Çocuk onlarla vakit geçiriyor. Siz neden kötü olasınız. Normal böyle olması.merhaba arkadaşlar.
2 yaşında bir kızım var. 11 aylıkken işe başladim. babaannesiyle altlı üstlüyüz. babaannesi halası bakiyor.
haftada bi gün annemlere birakiyorum. onda sıkıntı yok.
işten gelince geç getiriyor. ilk başta ben bişey demiyordum seviyor felan diyordum.
beni görünce kıyamet kopuyor aglıyor.
halasını hiç birakmak istemiyor halasının dibinden hiç ayrılmıyor.
beni hiç saymiyor ben iyi anne miyim.. çok üzülüyorum bu duruma
kötü anne olduğumu beni sevmediği düşünmeye başliyorum.
ne yapmam lazim. çildirmak üzereyim
beni görünce agliyor istemiyor ya.. ben başta bişey demiyordum bana bu şekilde davranmasi çook zoruma gidiyor.Çocuk onlarla vakit geçiriyor. Siz neden kötü olasınız. Normal böyle olması.
ben işten gelince yemek hazirliyorum şu anda parka götürüyor işten gelince..Sizi sevmemesi mümkün değil,üzmeyin kendinizi ama işten gelince onların getirmesini beklemeden kendiniz alın çocuğunuzu.
Gelmek istemezse markete,parka kısa süreli de olsa götürün yada evde oyun kurun,eğlenceli vakit geçirin,seve seve gelecektir eminim.
Çünkü çocuk sizi gördüğünde eğlencenin bittiğini biliyor. Zamanınız kısıtlı olduğu için ihtiyaçlarına ağırlık veriyorsunuzdur. Diğerleri gülüp gezip eğleniyor onunla.beni görünce agliyor istemiyor ya.. ben başta bişey demiyordum bana bu şekilde davranmasi çook zoruma gidiyor.
beni istemiyor evde bile durmak istemiyo ilaa babaanneme gitcem diyo akşamlari dahi.. oyun oynuyoruz benden sıkılıyorTüm gün birliktirler , ihtiyaçlarını karşılıyorlar , oyun oynuyorlar gayet normal değilmi onları istemesi , demekki mutlu çocuğunuz orda birde bu yönden bakın , bu sizi kötü anne yapmazki .
Onları daha eğlenceli buluyordur , her istediği yapılıyordur falan , ilgisini çekecek aktiviteler , sürprizler hazırlayın .beni istemiyor evde bile durmak istemiyo ilaa babaanneme gitcem diyo akşamlari dahi.. oyun oynuyoruz benden sıkılıyor
kritik dönemde ,bağlanma döneminde onlar olduğu için yanında çocuk onlara bağlanmış ....Bende aşırı babaanneciyim halada öyleyim .o yüzden kendim bunu yaşatmamak için isten ayrıldım ben bakıyorummerhaba arkadaşlar.
2 yaşında bir kızım var. 11 aylıkken işe başladim. babaannesiyle altlı üstlüyüz. babaannesi halası bakiyor.
haftada bi gün annemlere birakiyorum. onda sıkıntı yok.
işten gelince geç getiriyor. ilk başta ben bişey demiyordum seviyor felan diyordum.
beni görünce kıyamet kopuyor aglıyor.
halasını hiç birakmak istemiyor halasının dibinden hiç ayrılmıyor.
beni hiç saymiyor ben iyi anne miyim.. çok üzülüyorum bu duruma
kötü anne olduğumu beni sevmediği düşünmeye başliyorum.
ne yapmam lazim. çildirmak üzereyim
ne gibi olacak?Onları daha eğlenceli buluyordur , her istediği yapılıyordur falan , ilgisini çekecek aktiviteler , sürprizler hazırlayın .
Herşey olabilir , çocuğunuzun ilgili olduğu şeyler ...ne gibi olacak?
değişmiyo degilmi hiç... ben babaanneme çok düşkün degildim. eşim babaanneciydikritik dönemde ,bağlanma döneminde onlar olduğu için yanında çocuk onlara bağlanmış ....Bende aşırı babaanneciyim halada öyleyim .o yüzden kendim bunu yaşatmamak için isten ayrıldım ben bakıyorum
ben işten gelince yemek hazirliyorum şu anda parka götürüyor işten gelince..
annenin çabasına bağlı ,annem bunun.için bir caba harcamadi ki düşünüyorum harcasada ince babaannem 1.5 yazından beri o bakmış yanideğişmiyo degilmi hiç... ben babaanneme çok düşkün degildim. eşim babaanneciydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?