Gerçekten öğretmen çok önemli oğlumun öğretmenide gerçekten çok iyi bir insan çocuk dilinden çok iyi anlıyor. Kendisini sevdiriyor. Okul tatil olunca oğlum üzülüyor öğretmenimi, arkadaşlarımı özledim diyor.:1no2: İnanın ben dahi 9 gün tatil sonrası oğlumun öğretmenini özledim, bunu kendisinede ilettim. Bende diğer velilerde öğretmen hanımdan çok memnunuz. Onunda bir kızı var belkide anneliğin verdiği iç güdüylede dahada merhametli. a.sÖzünde iyi biri.
Terlik'cim, Merhaba açıkçası kıskandım sizleri, benim kızımda 6 yaşında anasınıfında ancak bizim öğretmenle problemlemimiz var. Çocuklara karşı davranışları örnek dışı 6 yaşa hatta insanlığa uymayan cezalar veriyor.(ağız bantlamak, tokat atmak, sınıf dışına çıkarmak, gün boyu oturma cezası vb.) bunları ben öğrenince şok geçirdim sonuçta ben çocuğumu okula hazırlık olsun topluma adapte olsun diye gönderiyorum. Ama malesef aileler çok zayıf ve korkak çocuklarının arkasında duramıyorlar öğretmeni uyarırlarsa çocuklarına tavır almasından çekinerek pasif kalıyorlar. Tabi ben bunların karşısında sessiz kalmadım müdüre dilekçeyle bildirdim herşeyi, sözlü uyarı aldı öğretmen ancak şu an benimle konuşmuyor. çocuğumla hergün sınıfta yaptıkları hakkında sohbet ediyoruz kızıma karşı eski ilgisi olmadığını sezinledim ama tavır yapamıyor, hiç böyle olsun istemezdim çocuğumun ilk tecrübesi modeli çok kötü. Bence eğitmenlerin bir psikolojik taramadan geçmesi lazım. Çocuğumu okuldan alsam yada okul değiştirsem çok üzülecek çünkü arkadaşlarını çok seviyor, bende takipte olup devam ettiriyorum ama hep tedirginim. Sizler açısından gerçekten çok sevindim ben çok araştırarak verdim okula fiyaskoyla sonuçlandı ilkokulda yüzüm sizler gibi güler inşallah...Çocuğunuza iyi ve sağlıklı bir gelecek dilerim...