Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrik ederim tüm yavruları maşallah hepsine..
hadi gözümüz aydın performans ödevleri kaldırılıyormuş:))
ay canım ben sizin başlıktan değilim ama önümüzdeki yıllar için endişeleniyodum doğrusu, nerden duydun:26::26:
henüz performans ödevi yapmadık, ama sizin başlığı takip ettiğim kadarıyla iyi olmuş herhalde![]()
2.dönem 1 yazılılarımız basladı..Bugun sosyal üretim tüketim calıştık.. fenden de hareket kuvvet calıştık..
2.dönem sadece 1 dersten proje ödevi yapacağız diye düşünürken, yine bütün derslerden performans ödevleri yapacakmısız ve öretmen ödevleri dağıtmaya baslamıs bile![]()
arkadaşım daha bizim yazılılarsan haber yok.sana kolay gelsin.proje ödevimizi 2 dersten almış oğlum.ilk dönem bitmeden verilmişti.öğretmenimize performans ödevleri kalkacakmış dedim.bilgisi yoktu.oda keşke kalksa diyor.çünkü veliler yapıyor o ödevleri dedi.
oldu olacak tekrar alsınlar bizi okula :))
Ne yalan söyleyeyim,o kadar da ilgilenmiyorum,kendisi halletmeyi öğrensin,sorumluluk alsın diye,şükür o da beni hiç üzmüyor.Hergün sorarım neler yaptınız diye,anlatır,onun dışında farkettirmeden defter ve ödev kontrolü yaparım,bir de preformans ödevlerinde yardım ederim.Takılırsa sorar,yol gösteririm.Dersleri de çok iyi,eh artık tecrübe sahibiyiz..![]()
Ne yalan söyleyeyim,o kadar da ilgilenmiyorum,kendisi halletmeyi öğrensin,sorumluluk alsın diye,şükür o da beni hiç üzmüyor.Hergün sorarım neler yaptınız diye,anlatır,onun dışında farkettirmeden defter ve ödev kontrolü yaparım,bir de preformans ödevlerinde yardım ederim.Takılırsa sorar,yol gösteririm.Dersleri de çok iyi,eh artık tecrübe sahibiyiz..![]()
arkadaşım oğlumda derslerini falan kendi yapar ama ben konu tekrarı yaptırırım.test çözmesi için onu uyarırım.ertesi gününün konusu hiç olmazsa 1 kere okuttururum.senin oğlun seniçok üzmüyormuş.ben konu tekrarı ve ertesi günün konusunu okumadı mı huzur bulamıyorum.birde oğlum tek çocuk.ürekli o yüzden ilgilenirim.
burada dersane 5.sınıflara sbs yapıyor.4.sınıflara yok yani.yeni üye olan arkadaşım aramıza hoşgeldin.inşallah güzel paylaşımlarda buluşuruz.
bu hafta 1.yazılıları olduk.din ve ingilizce hariç.sizin yazılıar başladı mı.haftaya ingilizceden yazılımız var.