İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

merhaba arkadaşlar..
hafta sonu 3 tane test yaptık kitap okuduk.fazla bir çalışma yapmadık.

hoş geldin caınm...

biz test çözmedik bu hafta sonu

bugün de akşammmmmmmm ol duuuuuuuuuuuu

ah ah..yemeğim var evde..nohut pişirdim sabah..akşamdan ıslatmıştım..

bir de hafta sonu kaynım geliyor diye istim kebabı yapmıştım..patlıcanlı olan..kürdan kebabı da deniyor...ondan kalmıştı 3-4 tane ...bakalım..bize yeter akşam için...

sizin menüler nasıl bakalımmm...

yarın için ne pişirsem bilemedim..siz yazarsanız belki bana fikir olur

Merhaba canım, öncelikle başınız sağ olsun Allah mekanını cennet eylesin.

Çocukların içinde çok geçmiş olsun.

Ciddi bir salgın var her evde mutlaka hasta var nerdeyse bizde de eşim hasta bulaştırmamak için uğraşıyoruz 1 haftadır geçmedi hala.

Canım yazmış gerçi arkadaşlar ama daha yeni başladı okula birden açılır merak etmek bol bol okluma yapması lazım tabi ki...

Annen için tekrar geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda kavuşur sağlığına.

Evet canım ne yazık ki keşkelerin bir getirisi olmuyor. Evet dediğin gibi aslında okula başladığımız yıl rapor alabilirdik alanlarda oldu aslında. Ama öyle bir zamanlamaydı ki yaz tatilinde bir kaç aylık sürede daha ne olup bittiğini anlayamadan bir sürü belirsizlik içinde daha biz ne oluyor demeden okullar açıldı o zaman zaten 3 yıl kreşe gitmişti, arkadaşları 1. sınıfa başlıyordu, öğretmenleri bu yılda kalırsa çok sıkılacak dediler, hadi özel okul olacak dedik yani bir sürü bir sürü detay neticesinde ne yazık ki yanlış bir kararla okula başlattık ve tabi ki bunun sorumlusu biziz

Şimdi kanunda değişti o zaman zorunluyken şimdi ailenin kararına bırakılmış durumda okula başlatıp başlatmamak ama olan bize oldu.

Dediğin gibi yapmaya çalışıyoruz aslında süreci en uygun nasıl atlatabiliriz derdimiz bu aslında. Bazen ölçüyü kaçırsak da hayırlısıyla atlatacağız bu dönemleri de...

Aynen etli nohutum var,kıymalı semizotum var birde karnıbahar kızarttım yumurtaya bulayıp sarımsaklı yoğurtla nefis oluyo tabi hepsi bu akşama değilhaftaya pay edicez

Evet yaa akşam ettik pazartesiyi...

Sabah küçük bir parça tavuk çıkardım dolaptan tavuklu çorba yapıcam eşim hasta hem oğluş içinde iyi olur sever tavuk çorbasını.

Cumartesi günü köfte yapıp atmıştım dolaba akşam çıkarıp kızartıcam yanına pilav patates püresi ve salata yapıcam kısmetse.

Böyle bir menü var aklımda canım.

Birde eve giderken aktardan taze ıhlamur alıcam çay kaynatırım içeriz hep birlikte ballı limonlu...

Senin menünde güzel bende bu akşam nohut ıslayayım yarın için iyi oldu yazdığın :))))

Aynen etli nohutum var,kıymalı semizotum var birde karnıbahar kızarttım yumurtaya bulayıp sarımsaklı yoğurtla nefis oluyo tabi hepsi bu akşama değilhaftaya pay edicez

Senin menünde çok iyi bayılırım karnabahar kızartmaya, ben buladığım sosa bir şişe soda koyuyorum çok hafif oluyor... Yapmak farz oldu yakında

Senin menünde çok iyi bayılırım karnabahar kızartmaya, ben buladığım sosa bir şişe soda koyuyorum çok hafif oluyor... Yapmak farz oldu yakında

haribu canım menün güzel..ben de dedim hepsi bu akşam için mi acep.

karnıbahar kızartmasına eşim bayılır..ben geçen hafta yapmıştım..

bu hafta çok kızartma yaptım..özellikle hafta sonu kaynım gelince kızartma çok yaptım..istim kebabı patlıcanlar ve köfteler önden kızartılıyor..sonra fırınlanıyor..bir de kahvaltılara siğara böreği kızarttım...o yüzden bir kaç gün kızartma kokusundan uzak kalmak istiyorum...fenalık geldi..

ama önümüzdeki hafta kesinlikle yaparım..biz de yoğurtlarız kızarttıktan sonra...ama kızartırken soda hiç koymadım zeliş ..ne kadar soda koymak gerekiyor..bir malzeme listesini ve miktarını yaz bakem..

yarın için ne yaparım bilemedim..evde kereviz var..akşam gidince kereviz salatası yaparım belki..yarına hazır olur..sardığım sigara böreklerini de buzluğa atsam iyi lor..1 kilodan sardım..kahvaltılara kızarttım...kızarmamışlar var ..

tavuk suyuna çorba severim...

afiyet olsun zeliş..

Akşama bende de tavuklu nohut var dünden ve de pilav. Yarın için de mercimek çorbası düşünyorum, yanına mantı(hazır) olabilir.

Karnabahar bu hafta benim menümde de var. Ben de yumurtaya bulayıp öyle kızartırım genelde.

senin menüler de güzel hamarat hatun, her elde 10 parmak vesselam
Ay bu söz de böylemiydi acep diye düşünüp duruyorum.

Son düzenleme:
senin menüler de güzel hamarat hatun, her elde 10 parmak vesselam
Ay bu söz de böylemiydi acep diye düşünüp duruyorum.

yok öyle değildi her parmakta 10 marifet o,hakkattende öylesin dilekcim,takdir ediyorum seni.Birde sabah nasıl yemek hazırlıyosun yaw geçmi gidiyosun işe anlamadım.Ben 6.15 kalkıyorum giyinip çıkıyorum hemen hayatta yetiştiremem...

Canım ben karnıbaharı küçük alıyorum en küçüğünü seçerim yani :)))) ölçüde ona göre bu yüzden

1 yumurta 1/3 soda aldığı kadar un (yani akan bir hamur olacak şekilde) tuz ve kararbiber karışımına haşlayıp parçalara ayırdığım karnıbaharı bulayıp kızartıyorum ben üzerine bildiğiniz gibi yoğurt ve pul biber ile güzel oluyor sodadan dolayı daha hafif oluyor.

hımm onuda deniyim o zaman.Bende seviyorum ama biraz ocak falan batıyo tabi kızartırken napalım gülü seven dikenine katlanırmış

yanii hepimiz öyleyiz aslında Haribucum, ben de sabah 6 da kalkıyom, 6.30 da büyük kızı okula bırakıp eve dönüyorum, giyin ufağı kaldır tekrar 7 de anneme çıkıyorum, 7.35 gibi de annemden çıkıyor, orda sabah 1 bardak çay, annem de erken kalkıyo, kardeşim için, o da bekar çalışıyor, öyle işte. Ama kış mevsimini çok sevmiyorum ben çalıştığım için, kışın da işten eve-evden işe hiç gün yüzü görmüyoruzya, yazın en çok sevdiğim kısmı, akşamları yemeğini yedikten sonra, balkonda etrafı seyretmek, hani aydınlık oluyorya, yaşadığımı hissediyorum resmen. Sizde de var mı bilmiyorum böyle bir durum?

ben de sadece yumurta ile yapıyordum, bir de böyle deneyeyim bakalım, çok methettin

bugün yeni birşey keşfettim, senin ne çok mesajın varmış öyle, 9184 mesaj, ne zamandan beri topikteisn canım? KPSS falan mı çok yazıştın da öyle 9000 i buldun? Giriş tarihin de yazıyormuş, topikte en eski sen varsın o zaman, 2.ben:)Aaaa durup durup bakıyorum ama, en eski Zeliş sanırım, eylül 2007 yazıyor.

Son düzenleme:

Senin de fenaymış sabah koşuşturman canım ya hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz resmen. Bende 5:40 gibi uyanıyorum 6.20 de evden çıkıyorum 6.30 da servis alıyor çünkü sonrası malum akşama işte akşam çoğunlukla 8 gibi evde oluyorum böyle işte dediğin gibi kışın sabah karanlıkta çıkıp akşam karanlıkta dönüyoruz eve bende yazı severim kışı sevmiyorum

Son düzenleme:

sen daha fenasın benden ya, benim kız olmasa, 7 de kalkarım ben de, sen 6.30 da servistesin, akşam da 8, çok zor yanii, oyyy oy kadın kısmı yarım gün çalışacak en iyisi, sabah 9 akşam 3 ne güzel değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…