Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar başalngıcı nasıl oluyor yazarsanız sevınırım
alerjik mi..benim ablam yılarca uğraştı ama alerjik astımdı yiğenim
slm benim kızım yaklaşık 2 senedir alerjik astım. nerdeyse her şeye karşı alerjisi var.oksijen aldığı zamanlarda oluyor.şimdi çapa da randevumuzu bekliyoruz.çapa çocuk bölümünün kontrolünde.en son aldığım buhar makinesinin bayağı faydası oldu.benim kızımı mevsim geçişleri özellikle bahar ayları,rutubetli yerler,çayır-çimen hastalığını artırıyor.düzenli sürekli kullandığı ilaçları var.
singuler , turuncu renk olan flixotide sprey, ,sıkışınca ventolin sprey, alerjisi artarsa aerus, çok zorlanınca sağlık kurumlarında oksijen kullanıyor.hastalığı İGE kan tahlili ile teşhis kondu.sonra alerji testi,verem testi,ayrıca burun akıntısını alarak test yaptılar.SELANA sen nerde tedaviye devam ediyorsun?Ayrıca oğlun kaç yaşında?
oğlum 8 yaşında vakıf guba hastanesine götürüyorum 2 yıldır . çapa da çocuk bölümü mü yoksa çocuk alerji bölümünemi götürüyorsun? bende çapaya götürmek istiyorum randevu nasıl alıyorsun ?biraz bilgi verirmisin?
Benim kızımda aynı ilaçları kullanıyor.Bizde yeni mahallede tedavi görüyoruz doktorumuz başhekim yardımcısı orada her konuda yardımcı oluyor sağolsun.siz benden daha tecrübelisiniz bu konuda sizler ne gibi önlemler alıyorsunuz?