CADIARZUben 29 yaşındayım eşim37. 4 ay önce evlendik.çalışıyorum ve işimde başarıyı yeni yakaladım.tecrübemi ve deneyimlerimi arttırmak için çocuk düşünmüyorum.... iki gün önce yaşadığım ciddi sağlık sorunu nedeniyle acaba çocuğum hiç olmazsa diye ilk defa düşündüm... Benim aklım çok karıştı. benim sektörü bir bıraktınız mı tekrar döndüğünüzde herşeye baştan başlamak gerek. çıkmazın içindeyim....çocuk mu; iş mi?
bu durumu yaşayan ya yada buna benzer olayı yaşayan hanımlar bana yardım eder misiniz? Eşim sen bilirsin diyor ama o istiyor. CADIARZU
iyi de neden birini seçmek zorunda kalasınız ki? benim 1 müdürüm hariç bütün müdürlerim ve direktörüm kadın.. hepsi evli çocuklu, canavar gibiler maşallah.. kendi bağlı olduğum müdürüm çocuğunu doğurdu, şimdi 5 yaşında galiba, kocasına bıraktı 6 aylığına amerika ya gitti.. çalışmaya filan diil gönüllü staj yapmak gibi bişey.. para da kazanmicak yani düşün, dönünce muhtemelen daha yüksek bi pozisyonda başlayacak.. bu azimle bu enerji ve şevkleriyle bana ve diğer tüm kız arkadaşlarıma çok güzel örnek oluyorlar..
demek ki neymiş, önemli olan niyetmiş, yapan yapıyomuş..
Ah be güzelim keske öyle yazdigin gibi kolay olsa he!!!
Senin o müdürlerin ve direktörlerin is yerinde canavar gibi gözükselerde evlerinde cektiklerini bir onlar bilir birde allah...arkalarinda destekleri varki yapabiliyorlar!!
Hersey niyete ve isteye bagli olmuyor malesef tabiki gönül isterki hem is hem cocuk ikisinide en iyi sekilde basarbilmek, kimseye muhtac olmadan üstesinden gelebilmek!:1closedeyes: Ama gel görki cogu zaman birinden birini secmek zorunda kaliyorsun
Ben dogum izinindeyim suan 3 sene isime ara verdim, ilk kizimdada öyle yapmistim, ben sansliyim cünkü almanyada bu imkani sunuyorlar kadinlara, bence bir cocuk hic olmazsa 3 yasina kadar annesinden mahrum kalmamali, ama iste benim elimde imkanim varda bunu yapabiliyorum fakat türkiyedeki kadinlarimiz ne yapsin, ya ailesinin desteyine yada bir bakicinin yardimina muhtac bunlar olmadan nasil calisabilirki??benneyaptımki
Helede calismak zorunda oldumu!!
:Saruboceq:Herkese çok ama çok teşekkürederim. keşke evlendiğim gün sizlerle bu konuyu paylaşsaydım.daha önce doktorum sağlığın müsait hamile kal demişti. Dün doktoruma gittim. yumurta üzerinde kist gördü. çocuk yapmadığıma çok pişmanım.!!!!yazdıklarınızı ağlayarak okudum.... şimdi kisti yok etmek için ilaç alıyorum ve ne zamana kadar süreceği belli değil.gözümde işin önemide yok artık..... sağlığım normale döner dönmez çocuk yapacam.....:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?