İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

canım kayınpederle konuştum 2 gün önce 15 gün kalırız dedi..ben daha çok kalsınlar istiyorum..1 ay kalmaları lazım bana göre....çok özledik..aslında onlar da çok özlediler..çocuklar için yanıp tutuşuyorlar..ama fazla kalmıyorlar..utanıyorlar..sanırım eşimle özel işlerimiz olur diye ...ne kadar ısrar da etsek kalmadılar daha önce..yeni evlilerin evinde çok kalınmaz diyor kaynanoş..hahahaah..ne yeni evlisi 10 yıl bitti diyoruz ,,yok diyor...inşallah bu kez kalırlar..

kayınpeder (apo"cum) iyidir..beni sever ..kızı yok...ben kızları oldum..

kaynanoş ilk başlarda çok etti bana..körlük etti..ama 4 - 5 senedir iyiiyiz...kanka olduk...gezmeyi gezdirmeyi hediyeler almayı ( en çok torunlarına ) sever..kızları olmadığı için ayrı severler..
aramayınca sormayınca beklerler..2-3 gün aramayıp da ararsam özlemle konuşur..hissederim..

bana da çok ciciler alır..sağolsun .oğluna almaz bana alır...

ay kıyamam ya...uyumamış mı?
hay allah..sigara kullanmıyor değil mi annen..siğara bacak ağrısı ayak ağrısı yapar..şekeri hastalarında da ayak ağrısı duydum..

inşallah bugün güzel haberler alır anneciğin canım...iyi olsunlar ..

oh ne güzel böyle kaynana-kayınpeder, sevindim senin adına o zaman, Alalh her kula nasip etmiyor bilirsin

Önceki akşam astıklarımı dün akşam aldım canım ya üzerine 2 makine daha yıkayıp astım işte neredeyse günlük bir makine çamaşır çıkıyor kıyafetler yıkamayla eskiyor valla

Hiç fena değil ve heyecanlanması o kadar normal ki daha çok küçükler...

İlk toplantı sunumu yapmamın üzerinden neredeyse 7-8 yıl geçti daha 1-2 sene öncesine kadar toplantı açılışında sesimin titrediğini biliyorum buda o kadar kötü bir duygu ki...

Hala bile rutinin dışında bir grupla veya farklı konulardaki sunumlarda sesimi titretmemek için uğraşırım :26::26::26::26:

günaydın kızlarrr,
hayırlı haftalar.
matematikten 2 sayfa fotokopimiz vardı, bir de hikayemiz vardı, onları yaptık, biraz rahatsızlandı kızım, boğazım ağrıyor diyorduya, bakalım artık, inşallah atlatır. Hamam işini de 15 tatile bıraktım, evdeydik hafta sonu.

Günaydın cnm,geçmiş olsun aman dikkat edin salgın fena vitamin depolaması yapın akşamları elma,portakal,havuç hergün sıkmaya çalışıyorum oğlana büyük bir bardak içiriyorum bende.Hastalanmadan bitirelim şu dönemi inşallah.Bizimkiler bugün okulda değil gezide olucaklar trump towers a gidiyolar orada çocuklara özel bir alan yapmışlar,meslek gruplarını öğreneceklermiş diğer sınıflar gitmiş çok eğlenmişler.

Güzel bir hafta olsun inşallah hepimiz için. Canım geçmiş olsun kızına aman canım çok dikkatli olmak lazım şu yeni grip virüsü için antibiyotik kullanmamak ve şeker tüketmemek gerekiyormuş. Sürekli haberlerde bunlar dönüyor her sene başka bir virüs.

Günaydın canım, doğal yollarla koruma sağlamak lazım evet kış geldiğinden beri meyveye bende fazla ağırlık veriyorum hasta olduktan sonra atlatmak çok zor. Çocuğun çektiği ayrı bizim ki ayrı...

Çok güzel bir gezi olacak sizinkiler için desene... Trump normalde de çocuklar için çok cazip sürekli yeni yeni etkinliklerle AVM yi çocuklar için güncel tutmayı başarıyorlar. Ama bu meslekler bölümü de güzel fikir yani... Bizimki de çok seviyor orayı :))))

Günaydınlar herkeslere...

Bu hafta regl dönem öncesi hafif bunalım takılıyorum moralim pek iyi değil bir terslik yok aslında ama ruh hali kötü olunca insan kafayı takacak onlarca detay üretebiliyor...

Cuma akşamı temizlik ödev koşuşturması vardı bizde, ertesi gün ananeye gideceğiz kalmasın ödevler bitsin diye :)

Türkçe, matematik ve hayat bilgisi kitaplarından etkinlikler vardı ama bitirmişiz daha önce onları sadece hayat bilgisini yaptık. Bir adet hikaye kitabımız vardı okunması bitmişti hikaye haritasını yaptık resim çizdik bu sefer ben yardım ettim resim çizimine :))) enteresan bir resim çıktı ortaya :)))

Çarpım tablosunda 4ler baya zorluyor kızlar, aslında çok iyi ezberlediği 3 leride karıştırmaya başladı dellendim bu yüzden ama dediğim gibi 4 leri ezberlemesi zaman alacak gibi.

Cumartesi günü ben yemek ve ütüyle uğraşırken oda yardımcı kitaptan sorular çözdü baya ödev kısmı böyle geçti hafta sonu.

Cumartesi öğleden sonra ananeye gittik gece çok geç döndük saat 1 filandı galiba. Pazar günü de işimiz kalmadığı için önce AVM sonra yemek sonra arkadaş muhabbetine gittik. Keyifli geçti hafta sonu..

Sizler nasılsınız neler yaptınız...

günaydın arkadaşlar.
fadime ciğim abladan mı bulaştı acaba mikrop kızçene...
ah ah..inşallah rahatlıkla atlatır...hastalık zor..

çok geçmiş olsun.

zelişçim siz de 4 lere geçmişsiniz.tebrik ederim..zor tabi...ödevler de yapılmış..maşallah oğluşuna..face de gördüm..gezmişsiniz de maşallah

haribucum senin oğluş da gezmelere gidiyor demek..ne güzel..

bizim hafta sonunda amcamız geldi..çok mutluyduk..yedik içtik gezdik..ödevleri zor yaptık...başka bir ders yapmadık...iyi geldi bize kaynımın gelmesi..ayın 22 sinde de kayınpederim ve kaynanoşum gelecek inşallah.

Hoş geldin canım,

Sizin de güzel geçmiş hafta sonunuz ne güzel ohhh..

Ya ben bu yeni beğen butonunu hiç beğenmedim :))))

Önceden okuduğumuz mesajları işaretlemek gibi oluyordu şimdi fark edilmiyor :))))

Benim bu haftasonum çok yorucuydu,cuma kendi temizliğim çamaşırım vs..cumartesi anneme gittim ablamda orda malum ayağından dolayı ordada annemin camlarını sildim tüllerini yıkadık akşamüstü pazara çıktım alışveriş eve gelince yemeklerimi yaptım saat gece 11 de işim bitmişti sırtım yarılıyodu ağrıdan bu arada cumartesi bende regl oldum oda tetikledi galiba.Pazar 12 ye kadar uyudum ama bir baş ağrısıyla kalktım kabus gibiydi,hemen ağrı kesici aldım türk kahvesi içtim üstüne anca geçti.Tam uzanmış dinleniyodumki oğlanın sınıftan arkadaşının annesi aradı bi çocuğun doğumgünüymüş sınıftan annesi banada söylemesini rica etmiş...

Apar topar giderken bir hediye baktık aldık,hayatımda ilk defa böyle apar topar bir doğumgününe gittim son dk haber verilirmi yahu..ordanda anneme geçtim tekrar kandillik akşamda gelince malum yıkadıklarımı ütüledim banyo faslı falan...bugün işe geldim dinleniyorum çok şükürbu arada ödevlerimizi cumartesi gece babası yaptırdı bu hafta el sürmedim.Geçen hafta sınav sonuçlarımızda iyi geldi şükür çalıştığımıza değdi.E-okuldan baktım türkçe yi de düzeltmiş öğretmen son notundan sonra,karne notlarını girmiş artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…