- 13 Temmuz 2018
- 2.203
- 5.080
- 158
Çok çok haklısınız. Gerçekten seni çok iyi anlıyorum. Bunu laf olsun diye söylemiyorum.. yazinizdan bile kalbinizin nasıl acidigi buradan anlasiliyor.çalışan anne olduğum inanki çok zor beni dişlamalari istememeleri görünce ağlamalari çok zoruma gidiyor ben elimden geldiği sürece herşeyi yapıyorum hiç tınlamiyor.
amaşu ki başbaşa kalmak istemiyo gel parka gidelim dediğimde halamla gitcem diyo bunu bana yapılır mı ya![]()
Ama lütfen sabredin. Inanin bana düzelecek. Geçecek gerçekten.
Parka halamla gitmek istiyorum diyorsa itiraz etmeyin tamam bende sizinle gelebilir miyim deyin. Parka gidince salincaga mi bindi mesela 2 kere hala salladi diyelim sonra halasi desin ki ben yoruldum biraz dinlenecegim o zaman siz istersen ben sallayayim seni diye devreye girersiniz. Ne zaman salincaktan sıkıldı istersen şu oyunu oynayalım istersen seni şuna bindireyim diye diye yakinlasirsiniz. Biranda olmaz ama zamanla olur.
Mesala şöyle düşünün hiç kan bagimizin olmadığı yabancı biri ama kötü niyetli biri misal dolandırıcı birisi ne yapıyor. Ufak ufak yaklaşıyor. Kendine guvanmemizi sağlıyor iyice yakınlık kurduktan sonra dolandiriyor. Ilk günden yapmıyor bunu. Ki busbuyuk aklı basindaki insanın kanına giriliyorsa siz kendi canindan kendi kanindan evladının gönlüne daha çabuk girersin. Çocuk sonucta o. Siz yeterki sabırlı ve sogukkanli olun