- Konu Sahibi willedwoman
-
Cocuklar ne kadar acımasız ya ,cok uzuldum . Benım oglumunda sene basında bır ozguven sorunu vardı tıyatro kursuna gıttı bır donem baya konusmustum buarada daha sonra havuza yazdırdık , 3 aydır fılan havuza gıdıyor , gıtar kursuna gıdıyor hıc eskısı gıbı degıl ayak dıretıyor artık duygularını daha guzel ıfade edıyordaha öncede bi konumda yazmıştım kızım özel kolejde okuyor. sınıf arkadaşları çokta hoşuma gitmiyor. ufacık çocukların ellerinde iphone telefonlar. mesela çarşamba günleri serbest kıyafet giyme günleri geçen hafta giydiğini bu haftada giyse arkadaşları fazla kıyafetin yokmu aynı şeyi giydin diyorlarmış.
bizde çocuk olduk ama maddi konuları bilmezdik. şimdiki çocukların dillerinde paradan başka bişey yok. geçenlerde sınıf arkadaşı saçlarını kestirmiş kızım diyorki anne başak çok cool olmuş. benaynı böyle bakakaldım cool ne demek.
ben de tam bunu soracaktım, kızınız özel okula mı gidiyor diye...daha öncede bi konumda yazmıştım kızım özel kolejde okuyor. sınıf arkadaşları çokta hoşuma gitmiyor. ufacık çocukların ellerinde iphone telefonlar. mesela çarşamba günleri serbest kıyafet giyme günleri geçen hafta giydiğini bu haftada giyse arkadaşları fazla kıyafetin yokmu aynı şeyi giydin diyorlarmış.
haklısınız sanırım arkadaşları arasında bir havalı olma yarışı var. bende kızım arkadaşlarına hava atsın diye son model telefonlar pahalı kıyafetler almadım alamamda. oda belkide kendini ezik görmeye başladı. ben kızımla çok konuşuyorum eşimde öyle devamlı konuşur sohbet eder. ama yine biz kızımı arkadaşları kadar etkileyemiyoruz.
Drama kursuna gıdecek canım bız bır hata sonucu aman ıyı olsun derken ajanslardan gelen oyuncu adaylarının oldugu tıyatro kursuna dusuvermıstık.tiyatronun ozguvene çok iyin geldigi soyleniyor
ama sizinki sonradan olmus sebebini bulsaniz
benim kiz da sinifta cevap evrmeye korkuypoe , derslerinde gayet absarili ama dogru bildigini soylemiyormus ya yanlissa diyerek
seney eylulde tiyatroyu duusnuyorum insallh
Kime gore neye gore sacma size gore sacma ona gore guzel. secimine saygi duymalisiniz.bu guzel degil bunu begenmedim diyerek ona guvenmediginizi gosteriyorsunuz.anne baba cocuguna inanirsa cocuk kendine inanir cocuk kendine inanirsa zamanla herkes ona inanir.kıyafetlerini genelde ben alırım. ne alsam severek giyer. bazende birlikte gideriz seçtiğini alırım ama bazen okadar saçma kıyafetler seçebiliyorki o durumlarda müdahale ediyorum.
okulu bulunduğum şehrin en iyi özel okulu. ancak devlet okulunu düşünürsem alırım o okuldan. kızım kreşten bu yana hep özel de okudu. şimdi özelden alıp devlete vermek daha kötü etkilemezmi psikolojisiniOkulu degisseniz?
Simdi 3 alternatif var,ya cocugunuz digerleri gibi simarik yetisecek ya ezilecek yada herseyin bilincinde olup kimseyi umursamadan sadece okumaya bakacak.Yasi itibariyle son seçenek imkansiz ve arkadassiz kalacagi icin acimasiz olur. Kizinizla bir konusun,belki o da arkadaslarini begenmiyordur okulu degismek istiyordur.Benim iyi okul diyince aklima iyi bir ogretmen,cocugum için iyi bir ortam geliyor.Devlet okulu yada baska bir özel farketmez; ezilmeyecegi,sizin gibi bilincli ebeveynlerin oldugu iyi bir yer vardir mutlaka.Yok okulumu seviyorum derse arkadaslarini dedektif gibi izleyin, kiziniza uygun arkadaslar varsa anneleriyle samimi olun disarida da gorusun ki cocuklariniz guzel bir grup kurup digerlerinden uzaklassinokulu bulunduğum şehrin en iyi özel okulu. ancak devlet okulunu düşünürsem alırım o okuldan. kızım kreşten bu yana hep özel de okudu. şimdi özelden alıp devlete vermek daha kötü etkilemezmi psikolojisini
yok çocuklar için olana gondericem de drama olmasa tiytrao yetmezmiki, sadece drama yi nerden bulucamDrama kursuna gıdecek canım bız bır hata sonucu aman ıyı olsun derken ajanslardan gelen oyuncu adaylarının oldugu tıyatro kursuna dusuvermıstık.
Simdi 3 alternatif var,ya cocugunuz digerleri gibi simarik yetisecek ya ezilecek yada herseyin bilincinde olup kimseyi umursamadan sadece okumaya bakacak.Yasi itibariyle son seçenek imkansiz ve arkadassiz kalacagi icin acimasiz olur. Kizinizla bir konusun,belki o da arkadaslarini begenmiyordur okulu degismek istiyordur.Benim iyi okul diyince aklima iyi bir ogretmen,cocugum için iyi bir ortam geliyor.Devlet okulu yada baska bir özel farketmez; ezilmeyecegi,sizin gibi bilincli ebeveynlerin oldugu iyi bir yer vardir mutlaka.Yok okulumu seviyorum derse arkadaslarini dedektif gibi izleyin, kiziniza uygun arkadaslar varsa anneleriyle samimi olun disarida da gorusun ki cocuklariniz guzel bir grup kurup digerlerinden uzaklassin
Istanbuldamısın , ıstanbulda cevahır avm alt katında drama kursu var tıyatro sahnesınde, ıstanbul drama akademı var suadıye ve floryada var yerı , bu ıkısınden bırıne egeyı yaz donemı gondermeyı dusunuyorum ama oncelıgım tıyatro sahnesı olması ama bakalımyok çocuklar için olana gondericem de drama olmasa tiytrao yetmezmiki, sadece drama yi nerden bulucam
yok canım istanbulda değilim ankara yakınında bir şehirdeyim.Istanbuldamısın , ıstanbulda cevahır avm alt katında drama kursu var tıyatro sahnesınde, ıstanbul drama akademı var suadıye ve floryada var yerı , bu ıkısınden bırıne egeyı yaz donemı gondermeyı dusunuyorum ama oncelıgım tıyatro sahnesı olması ama bakalım
bırde fatıh sulu kulede ucretsız drama kursları var ancak sıra cok var ama takıbı cok guzel yapılıyormus yıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?