çocuğu aşiri babaanneci anneanneci olanlar bi bakin.

Wilma11

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
36.937
119.196
798
36
merhaba arkadaşlar.
2 yaşında bir kızım var. 11 aylıkken işe başladim. babaannesiyle altlı üstlüyüz. babaannesi halası bakiyor.
haftada bi gün annemlere birakiyorum. onda sıkıntı yok.
işten gelince geç getiriyor. ilk başta ben bişey demiyordum seviyor felan diyordum.
beni görünce kıyamet kopuyor aglıyor.
halasını hiç birakmak istemiyor halasının dibinden hiç ayrılmıyor.
beni hiç saymiyor ben iyi anne miyim.. çok üzülüyorum bu duruma
kötü anne olduğumu beni sevmediği düşünmeye başliyorum.
ne yapmam lazim. çildirmak üzereyim:KK43:

merhaba arkadaşlar.
2 yaşında bir kızım var. 11 aylıkken işe başladim. babaannesiyle altlı üstlüyüz. babaannesi halası bakiyor.
işten gelince geç getiriyor. ilk başta ben bişey demiyordum seviyor felan diyordum.
Çocuk onlarla vakit geçiriyor. Siz neden kötü olasınız. Normal böyle olması.

Sizi sevmemesi mümkün değil,üzmeyin kendinizi ama işten gelince onların getirmesini beklemeden kendiniz alın çocuğunuzu.
Gelmek istemezse markete,parka kısa süreli de olsa götürün yada evde oyun kurun,eğlenceli vakit geçirin,seve seve gelecektir eminim.
ben işten gelince yemek hazirliyorum şu anda parka götürüyor işten gelince..

Tüm gün birliktirler , ihtiyaçlarını karşılıyorlar , oyun oynuyorlar gayet normal değilmi onları istemesi , demekki mutlu çocuğunuz orda birde bu yönden bakın , bu sizi kötü anne yapmazki .

beni görünce agliyor istemiyor ya.. ben başta bişey demiyordum bana bu şekilde davranmasi çook zoruma gidiyor.
Çünkü çocuk sizi gördüğünde eğlencenin bittiğini biliyor. Zamanınız kısıtlı olduğu için ihtiyaçlarına ağırlık veriyorsunuzdur. Diğerleri gülüp gezip eğleniyor onunla.

Tüm gün birliktirler , ihtiyaçlarını karşılıyorlar , oyun oynuyorlar gayet normal değilmi onları istemesi , demekki mutlu çocuğunuz orda birde bu yönden bakın , bu sizi kötü anne yapmazki .
beni istemiyor evde bile durmak istemiyo ilaa babaanneme gitcem diyo akşamlari dahi.. oyun oynuyoruz benden sıkılıyor:(

Bu durum gecici merak etmeyin. Siz geldiginizde cok kaliteli vakit gecirirseniz zamanla dort gozle gelmenizi bekleyecek

merhaba arkadaşlar.
kritik dönemde ,bağlanma döneminde onlar olduğu için yanında çocuk onlara bağlanmış ....Bende aşırı babaanneciyim halada öyleyim .o yüzden kendim bunu yaşatmamak için isten ayrıldım ben bakıyorum

kritik dönemde ,bağlanma döneminde onlar olduğu için yanında çocuk onlara bağlanmış ....Bende aşırı babaanneciyim halada öyleyim .o yüzden kendim bunu yaşatmamak için isten ayrıldım ben bakıyorum
değişmiyo degilmi hiç... ben babaanneme çok düşkün degildim. eşim babaanneciydi

ben işten gelince yemek hazirliyorum şu anda parka götürüyor işten gelince..

ee o zaman ben de gelmem

işten geldiğiniz anda sadece ona zaman ayırmalısınız bir süre

yani kapıdan girdim ay şunu yapayım dur sen çorba koyayım derseniz onlar da gezdirirse tabii orayı ister

yemekleri akşam uyuyunca yapın

ertesi gün kızınız alın ve isterse parka markete isterse eve götürün

ama her gün direkt o uyuyuncaya kadar tüm dünya onun etrafında dönsün zira babaanne hala iki kişi hep ilgi var biri iş yaparken diğeri ilgileniyor

alışınca 5 dakika geç kalsanız huysuzluk yapar annem neden gelmedi diye

bir de onlar dışarı çıkarıyor siz içeride oluyorsanız zaten çocuk kim olduğuna bakmaz dışarı çıkaranı ister

Normal bence çünkü evi orası onun için sürekli onlarla ben hiç doğru bulmuyorum bunu bi yakınımızın oğluda böyleydi hala koca çocuk oldu babannesinde kalır onların çocuğu gibi takılıyorlar

değişmiyo degilmi hiç... ben babaanneme çok düşkün degildim. eşim babaanneciydi
annenin çabasına bağlı ,annem bunun.için bir caba harcamadi ki düşünüyorum harcasada ince babaannem 1.5 yazından beri o bakmış yani 😉

izin alabiliyorsanız bir süre izin alın sizinle daha uzun süre vakit geçirmesini sağlayın birde davranışlarınıza dikkat edin sürekli onu sevdiğinizi söyleyin beraber etkinlik yapın parka başkaları değil siz götürün bırakın bir süre ev dağınık kalsın bırakın bir süre dışarıdan yiyin yada kahvaltı yapın ama tüm vaktinizi ve ilginizi onda toplayın. Çocuklar ilgi ister sevgi ister emek ister.Size belkide tepkilidir.Bu yüzden sizi görünce ağlıyordur.

Back
X