Gözünüz aydın çok sevindim açıklayabilmenize.Bende basta hic anlamadigini düşündüm ama sonraki babam bilmiyor mu ilkini? Yani başka biriyle evlendiğini demek istrdi ardindan biyolojik babasini ima ederek o ne zaman gitti dedi veyahut öbürü ama ya o dedi ya öbürü buna eminim ne zaman gitti ben kaç yasindaydim dedi? Bilemiyorum belki tam anlamıyla idrak edemiyor mu bilmiyorum ama gorucez bakalim ilerleyen günlerde şans o ki biz gecen hafta randevuya yetisemedik bu hafta veda için gidecektikhem bu haberi pedagoga da vermiş olacagiz bakalim gitmeniz gerekecek mi yazmistim temmuzun 3.haftasina kadar İstanbul da olmayacagiz yazliga gidiyoruz bilemiyorum şuanda bundan sonrasini
bu kadar basıttı ıste bekledıgınıze degmedı bıleBu aksam annemde iftardaydik. Kayinvalidemler gelecekti iftara bende egeyi annemde yikadim parktan gelmiştik. Banyodan sonra yine konu kardeşine geldi kardeşinin soyadinin deniz x olmasini istediğini söyledi ama olmaz ki dedim neden demedi ne olacak dedi y dedim bir başladı ağlamaya hayir istemiyorum
Ben tek x te kalacagim kabul etmiyorum dedi ama biz koyamiyoruz ki dedim . bu defa sormadi cevap alamadigi için hayir hayir istemiyorum diye isyan ediyordu bende soyadinin ne olduğu önemli değil ki biz hep beraber ve birlikte olucaz dedim
Ben de y olmak istiyorum dedi gel bak ister misin neden senin soyadin x anlatayim ,e evet dedi.
Oturttum yanima sen artik buyudun , bak simdi ege ben daha evvel başka biriyle evliydim. Sen doğduğunda biz anlasamadigimiz için ayrildik. O yüzden senin soyadin boyle x oldu dedim
Ben de babamla evlenince soyadim y oldu ama bunun bir önemi yok biz hep beraberiz biliyorsun ama biz degisirebiliyormuyiz bakariz ama biz yapamazsak sende istersen 18 yasinda drgistirirsin dedim
O anda anladimi acaba diye düşünürken önüne diz çoktum anladinmi simdi düğünü nereden hatirladigini?
Evet der gibi basini salladi
Babam biliyor mu dedi?
Neyi dedim? Hakketten anlamadi saniyordum
İlkini...
Evet biliyor.
O ne zaman gitti 1 yaşındayken mi ben?
Hayir egecim sen cok kucuktun 2 ayliktin , ama ondan sonra babamla tanistim 1 yaşındayken o zamandan beride beraberiz biz seni çok seviyoruz biliyorsun dimi dedim.
Evet dedi
Masum veya durgun değildi agliyordu ve sustu . sonrada normal hayatimiza devam ettik bütün gece kuzenleriyle oyun oynadilar bu şokla bütün gece tabletler oynamalarına izin verdik. Eşime abime yengeme ve anneme söyledim.hepsi sok oldu nazil yani şimdimi soyledin diğer odada 5 dakikada. Evet 5 dakikada anlatırken uzulmedim hepsi bu kadar mi bilmiyorum belki devam sorular gelir ama umarim Rabbim evladimin içine aci vermez umarim onu çok seviyorum. İlk onu sevdim herşey güzel olsun istiyorum hiç aglamadim bende garip bir hissizlik oluştu kirdikmi zincirleri olayin sokundamiyim bilmiyorun
CuteMom nasıl sevindim anlatamam
Bence ege bilmiyordu ama ona olan sevginize güveninden seni sadece dinledi ve anladı
Zamanla ufak tefek soruları olacaktır diye düşünüyorum
Kardeşide tam zamanında geldi
Aralarında kurduğun bağ egenin işlerini kolaylaştıracak
Bu arada eşinin ailesiyle konuşmaya sende dahil olmalısın bence kaçQUOTE]
3 aydir pedagog desteği aliyorduk dun aksam ege öğrendi 128 sayfada var okursaniz ona yorum yazarsaniz çok sevinirim yarin randevumuz bende çok merakliyim psikolog omuz ne diyecek diyeCocuk psikolojisi ve azda olsa sayılı saatler bu konu üzerine sertifikalar almış olan bi egitimci akademisyen olarak şunu soyleyebilirim ki lutfen bu gerçeği pedagog ile söyleyiniz.
Cocugunuz suan cok normal olabilir sizinle normal iletisimde mutlu mesut olabilir. Lakin bu süreç sizin aciklayiciliginiz ile halledilemez. Bir uzman esliginde ruhunu incitmeden onun anlayabilecegi sekilde kabullendirilmeli. Aksi takdirde devlet okuluna basladiginda kendini bilmez üç beş sinif arkadasi bu gerçeği buyuyunce yüzüne vurdugunda bu gerçeği kabullenemezse sizi ve ailenizi kabullenmekte gucluk çekebilir ve zor sureclere girebilirsiniz.
Cok hassas ve ince bir mevzu bu. Ne kadar erken kabullenirse soylenenlere de kulak asmamasi dimdik durmasi ve baglarinizin zedelenmemesi tamamiyle size ve uzman tavsiyesine ait.
İnşallah en hayırlı sekilde sonuclanir bu durum sizin için. Yuvanizda huzurunuz daim olsun..
Sevgiler
Herşey yolunda kizlar o kadar normal ki boşuna ertelemisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?