hoş geldin..sorunun cevabını kızınız vermiş.(ilkokul 2. sınıf)
Tatil dönüşü kızımın öğretmeni tahtaya şu soruyu yazıyor.
soru: 27'den başlayarak 4 er ritmik sayarken söylenen 5. sayı hangisidir?
A) 39 B) 43 C) 47
parmak kaldıran ve 47 diye cevap verenlere 100 verdiğini söylüyor.
Kızımda kalkıyor --Hayır öğretmenim, 27 den başlayarak dediği için (kızım bu arada parmaklarını sayarak anlatmaya çalışıyormuş) 27 yi de sayıyoruz bu yüzden 5. sayı 43 tür diyor.
Öğretmeni de --15 tatilde hiç mi test çözmedin sen çok bilmişlik yapma bir daha da parmakla hesap yaptığını görmeyeceğim, zaten senin bu yaşta 1.sınıfta olman gerekiyordu diyor. (Biz 5. yaşında 1. sınıfa başka şehirde başladık, tayinle doğudan geldik 2. sınıfa yeni okulunda başladı) Ve öğretmen yeni gelenlerle sınıfın kalabalıklaştığını söyleyip müdüre tepki göstermişti)
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Kızım çok üzgündü ben de sebebini sorunca anlattı. Öğretmenin şaşırmıştır senin cevabın doğru ama gerçekten artık parmakla hesap yapmayı bırakmalısın, dedim.
Aradan 1 saat kadar geçti, arkadaşım aradı aynı soruyu bana sordu bu sorunun cevabı 43 mü-47 mi? Ona da anlattım.
27 den sonra 4 er ritmik sayarken söylenecek 5. sayı diye sorsaydı tamam cevap 47 ydi ama 27 den başlayarak diye özellikle belirtilmiş soruda dedim.
Öğretmenin dalgınlığına denk gelmiştir diye geçiştirdim. Ama dalgınlık olsaydı kızım uyardığında onu azarlamak yerine, farkına varıp öğrencilere doğru olanı anlatması gerekmez miydi?
İlk önce boş vermiştim ama sonradan sinirlendim. Önce öğretmenle konuşayım dedim sonra -veliler işimize karışıyor- der dedim vazgeçtim.
Çünkü ben de öğretmenim ve öğretmenler odasında neredeyse çoğu yeni öğretmen velilerin işlerine çok karıştıklarını söyleyip sinirleniyorlar.
şimdi arkadaşlar siz zaten batıdaydınız bu soru tipi sizin çocuklara nasıl öğretildi öğrenebilir miyim?
Tekrar günaydın kızlarrr
Dün akşam ödev vermemiş öğretmen bizimkine, hikaye kitabı okuduk biraz..
Çarpım tablosunda biz de hala zorlanıyoruz yaaaa
5 lere kadar ezberledi ama karışıyor şaşırıyor. Sıradan sayarken sorun yok ama karışık sorunca düşünmeden cevaplayamıyor birde eğer tekrar etmezsek unutuyor yaaaa.. Ama olsun sene sonuna kadar zamanı var nasılsa...
Bulgar'cım okuma konusunda ne yaptınız ilerleme sağladınız mı?
Fadime canım kızın ameliyat oldu mu?
tatil çoook güzel geçti bizim için canım her gün bir yerde geçti dün işe çokkk iyi döndüm moralim çok yüksekti..
Geçen hafta eşimle, oğluşla birlikte çook güzel hatta romantik bir tatil oldu bize...
Tiyatro gidip Hacivat ile Karagözü izledik
Sinemada çizgi filmler izledik
Sirke gittik umduğumdan çoook daha keyifliydi
Oyuncak müzesine gidip resmen büyülendik eşimle oğluşda çokk beğendi
Snow parka gidip kaydık, kartopu oynadık
Perşembe benim doğum günümdü evde, dışarda, annemlerde doğum günü kutladık bol bol pasta ve kalori aldık
AVM gezmeden olmazdı alışverişler yapıldı tahmin edeceğiniz gibi
Eşimle başbaşa zaman geçirdik birazcık dabu gerçekten çok iyi geldi bize...
Bunların yanı sıra tatil dergilerimizi bitirdik dün öğretmen aferin yazmış derginin üzerine bizimki heyecanla gösteriyordu akşam...
Biraz biraz çarpım tablosu çalıştık
Okuma yapmaya pek fırsat kalmadı ne yazık kiii
Geçen hafta benim sınav sonuçlarım da açıklandı ve şükürlerrr olsunki tüm derslerimi vermişimmmmm
Bende durumlar böyle işte kızlarrrrr
Siz nasılsınız anlatsanıza....
hoşgeldin canım aramıza, güzel geçmiştir umarım.
sınıf öğretmeniyiz biz sitesinden özellikle baktım canım, 6 sayılmıyor, birinci 8, ikinci 10 oluyor. Yani öğretmeniniz haklı oluyor maalesef canım.
Sorular >> 2.Sınıf > Matematik > Ritmik Saymalar
1) 6'dan başlayıp ileriye doğru ikişer ritmik sayıldığında 2.sayı kaçtır?
A) 10Bu şık doğru şıktır
B) 12
C) 14
Tekrar günaydın kızlarrr
5 lere kadar ezberledi ama karışıyor şaşırıyor. Sıradan sayarken sorun yok ama karışık sorunca düşünmeden cevaplayamıyor birde eğer tekrar etmezsek unutuyor yaaaa.. Ama olsun sene sonuna kadar zamanı var nasılsa...
tatil çoook güzel geçti bizim için canım her gün bir yerde geçti dün işe çokkk iyi döndüm moralim çok yüksekti..
Geçen hafta eşimle, oğluşla birlikte çook güzel hatta romantik bir tatil oldu bize...
Perşembe benim doğum günümdü evde, dışarda, annemlerde doğum günü kutladık bol bol pasta ve kalori aldık
Bunların yanı sıra tatil dergilerimizi bitirdik dün öğretmen aferin yazmış derginin üzerine bizimki heyecanla gösteriyordu akşam...
Geçen hafta benim sınav sonuçlarım da açıklandı ve şükürlerrr olsunki tüm derslerimi vermişimmmmm
merhaba canım..faceden gördük yani nereleri gittin gördün..süper geçmiş sizin tatill..harika resmen bayıldım.Tekrar günaydın kızlarrr
Günaydın cnm,tebrik ederim seni derslerini vermişsin.Bizde sizin kadar olmasada gezdik bayağı şansına sınıf arkadaşlarıylada denk geldi bizimki avm de, bi gün biz gittik bi arkadaşı geniz eti ameliyatı oldu eve geçmiş olsuna gittik baktım sınıftan 2-3 velide orda görüştük yine yiğenimin doğum günü vardı onu kutladık derken hareketli geçti.sizide takip ettik tabi face den.Sirke gidemedik maalesef internetten bilet alamadım istediğiniz koltuk sayısı yok yanyana dedi durdu gişeyede biz gidemedik artık başka sefere...Dün bizim öğretmen tüm gün nerdeyse çarpmların üstünde durmuş bizimki 9 larda dahil bitirdi ama biraz düşünüyor tabi karışık sorunca ama olsun doğru yanıtlıyo önemli olan o...çarpmayla problem çözmeyi göstermiş 6 kedide kaç ayak vardır şeklinde...türkçeden bide hayat bilgisinden kısa ödevler vardı akşam,maraton başladı bakalım...
Bu topiği yeni gördüm,benim kızımda 2.sınıfta inşallah güzel paylaşımlarımız olur...Çok zor oldu 15 gün aradan sonra bugün okula gitmek birazdan kızım okuldan gelicek dedesi almaya gittiBakalım ilk günümüz nasıl geçti...
canım benimm...aminnn..sağol..herkes iyi olsun inşallah..bazen zor dönemlerden geçiliyor..ama sonrası ferahlık şükür..canım benim çok duygulandım okurken hayat insanlara neler yaşatıyor istediğin zaman istediğin yerde ve istediğin kişinin yanında olamıyorsun vicdan azabı bi taraftan ama hiç merak etme o şimdi seni bi yerlerden mutlaka görüyor ve duyuyor,mekanları cennet olsun nurlar içinde yatsınlar..Sende bayağı çekmişsin küçük yaşta ve erken olgunlaşmak zorunda kalanlardan olmuşsun ama sanki böyle olunca yani anne babadan ayrı büyüyünce kendi evlatlarına daha bir kıyımsız oluyo daha bir düşkünlük oluyo ister istemez,yinede çok güzel toparlanmış ve çok güzel bir aile kurmuşsun bu yönden çok şanslısın senin ufaklıklarda öyle böyle bir anneye sahip oldukları için bundan sonrada Allah yüzünüzü güldürsün hep inşallah,kederlenmeyin hiç....
canım..Canım gerçekten heycanla okudum hikayeni. Çok da güzel yazıya dökmüşsün.
Hayat işte. İnsan bazen yaşarken olayların akışında çok da müdahale edemiyor.Geriye dönüp baktığında vay be neler yaşamışım diyorsun. En çok da ananneni göremeyişine üzüldüm. Ama gitmek için çok dua ettiğin için bak sonunda onun oralardasın işte.
canım öksürük için tekrar gittim..yazmışmıydım ki..röntgen çekildi..temiz çıktı..yeni ilaçlar..ve istirahat dedi doktor..canım benim geçmiş olsun. izin verdiyse dinlen sende..
bu öksürük niye geçmedi ki.
sende kendine iyi bak..şimdiden hayırlı yolculuklar canım.
Allah a emanet olun..
canım benimm...aminnn..sağol..herkes iyi olsun inşallah..bazen zor dönemlerden geçiliyor..ama sonrası ferahlık şükür..
canım..
canım öksürük için tekrar gittim..yazmışmıydım ki..röntgen çekildi..temiz çıktı..yeni ilaçlar..ve istirahat dedi doktor..
tatiliniz çok güzel dolu dolu geçmiş ne güzel..
derslerin için tebrik ederim seni bu yoğunlukta başarmışsın canım.
okumamız daha iyi ama hızlı okumak isterse yanlış yapıyor.
hızlı okumak ve yanlışsız okumak istiyor yavrum benim ama az daha zamanı var..
bizim öğretmenimiz bazen parantez içinde (6 da sayılacak ) diye yazıyor..
bazen yazmıyor..
merhaba canım..kızına geçmiş olsun..ameliyatını olmuş..çok zor bir dönem kızın için Allah yardımcısı olsun.geçmiş olsun...
Günaydın cnm,tebrik ederim seni derslerini vermişsin.Bizde sizin kadar olmasada gezdik bayağı şansına sınıf arkadaşlarıylada denk geldi bizimki avm de, bi gün biz gittik bi arkadaşı geniz eti ameliyatı oldu eve geçmiş olsuna gittik baktım sınıftan 2-3 velide orda görüştük yine yiğenimin doğum günü vardı onu kutladık derken hareketli geçti.sizide takip ettik tabi face den.Sirke gidemedik maalesef internetten bilet alamadım istediğiniz koltuk sayısı yok yanyana dedi durdu gişeyede biz gidemedik artık başka sefere...Dün bizim öğretmen tüm gün nerdeyse çarpmların üstünde durmuş bizimki 9 larda dahil bitirdi ama biraz düşünüyor tabi karışık sorunca ama olsun doğru yanıtlıyo önemli olan o...çarpmayla problem çözmeyi göstermiş 6 kedide kaç ayak vardır şeklinde...türkçeden bide hayat bilgisinden kısa ödevler vardı akşam,maraton başladı bakalım...
merhaba canım..faceden gördük yani nereleri gittin gördün..süper geçmiş sizin tatill..harika resmen bayıldım.
dersleri de vermişsin..tebrik ederim.
akşam ablama gittik biz..bolu ya..annem geldi hafta sonu..onu bıraktık..3 gün sonra gelecek..dün bizde kaldı sadeece..ediz çok ağladı arkamdan..istemiyor bakıcıyı..anneannem gelsin diye attı kendini yerlere.aklım onda kaldı..
15 tatil bizim aynı geçti.bir dek geçtiğimiz hafta sonu Ankara daydık.dedemizi ziyaret ettik..inşallah iyi olur..diyecek bir kelime bulamıyorum zaten..önümüzdeki pazar yine malatya ya götürecekler uçakla..nisan ayına kadar tedavi devam edecek.
akşam ödev çoktu..yeni öğretmenimizle akşam okul çıkışı tanıştım ancak..genç öğretmen.30 yaşlarında..çocuklarla tanışmaya çalışıyor..tüm veliler üstüne çullandı kadının..işte eski öğretmen şöyle yapardı..böyle yapardı.siz yenisiniz alışamazsınız bizden öğrenceğiniz çok şey var. sorun söyleyelim...vs vs.. sanki kadının ilk görevi..nerdeyse oturup öğretmenlik yapacaklar sınıfta..pes dedim artık.kadını bunalttılar..ama o ağızlarının payını kısa zamanda verecek ama şimdi öylece gülümsüyor..
ödev çokca vermiş bu yeni öğretmende..
değişik bir toplama stili başlamı..onluk birlik gibi yine ama değişik.
mesela :
23+18=?
2+1=3 (onluk kısmı toplamış)
3+8 =11 (birlik kısmı toplamış)
30+11=41 (cevap)
çok soru vardı böyle..sanırım 35 toplama işlemi..
daha başka sorular vardı..yine onluk birlik..vs
2 haneli bilinmeyeni bulma vardı yine fotokopi de
12+19+..=60 ise boşluktaki sayı kaçtır diye..böyle 10 soru
bunun gibi matematik fotokopisi vardı 4 sayfa arkalı önlü..
1 sayfa da hayat bilgisi test yollamış ..onu çözdü..
bu yeni öğretmen matematik çok severim demiş sınıfla tanışırken..belli yani..matematik fotokopileri hayli fazla geldi bana.
işte böyle.
sizi de faceden gördüm yani..siz de iyi gezdiniz..doğum günleri falan iyi gelmiştir oğluna..
sirke de girmesin boş ver..gezdikleri oğluşuna yeter ..biz gidemedik öyle gezmelere falan..ben çalışınca yine aynı geçti bizim tatil.
canım benimm...aminnn..sağol..herkes iyi olsun inşallah..bazen zor dönemlerden geçiliyor..ama sonrası ferahlık şükür..
canım..
canım öksürük için tekrar gittim..yazmışmıydım ki..röntgen çekildi..temiz çıktı..yeni ilaçlar..ve istirahat dedi doktor..
evet evet zamanla düzelecek inşallah bizde de daha tam oturmadı ama zaman çok önemli bunu cidden fark ediyorum 1 ay öncesine göre daha iyi oluyor bu günleri de atlatıcaz inşallah...
ya bu konuyu hiç düşünmemiştim burada okuyana kadar hep üzerine istenen kadar sayı ekleyerek sayıyoruz yani örneğin 6 dan başlayarak 4er ritmik saydığımızda 3. söylediğimiz sayı 18 gibi ne bilim yaaa böle işte
Evet canım bende sizi izledim face den ana oğul eğlendiniz ne güzel yaa neticede onlar için değil mi her şey bütün dönem çok yorulduk birlikte ve bu tatil çok iyi geldi...
Canım kayınpederin için tekrar tekrar geçmiş olsun, inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur.
Sen yıllık izinlerini bölerek kullanabiliyor musun canım böyle bir olanağın var mı?
Müzede gezerken aynı zamanda dolaştığımız bir ziyaretçi anne vardı. Oğlanın adı Emir hep onun adını söledikçe sen geldin aklıma
Dün akşam bizimkinin matematik kitabını kontrol ettim dersleri işlemeye başlamışlar ve anlattığın toplama şekliyle zihinden hesaplamayı öğreniyorlar bizde azıcık çalıştık ama ödev olmadığı için çok da üzerinde durmadım. Sadece biraz mantığını anlatmaya çalıştım...
Şu öksürük bende de başladı canım yaa gündüz pek bir şey yok ama gece mahvediyor bugün bende işyeri hekimine görüneceğim bakalım...
canım çok şükür temiz çıkmış. inşallah bir an önce atlatırsın..
Sağol canım söylerim, amin inşallah Allah kimseye dermansız dert vermesin.Kızınaaa çoook geçmiş olsun canımmm
selam söyle bneden de atlatır inşallah kısa zamanda
anne olmak çokk fenaaaa senin canın ondan fazla yanıyordur değilmi
amaaaan allah sağlık sıhhat versin hepsine inşallahhhh
Sağol canım, evet zor bir dönem, hayırlısıyla bir de tedavisine başlarsak.bizim öğretmenimiz bazen parantez içinde (6 da sayılacak ) diye yazıyor..
bazen yazmıyor..
merhaba canım..kızına geçmiş olsun..ameliyatını olmuş..çok zor bir dönem kızın için Allah yardımcısı olsun.geçmiş olsun...
Maşallah oğluşa, öğretmeniniz de hızlı giriş yapmış.Günaydın cnm,tebrik ederim seni derslerini vermişsin.Bizde sizin kadar olmasada gezdik bayağı şansına sınıf arkadaşlarıylada denk geldi bizimki avm de, bi gün biz gittik bi arkadaşı geniz eti ameliyatı oldu eve geçmiş olsuna gittik baktım sınıftan 2-3 velide orda görüştük yine yiğenimin doğum günü vardı onu kutladık derken hareketli geçti.sizide takip ettik tabi face den.Sirke gidemedik maalesef internetten bilet alamadım istediğiniz koltuk sayısı yok yanyana dedi durdu gişeyede biz gidemedik artık başka sefere...Dün bizim öğretmen tüm gün nerdeyse çarpmların üstünde durmuş bizimki 9 larda dahil bitirdi ama biraz düşünüyor tabi karışık sorunca ama olsun doğru yanıtlıyo önemli olan o...çarpmayla problem çözmeyi göstermiş 6 kedide kaç ayak vardır şeklinde...türkçeden bide hayat bilgisinden kısa ödevler vardı akşam,maraton başladı bakalım...
canım yaa oğluşuna kıyamam, annenin anneannenin yeri başka işte.merhaba canım..faceden gördük yani nereleri gittin gördün..süper geçmiş sizin tatill..harika resmen bayıldım.
dersleri de vermişsin..tebrik ederim.
akşam ablama gittik biz..bolu ya..annem geldi hafta sonu..onu bıraktık..3 gün sonra gelecek..dün bizde kaldı sadeece..ediz çok ağladı arkamdan..istemiyor bakıcıyı..anneannem gelsin diye attı kendini yerlere.aklım onda kaldı..
15 tatil bizim aynı geçti.bir dek geçtiğimiz hafta sonu Ankara daydık.dedemizi ziyaret ettik..inşallah iyi olur..diyecek bir kelime bulamıyorum zaten..önümüzdeki pazar yine malatya ya götürecekler uçakla..nisan ayına kadar tedavi devam edecek.
akşam ödev çoktu..yeni öğretmenimizle akşam okul çıkışı tanıştım ancak..genç öğretmen.30 yaşlarında..çocuklarla tanışmaya çalışıyor..tüm veliler üstüne çullandı kadının..işte eski öğretmen şöyle yapardı..böyle yapardı.siz yenisiniz alışamazsınız bizden öğrenceğiniz çok şey var. sorun söyleyelim...vs vs.. sanki kadının ilk görevi..nerdeyse oturup öğretmenlik yapacaklar sınıfta..pes dedim artık.kadını bunalttılar..ama o ağızlarının payını kısa zamanda verecek ama şimdi öylece gülümsüyor..
ödev çokca vermiş bu yeni öğretmende..
değişik bir toplama stili başlamı..onluk birlik gibi yine ama değişik.
mesela :
23+18=?
2+1=3 (onluk kısmı toplamış)
3+8 =11 (birlik kısmı toplamış)
30+11=41 (cevap)
çok soru vardı böyle..sanırım 35 toplama işlemi..
daha başka sorular vardı..yine onluk birlik..vs
2 haneli bilinmeyeni bulma vardı yine fotokopi de
12+19+..=60 ise boşluktaki sayı kaçtır diye..böyle 10 soru
bunun gibi matematik fotokopisi vardı 4 sayfa arkalı önlü..
1 sayfa da hayat bilgisi test yollamış ..onu çözdü..
bu yeni öğretmen matematik çok severim demiş sınıfla tanışırken..belli yani..matematik fotokopileri hayli fazla geldi bana.
işte böyle.
Sevindim temiz çıkmasına, istirahat dedin de sen geçen hafta 2 gün gitmediydin işe, istirahat ettin mi acabacanım benimm...aminnn..sağol..herkes iyi olsun inşallah..bazen zor dönemlerden geçiliyor..ama sonrası ferahlık şükür..
canım..
Sağol canım söylerim, amin inşallah Allah kimseye dermansız dert vermesin.
Sağol canım, evet zor bir dönem, hayırlısıyla bir de tedavisine başlarsak.
Maşallah oğluşa, öğretmeniniz de hızlı giriş yapmış.
canım yaa oğluşuna kıyamam, annenin anneannenin yeri başka işte.
Yeni öğretmeninizin de maşallahı var, 4 sayfa ilk günden yanii. Matematiğe ağırlık vermesi de güzel, senin oğluş da sevsin de güzel puanlar alsın canım, zaten seviyor da, iyi anlaşacaklar
Sevindim temiz çıkmasına, istirahat dedin de sen geçen hafta 2 gün gitmediydin işe, istirahat ettin mi acabaNedense hiç inanamıyom dinlendiğine
Hoşbulduk çok teşekkür ederim..hoş geldin..burdan çocuklarımızı büyütüyoruz işte..hep birlikte ..danışarak..konuşarak..sen de katıl tabi bize.
İnanırım tabii canım, annelik mesaisi olmayan bişey zaten, yap yap evde iş çoğalıyor sanki, zaten günün yarısı mutfakta geçiyor.canım benim perşembe doktordaydım..neredeyse tüm öğlenden sonra..
eve gittim yemek vs..zaten sabahtan öğlene kadar inan ki hiç işim bitmedi..bu nasıl bir şeydir..full time annelik..
neyse cuma günü evde değildim işe geldim..keyfim hiç yoktu..işte daha çok dinlendim inanır mısın<??
bir de sıcak ballı süt içtim çok çok..yine ilaçlara devam..
Allah kolaylık versin canım, tez zamanda aramıza dönersin inşallah.Kimsecikler kalmamıştır ama yine de uğramak istedim mesainin bitmesine 3 dk. kalmış :))))
Deli bir yoğunluk var izin sonrası toparlamaya çalışıyorum ama daha masamdan hiç azalan iş olmadı hep üzerine biniyor...
ama toparlıcam inşallahhhh, özledim sohbetlerinizi vallahi yaaaaa
Herkese iyi akşamlar
Yarın görüşmek üzere, umarım...
Selam canım,Hoşbulduk çok teşekkür ederim..
Biz bugün okula gitmedik öğretmenimiz gelmeyecekmiş..
Yarın gidicez inşa :llah..İlk gün ödevimiz matematik kitabından ve hayat bilgisindendi onları yaptık..
Benim kızım problem çözmeyi çok seviyor ve gayette başarılı bu konuda ve öğretmenimiz çok iyi,ilgili bir öğretmen..
Birinci dönem türkçe-matemetik kursuna gönderdim hafta sonları çok faydasını gördü kızım..
arada durulur yeniden canlanır canım ya..buralardayız her zaman inşallahkızlar burası eskisi gibi değil dimi..
canım kolay gelsin..bizim işler bu ara durgun.2. döneme başladı okulumuz ama öğrenciler ilk hafta gelmiyor genelde..tek tük..hocalar da yok öğrenci olmayınca..bir sessiz ki sormayın.Kimsecikler kalmamıştır ama yine de uğramak istedim mesainin bitmesine 3 dk. kalmış :))))
Deli bir yoğunluk var izin sonrası toparlamaya çalışıyorum ama daha masamdan hiç azalan iş olmadı hep üzerine biniyor...
ama toparlıcam inşallahhhh, özledim sohbetlerinizi vallahi yaaaaa
Herkese iyi akşamlar
Yarın görüşmek üzere, umarım...
bugün okul var sanıyorum size ..öğretmeniniz gelmiştir.Hoşbulduk çok teşekkür ederim..
Biz bugün okula gitmedik öğretmenimiz gelmeyecekmiş..
Yarın gidicez inşa :llah..İlk gün ödevimiz matematik kitabından ve hayat bilgisindendi onları yaptık..
Benim kızım problem çözmeyi çok seviyor ve gayette başarılı bu konuda ve öğretmenimiz çok iyi,ilgili bir öğretmen..
Birinci dönem türkçe-matemetik kursuna gönderdim hafta sonları çok faydasını gördü kızım..
canım ya senin kızın bugün dikişleri alınıyormuş..Allah kolaylık versin..nasıl kızın korkuyor mu?durumu nasıl..zayıfladı mı.?İnanırım tabii canım, annelik mesaisi olmayan bişey zaten, yap yap evde iş çoğalıyor sanki, zaten günün yarısı mutfakta geçiyor.
Allah kolaylık versin canım, tez zamanda aramıza dönersin inşallah.
Selam canım,
Ne kadar çok şanslısın benim kızım sevmiyor maalesef, dün okulda sorular vermiş öğretmeni, sonra hastaneye gitmiş, nöbeçti öğretmen dıurmuş sınıfta, kendi kendine çözmüşler, 4-5 taner soruyu yanlış yapmış. Sabah diyorum kızım gel bunları yanlış yapmışsın düzeltelim diyorum, o ödev değilki diye yanaşmıyor, bir merak et neyi yanlış yapmışın değil mi, sabah sabah üzüldüm, sonra neyse zorla anlaştık gösterdim ama, senin dediğin gibi kendi istekli olmasını çok isterdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?