hayırlı olsun .Benimde iki çocuğum bilsemli. Birisi dorduncu yılı küçüğüm bu sene kazandı. Her şeyde olduğu gibi işini iyi yapanlardan çok memnunuz ama öylesine derse gelen öğretmenlerden dolayı bazı alanlardan sogudu oğlum. Ve asla ilgilenmiyo bile suanda. Küçüğüm yeni başlayacak. Hayırlısı olsun hepimize ve çocuklarımıza
hayırlı olsun iki oğlum bilsemli.birinin 3.yılı diğerinin 2.yılıoğlum bireysel değerlendirmeyi geçti.
kayıt için yerine gitmek gerekiyor sanıyorum . gerekli evrakları netten baktım .
itiraz süresi geçti 13 eylülde itirazlar değerlendirilecek en son.genel yetenekte zeka testi yapılıyor resim ve müzikte ise yetenek testi.puanlamada yanlışlık olmuş mu ona bakılıyor.zaten yerleşememiş ise baraj puanının altında demektirYa bu bilsem sınavına itiraz falan ediliyor mus da nesine itiraz edeceğim ki ben yani sınav sinucunu puanını bilmiyorum bir kere ne baz alınıyor onu bile bilmiyorumNevreste senin bilgin var mı ??
Yok yerlesmedi de mesela 100 üzerinden puan veriliyorsa mesela şu şu puanla yerlesemedi denmedi yani MEB in sitesinde girdim hak kazanamadı yazıyordu puan vs bilgi verilmiyor sanırımitiraz süresi geçti 13 eylülde itirazlar değerlendirilecek en son.genel yetenekte zeka testi yapılıyor resim ve müzikte ise yetenek testi.puanlamada yanlışlık olmuş mu ona bakılıyor.zaten yerleşememiş ise baraj puanının altında demektir
İtiraz suresı gectı canımYa bu bilsem sınavına itiraz falan ediliyor mus da nesine itiraz edeceğim ki ben yani sınav sinucunu puanını bilmiyorum bir kere ne baz alınıyor onu bile bilmiyorumNevreste senin bilgin var mı ??
Neye ıstınaden ıtıraz edeceksınız pekı?Yok yerlesmedi de mesela 100 üzerinden puan veriliyorsa mesela şu şu puanla yerlesemedi denmedi yani MEB in sitesinde girdim hak kazanamadı yazıyordu puan vs bilgi verilmiyor sanırım
Ben şunu merak ediyorum diyelim ki gecmeseydi ben neye göre itiraz edeceğim çocuğun elimde kaç puan aldığına dair bir belge yok kiİtiraz suresı gectı canım
İşte bende bunu düşünüyorum itiraz etmiş olsam elimde her hangi bir belge yok ki neye itiraz edeyim burası komik zatenNeye ıstınaden ıtıraz edeceksınız pekı?
Bızım bır arkadasın kızının zeka testı ve ramda tanılı ve ve resımde cok ıyı olmasına ragmen hem resım hem genel yetenegı kazanamadı. Itıraz ettıler yenıden teste gırecegını soylemısler.
Bızım bahsettıgımız kızın resmı oldukca ıyı yanı onu almayıp kımı aldılar merak edıyorum ama. Resımden dırek ret geldı onlara genel yetenek ıcın degerlendırmeye gırecektı bu haftaİşte bende bunu düşünüyorum itiraz etmiş olsam elimde her hangi bir belge yok ki neye itiraz edeyim burası komik zaten
Ne baz alınıyor onu bilmiyorum çizimin iyi olmasi mi çizimin yaratıcı olması mı ne hesaplanıyor kaç uzeirndrn kaç aldı onu bile bilmiyorum nesine itiraz edeyim diyorum
Himm anladım ben çocuklardaki yaratıcılığı da göz önüne alıyorlar mı acaba dedim aradıkları ciizm demek ki neyse seneye artık nasipBızım bahsettıgımız kızın resmı oldukca ıyı yanı onu almayıp kımı aldılar merak edıyorum ama. Resımden dırek ret geldı onlara genel yetenek ıcın degerlendırmeye gırecektı bu hafta
Ramdan tanılıydı bu cocuk zaten yapılmıs zeka testlerı vardı. Sızınkının var mı?Himm anladım ben çocuklardaki yaratıcılığı da göz önüne alıyorlar mı acaba dedim aradıkları ciizm demek ki neyse seneye artık nasip
Yok hayır onun için nereye başvurmam gerekiyor peki test için ücretsiz mi yaş farketmeksizin yapılıyor mu ? Çok soru sordum kusura bakmayınRamdan tanılıydı bu cocuk zaten yapılmıs zeka testlerı vardı. Sızınkının var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?