Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu çok normal bence hiç hiç üzülmeyin aksine olumlu tarafından bakın siz işi bırakıp tamamen çocukla ilgilenemeyeceksiniz bu durumdan mutlu olun çocuğunuz siz yokken eksikliğinizi hissetmiyo kaybetme korkusu çalışan anne çocuklarının ilk sıradaki tramvasidir. Eşime babaannesi bakmış dedesi. Şuan Allah rahmet eylesin ama içinde boşluklarını hisseder.cok güzel sevgi dolu bir çocukluk geçirmiş . Sevgi sıralaması babaannem dedem annem babam şeklindeydi. En zor zamanlarda onlara hep yardımcı oldu destek oldu her türlü ihtiyaçlarına koştu. Bence sizin de çocuğunuz büyüklerine karşı çok saygılı olacak aile büyükleriyle zaman geçirmek her çocuğa nasip olmuyor. Kimisi zaman geçirse de o büyükler tarafından sevilmiyor . Güzel bi aileniz var ve siz eksik anne kötü anne değilsiniz. İmkan buldukça çocuğunuzla zaman geçirin tabiki ama asla beni az seviyor gibi bir düşünceye kapılmayın . Eşimin sıralaması babaanneainj öne alsada annesiyle babaannesinin yerini hiç karistirmadi. Hep çok saygılı ince düşünceli hassas davrandı. Çocuğunuzu sevdikleri için güvenle birakabildiginjz aile büyükleri olduğu için mutlu olun .merhaba arkadaşlar.
2 yaşında bir kızım var. 11 aylıkken işe başladim. babaannesiyle altlı üstlüyüz. babaannesi halası bakiyor.
haftada bi gün annemlere birakiyorum. onda sıkıntı yok.
işten gelince geç getiriyor. ilk başta ben bişey demiyordum seviyor felan diyordum.
beni görünce kıyamet kopuyor aglıyor.
halasını hiç birakmak istemiyor halasının dibinden hiç ayrılmıyor.
beni hiç saymiyor ben iyi anne miyim.. çok üzülüyorum bu duruma
kötü anne olduğumu beni sevmediği düşünmeye başliyorum.
ne yapmam lazim. çildirmak üzereyim![]()
benim kızım halasina çok düşkün öle baglı. ben bişey demesem de içten içe kıskaniyorum hiç beni saymiyor. işten çikişinda eve gelmeden bişey almaya çalışıyorum. istemiyor:)bende halayım yiğenime ben bakıyordum annemi hala mı dediklerinde çocuk hala diyordu çünkü onla çocuk olup uyun oynatıyordum tüm gün ve canımin içi gibi seviyordum. sizde zaman geçirmeye çalışın uygun fiyatlı oyuncaklar alın bir kek sevdiği goflet bu şekilde kendinize çekmeye çalışın sizin bir sucunuz yok belkide onun geleceği için çalışıyorsunuz ama bu onu anlamayacak kadar minik ve sizde onla bütün gün evde olsanız sizden başka kimseye gitmeyecektir üzülmeyin kötü bir anne değilsiniz