim gece epey ağlamistim.Bir hafta kadar agladim.Sonra o zaman ki Türk filmlerinden etkilenerek sanırım kendi kendimi belki babam olmemistir annem bana öyle söylüyordu, belki bir gün çıkıp gelir diye bekledim bir zaman.Babaya da gidip hiç sen benim babam değilmişin demedim.Kimseye de söylemedim. Normal hayatıma devam ettim.Sadece baba bana yada anneme bagirdigi sinirlendiği zamanlar babam olsaydı böyle yapar miydi diye düşünürdüm. Velhasıl dayak da yedim,azarda isittim ama gene onu baba bildim.Yaslandi yatalak oldu kimseye bırakmadık. son sözünü bana etti son lokmasini benim elimden yedi.Benimki sizinki kadar iyi bir baba olmamasına rağmen baba diyorum ama babalık vasıfları vardı sanma annem ablam ve ben çalışıyordum hem çalıştık hem okuduk evin her ihtiyacını biz karşıladık sadece onun evinde oturduk.onun da her gün lafı olurdu.Lafı çok uzattım kusura bakma benimki böyle bir tablo iken ben atlattımysam senin evladin böyle mutlu bir düzenin içinde kolay kabullenir.Üzülme çocuklar sandigimizdan daha güçlü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?