- 18 Mart 2011
- 8.958
- 30.094
- 748
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki annen?Ben de küçükken öyleydim. Her istediğimi yapıyorlardı çünkü.
benim oğlanlar severler beni sağolsunlar.
ama babaya böyle bir düşkünlük olamazdüşünün ki bahçeden çiçek getirip, sana degil babama diyor.
birini bari bana ver dediğimde,
anne anlamıyor musun babam için bunlar! diye fırça atıyor(4yaş)
2 yaşındaki hala anne demedi.
baba, babammmm, dede, gel, hadi, mama, süt, su, bello(oyuncağı), 5 e kadar sayılarçocuğun dili anneye dönmüyor diyeceğim, abi ile takılmaktan neredeyse alfabeyi öğrendi ama anne yok.
umrumda mıvalla degil.
çocuklar benim. sonuçta anneleriyim. bu bağı dünyada değiştirmeye yetecek güç henüz yokben zaten buradayım ve varım,
iyi ki ama iyi ki babalarına bu kadar düşkünler.
keşke anneanneye babaanneye de düşkün olsalar
alternatiflerimiz olsa.
kendilerini yanlarında guvende hissettikleri, sevecekleri insanlar çok olsa
ağlıyorsa hemen almayın. üstünüzü başınızı değiştirin, bir ferahlayın, çalın kapılarını, biraz orada vakit geçirin 5-10 dakika, sarılın koklayın, ben eve gidiyorum diyin o gelir zaten
o iş bende yok. aglıyorsa bile gelmiyor. zorla birakiyolar. bu durum çook zoruma gidiyo çoook..
Annemi sevmezdim. Anneannem hep annem kızınca kaçtığım kucaktı kafamda. Ama bu anneannelerin babaannelerin hatası. Anne babanın otoritesini sarsacak şekilde yüz veriyorlar.peki annen?
Çocuğunuzla vakit geçirmeye çalışın zamanla durum düzelirmerhaba arkadaşlar.
2 yaşında bir kızım var. 11 aylıkken işe başladim. babaannesiyle altlı üstlüyüz. babaannesi halası bakiyor.
haftada bi gün annemlere birakiyorum. onda sıkıntı yok.
işten gelince geç getiriyor. ilk başta ben bişey demiyordum seviyor felan diyordum.
beni görünce kıyamet kopuyor aglıyor.
halasını hiç birakmak istemiyor halasının dibinden hiç ayrılmıyor.
beni hiç saymiyor ben iyi anne miyim.. çok üzülüyorum bu duruma
kötü anne olduğumu beni sevmediği düşünmeye başliyorum.
ne yapmam lazim. çildirmak üzereyim![]()
çocuğumda beni sevmiyor ben neler yapıyorum ona karşı..Annemi sevmezdim. Anneannem hep annem kızınca kaçtığım kucaktı kafamda. Ama bu anneannelerin babaannelerin hatası. Anne babanın otoritesini sarsacak şekilde yüz veriyorlar.
Büyüyünce çocuk anlıyor neyin ne olduğunu. Ben şimdi ne annemi ne anneannemi ne de babaannemi çok sevmem mesafeliyimdir.
çalışan anne olduğum inanki çok zor beni dişlamalari istememeleri görünce ağlamalari çok zoruma gidiyor ben elimden geldiği sürece herşeyi yapıyorum hiç tınlamiyor.Üzülmek de çok haklısınız. Benim çocuğum da böyle yapsa bende çok üzülürdüm.
Benim aklıma da şu geldi. Mesela işten gelince çocuğu alıp direk yukarı cikmaktansa sizde kv nin evinde kalın hep beraber bi oyun oynayin. Ama oyunda hep ön plana çıkan siz olun babaanne ve hala biraz geri planda kalsın. Oyunda onlardan umduğunu bulamadikca zamanla size yakinlasir. Bu yakınlık iyice arttiktan sonra hadi evimize gidelim orda devam edelim deyip evde basbasa kalmaya baslarsiniz. O zamanda yine güzel vakit geçirip aradaki sıcaklığı arttirirsiniz.
Eğer kv niz filan anlayisli biriyse bundan kendine pay çıkartacak biri değilse durumu onunla konuşun. El birliğiyle asacaksiniz. Ama bir anda hep beraber yuklenmeyin çocuğa. Eğer bir organize içinde olduğunuzu anlarsa iyice sogur sizden.
Inanın çalışan anne olmak cok zor. Akşama kadar elin işiyle uğraş akşam gel evin işiyle uğraş. Bütün bunlara insan katlanıyor. Niye akşam eve gittin mi çocuğun boynuna sarılıp bi annecigim dedi mi bi yanagindan öptümü insan yorgunlugunu filan unutuyor. Onun daha güzel bir hayatı olacagini düşündün mu dişini sıkıyorsun. Onlar için birçok şeye katlaniyorsun.
Güzel olur inşallah. Minigin kalbini fethetmeyi basarirsiniz umarım en kısa zamanda. Olmazsa bi uzmandan destek alın.
Ama kararlı olun ve asla pes etmeyin. Unutmayın taşı delen suyun gücü değil sürekli akması.
çocuğumda beni sevmiyor ben neler yapıyorum ona karşı..
bol bol öpüyorum oyuncaklarla oynatiyorum. eğlenmek için yakalambaç oynuyoruz. bi sürü şey çabaladim onu aklı hep halasında babaannesinde.. bu durum beni çook rahatsiz etti. neyim eksik diyorum neden onlar diyorum
babasi 12 de birakiyo günün 3 saati onlarla geçiriyo benden az bile ben akşamlari günün 4-5 saati kızımla.
iki gün haftasonum var ona dahi oraya gitmek istiyor alışmış ben haftasonu bi yolu bulacagim bi arada bulunmak istemiyorum sirf bunu için...En az 2 yaş anne bakmalı çocuğa siz işten gelip bi de ev işi yapıp çocuğu uyutunca sizi hiç göremeyecek ki ama onları tüm gün görüyor çocuğunuzla aranızdaki o bağı bu dönemlerde kuramazsanız sonrası çok zor olur.
Sizin oğlanlar aynı benim kızbenim oğlanlar severler beni sağolsunlar.
ama babaya böyle bir düşkünlük olamazdüşünün ki bahçeden çiçek getirip, sana degil babama diyor.
birini bari bana ver dediğimde,
anne anlamıyor musun babam için bunlar! diye fırça atıyor(4yaş)
2 yaşındaki hala anne demedi.
baba, babammmm, dede, gel, hadi, mama, süt, su, bello(oyuncağı), 5 e kadar sayılarçocuğun dili anneye dönmüyor diyeceğim, abi ile takılmaktan neredeyse alfabeyi öğrendi ama anne yok.
umrumda mıvalla degil.
çocuklar benim. sonuçta anneleriyim. bu bağı dünyada değiştirmeye yetecek güç henüz yokben zaten buradayım ve varım,
iyi ki ama iyi ki babalarına bu kadar düşkünler.
keşke anneanneye babaanneye de düşkün olsalar
alternatiflerimiz olsa.
kendilerini yanlarında guvende hissettikleri, sevecekleri insanlar çok olsa
ağlıyorsa hemen almayın. üstünüzü başınızı değiştirin, bir ferahlayın, çalın kapılarını, biraz orada vakit geçirin 5-10 dakika, sarılın koklayın, ben eve gidiyorum diyin o gelir zaten![]()
haftasonu tümü ona ayırıyorum...peki ne fark var
onlar nasıl oynuyor her dediğini mi yapıyor abur cubur mu veriyor vs vs
yani sonuçta onlarla olmak neden daha eğlenceli bunu bulun
mesela dışarı çıkarırken tereddüt mü ediyorsunuz ya da ay düşersin vay şöyle olur diye sürekli tedirgin misiniz
bunu nasıl yazayım bilemedim üzmek de istemem ama burada birbirimizi az çok tanıdık abla kardeş olduk yanlış anlamazsın umarım
duyma sıkıntınızdan dolayı rahat mı olamıyorsunuz çocuğun yanında böyle tetikte kaplan gibi mi oluyorsun
bir de eşin eve kaçta geliyor
yani birlikte ne kadar zaman geçiriyorsunuz aile olarak kızınla başbaşa ne kadar
ağlarsa ağlasın sen gelince gidip kapıyı çalış ben eldim hadi X evimize gidelim diyeceksin
ağlarsa ya da kv hadi gel bri kahve iç vs derse de umursamayacaksın eve gidelim diyeceksin
mesela kızın babaanneye giderken yanında çantası oluyor mu yoksa da olsun ve onu alıp gelmek onun görevi olsun X hadi çantanı, battaniyeni, oyuncağını artık her gün düzenli giden ne ise onu al da gel diyeceksiniz, o sorumluluk duygusu ile de hareket eder
tabii bunlar bir anda olmaz zaman alır
Ee beddua ediyorsunuz. Kalbiniz böyle olursa hisseder o.iki gün haftasonum var ona dahi oraya gitmek istiyor alışmış ben haftasonu bi yolu bulacagim bi arada bulunmak istemiyorum sirf bunu için...
ilerde kızım da çocuğu olduğunda babaannesine düşkün olduğunda beni anlar inşaallah.
Bu kadar da kendinizi üzmeyin genelde çocuklar zaten hala teyze çok seviyolar çünkü onlar tüm gün oyun oynayıp onları eğlendirebiliyorlar her istediğini yapıyorlar süz bunu yapamazsınız ki işiniz gücünüz olacak her istediğini yapmayacaksınız bir otoriteniz olacak yani en azından orda ne güzel siz yokken mutluymuş bunu düşününiki gün haftasonum var ona dahi oraya gitmek istiyor alışmış ben haftasonu bi yolu bulacagim bi arada bulunmak istemiyorum sirf bunu için...
ilerde kızım da çocuğu olduğunda babaannesine düşkün olduğunda beni anlar inşaallah.