İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

saat 11 oldu nerdesiziniz :44::44:

kızlar ben yarın olmayabilirim..müdürüm gelme 2 gün yat evde dinlen çok hastasın dedi..aslında ben kendimi iyi hissediyourm ama o hasta olduğumu söyledi..öksürük var .bir de rengim benzim atmış..yarın doktora gidiyordum zaten..ama 2 gün evde yatacağım inşallah.
hafta sonu çocukları ankara ya dedelerine götürceğim..o bir yorgunluk olacak zaten..hayırlısı artık..kendinize iyi bakın.

canım benim geçmiş olsun. izin verdiyse dinlen sende..
bu öksürük niye geçmedi ki.
sende kendine iyi bak..şimdiden hayırlı yolculuklar canım.
Allah a emanet olun..

Günaydın kızlar,
Nerelerdesiniz, kimsecikler yok.

Dün ben de uğrayamadım.Sabah kızımı yanımda işe getirdim.Buraya yakın bir dişçi var ona götürdüm kontrol için.Sonuç 1 dolgu 1 çekim. Sonrasında ofiste yanımda olunca, bir taraftan işler bir taraftan onun istekleri derken bir türlü gelemedim buraya.

Madem yanımda getirdim kızı tam olsun bari dedim. Akşam iş çıkışı babasını da alıp Eyvah Eyvah3' e gittik.İyi geldi ona da bize de.10 gündür bir yere çıkaramamıştık çocuğu.

Kızlar bu arada bugün benim oğlumun doğum günü. 1 yaşına girdi oğluşum.Duygusalım biraz bugün.

Sizler nasılsınızzz...

Canım gerçekten heycanla okudum hikayeni. Çok da güzel yazıya dökmüşsün.

Hayat işte. İnsan bazen yaşarken olayların akışında çok da müdahale edemiyor.Geriye dönüp baktığında vay be neler yaşamışım diyorsun. En çok da ananneni göremeyişine üzüldüm. Ama gitmek için çok dua ettiğin için bak sonunda onun oralardasın işte.

Dikkat et kendine. Dinlen pazartesi aynı enerjinle bekliyoruz.

Bulgarcım genelde ilk günaydınlar senden gelirdi, sen de yoksun , nerelerdesin....

günaydın canımmm
geçmiş olsun..ne güzel olmuş sinemaya gitmişsiniz...
doğum gününüz kutlu olsun..
sağlıklı, mutlu nice yıllara canım..

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Canım çok teşekkür ederim. Nasıl geçti 1 yıl inanamıyorum.

Fadimeee sen nerdesin?

Diğerleri izinde biliyorum.

selam canım,
dün benim de büyük kızımın diş ameliyatı vardı canım, o yüzden gelemedim. Epey bir zor geçti, 2 tarafında da dikişler var, bundan sonrası artık inşallah güzel geçer, tel takılacak dişlerine onun için ameliyat oldu.
Bugün de dünün yorgunluğuyla uğrayamadım.
Nasılsınız, oğluşunun doğum günün kutlu olsun canım. Dün de güzel geçmiş iyi olmuş sizin için, beğendin mi filmi, tavsiye eder misin?

Canım çok çok geçmiş olsun. Nasıl şimdi kızın? İnşallah çabuk iyileşir.

Doğumgünü tebriği için de teşekkür ederiz. Evet ben beğendim filmi. İçinde öyle çok küfür yok, açık sahneler yok, çocuklarla rahatça izlenebilir bir film, güldük eğlendik, hoştu. Kısacası tavsiye edilir.

Sağolasın canım, ağrıları var daha, bir de damakları yara olmuş acıyor deyip duruyor, Allah yardımcımız olsun, zamanla düzelir inşallah.
Ben de merak ediyordum, demek ki çocuklarla gidebiliriz o zaman. Şimdi komedi filmleri deyince basıyolar küfürü, hoşuma gitmiyor yani, sonunda küfürsüz bir film çıktıya şükür.

günaydın kızlarr,
artık topiğimizde sessizleşti, 3 gün kaldı gerçi tatilin bitmesine, pazartesi dökülür millet.
Herkesin keyfi yerindedir umarım, kendinize iyi bakın anacım.
Biz de 2 gündür kızla uğraşıyoruz işte, Allah şifa versin tüm hastalara.

geçmiş olsun canım...Allah acil şifalar versin..inşallah bir an önce atlatır..

evet çok sessizleşti iyi olmuyor böyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…