bir bebek doğduğu andan itibaren belli oluyor iştahlı mı iştahsız mı olduğu alıştırma ile kazandırma ile yok inatlaşma ile alakası yok benim bebeğim doğduğu andan itibaren yemek konusunda zor bir çocuk bir memede beş dakika kaldığını bilmem bakardım başkalarına iki göğüslerinide boşaltana kadar emerdi bebekleri ilk zamanlar memeyi almayı beceremedi zaten sonrasında emdi haladaemiyor ama ben o 7 aylıkken çalışmaya başladım akşamdan akşama çerez niyetine alırsa teyze bakıyor Allah razı olsun çünki öyle bi bakıcının veya kreşte öğretmenlerin yapacağı iş değil benim oğluma yemek yedirmek o kızcağız yeri geliyor bir kase yemeği yedirmek için iki saat uğraşıyor tabi izn günlerimde benim işim daha zor birde bana anne nazı yapıyor düşünün artık oğluş şu an 23 aylık ve hala öğünlerimiz işkence birde kayınvalidemin doğduğu andan itibaren bu çocuk zayıf söylemleri hani bakılamıyor vs. geliyor sonuç halbuki kışında o baktı geçen sene onada lafı var alıştrılmamış ee sen alıştır yokk zaten sinirleri zayıf olan ve canının parçası evladı yemeyen anneye bir de bu türlü söylemler onu daha da çileden çıkartıyor ne diyelim bizim halimizden ancak biz anlarız neymiş bırakın acıkınca yermiş işte biz bunu anlatamıyoruz yemiyorlar benim bebeğimde teyzesinin üstün çabaları ile 13 kilo şu an