- 14 Mart 2013
- 7.889
- 3.950
- 448
Onun lafi da hicbi seyi de umrumda diil zaten. Su an calismiyorum ama hayatimi devam ettirebilecek ve cocuguma bakabilecek durumdayim. Problem maddi degil. Manevi acidan yeterince guclu olabilir miyim? Mesela dogum sonrasi geliyor aklima. Hastane odasinda babasi olmayacak. Ya depresyona girip cocuguma bakamayacak hale gelirsem?
Konu sahibinin yazdıklarını okudunuz mu?Bu evlilikten umudumu kestim mutlu değilim bugün olmasa yarın olacak evlendigimiz ilk günden beri sorunlar aynı diyor.Yani siz göre böyle bir evlilikte çocuk sahibi olmak küçücük bir bebeği babasız büyümeye mecbur bırakmak sizce de çocuğa karşı yapılan bir bencillik değil mi?Konu sahibine yazmadan önce yorum yapanlara yazıcam hatta hiç yazmıcaktim ama dayanamadim. .
Çocuk olmuş artık. Neden hâlâ neden korunmadin neden çocuk yaptın sorularını yoneltip ağır bir şekilde elestiriyorsunuz. Bu sizi hiç ilgilendirmez bunu sorma hakkına da sahip değilsiniz. .
Konu sahibinin sorduğu soru yakındığı dert başka. .
Neden çocuk yaptın sorularına cevap vermek için konu açıp yardım istemedi. .
Rabbimin gonderdigi mucizeyi kimse sorgulayamaz.
Konu sahibi sana gelince esin kizginliktan söylemiş. .
Hemen boşanmak olmaz. . O da akşamına pişman olup Özür dileyecektir.
Umrunda degilmis. Bosaniyoruz da dedi. Cocugumu aldirmak istemiyorum ama tek basima bakabilir miyim? Tek basina cocuk buyuten anneler yardim edin.
bence biraz daha düşünün. aile terapistine gidin. boşanmak için çok çok büyük nedenler göremedim. aldır lafınıda sanki isteyerek dememiş. sakin kafayla tekrar konuşun
Konu sahibine yazmadan önce yorum yapanlara yazıcam hatta hiç yazmıcaktim ama dayanamadim. .
Çocuk olmuş artık. Neden hâlâ neden korunmadin neden çocuk yaptın sorularını yoneltip ağır bir şekilde elestiriyorsunuz. Bu sizi hiç ilgilendirmez bunu sorma hakkına da sahip değilsiniz. .
Konu sahibinin sorduğu soru yakındığı dert başka. .
Neden çocuk yaptın sorularına cevap vermek için konu açıp yardım istemedi. .
Rabbimin gonderdigi mucizeyi kimse sorgulayamaz.
Konu sahibi sana gelince esin kizginliktan söylemiş. .
Hemen boşanmak olmaz. . O da akşamına pişman olup Özür dileyecektir.
Canim yeni evliyken hatta yakin bizamana kadar bende cok cekdim zamanla duzeliyo inan bana istersen birazdaha sabirli ol bak bebekde yolda gunah yuvayi yikmak cok kolay toparlamanin derdinde olun bence iki tarafda tabiki Insallah hakkinizda hayirlisi olurSinirle soylemis olsa bile bu kadar kisa surede bu hale gelen bi evlilikten hayir gelmez ve ben onunla mutlu degilim. Yarin barissak baska gun yine bosanma konusu acilacak. Yani ben bu evlilikten umudu kestim. Hamile kalmis olmasam esim bosanmak istedi diye konu acmaya bile deger gormezdim, zaman verirdim, beklerdim vs. ama ortada ciddi bi karar var. sadece benim gibi bi durum yasamis olan birileri varsa nasil karar verdiler bunu merak ediyorum.
Konu sahibinin tüm yazdıklarını okuyup ona göre yazın lütfen. Bu bile bile ladestir. Evet çocuk olmus, olanda olmus! Ya sonrası?
Ayrıca konu sahibinin yakındığı dertte tam olarak bu.
Rabbimin gönderdiğini tabiki kimse sorgulayamaz ama hem korunmayıp hemde bu bebeğe süpriz demek enteresan değilmi?
Bebeği aldır denebiliyorsa ortada cok fazla ciddi sorunlar var demektir. Yoksa normal şartlarda baba bu haberi duyduğunda eşine sarılır ortam yumuşar vs.
Herkesin hayatı aynı değil elbet, Dünyaya bir can gelecek ve baştan babası bebeği istemiyorsa bundan sonrası da o yavru için kolay olmayacak demekki.
Hayatta herseyin toz pembe Olmasını bende çok isterdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?