• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocugu göstermeli miyim?

Ayrılır ayrılmaz tatile gitti deyince ben sorumsuzluktan , adamın gevsekliginden ayrıldılar diye düşünmüştüm. Şimdi siz söyleyince eski konuya baktım ama baba tarafında hapis var, öfke kontrolü yok, tacizci amca var... Konu sahibinin işi çok zor

Mahkeme karari olursa mecbur gönderecek. O babaya, o aileye. Belki de yatılı olacak zaman zaman.
Gerçekten zor.. en azindan cocuk 6 yasinda, mahkeme sonuclanana kadar bir kac yil daha gecer.
Kendini bilmis olur.

Arayan abi, size sarkintilik yapan kişi mi? Yoksa kendi suçunu kardeşinin ustlenmesine göz yumup dört beş yıl hapse girmesine ses çıkarmayan abi mi? Ya da ikisi aynı kişi mi?

Hayır hayır suçunu atan ve sarkıntılık yapan aynı kişi idi... Bu abi büyük abisi

Eski konunuzu okudum, bu aileden de babadan da size ve çocuğunuza hayır çıkacağını sanmıyorum . Görüşmüyor çocuğumla falan diye aileye söylemeyin bence zorla babalık olmuyor çünkü.

Tam okumadın herhalde abisiyle konuştuktan sonra aradıgını söylüorm... Abisi kızdı büyük ihtimalle ona öyle sordu cocugu. Gerçekten tam okumadan etmeden anlamadan ne kadar rahat konusuosnz hayret ediorm
Eşiniz cezaevinde yatarken size sarkıntılık eden kaynınız ile hala konuşuyor musunuz

Yapmayın yahu, bu bir gosterge midir gerçekten?
Bazen yazi anlaşılır olsun diye insanlar duygularini arka plana atar.
Yada gümbür gümbür yazmaz.
Bu kadar pesin hükümlü olmayin.
Bir anneye cocugu sahiplenmedin diyebilmek bu kadar kolay mi?
Benim icin göstergedir. Sizin icin olmayabilir.

Benim oğlumun her "baba" diye ağlayışında benim canım acıyor, o an yerin dibine girmek yok olmak istiyorum. Ama ortada ne onu arayan ne de görmek isteyen bir baba var. Ben ve oğlum bu travmaları tek başımıza atlatırken, yarın öbür gün baba müsvettesi keyfi gelip yada vicdanını rahatlatmak için görmek istediğinde ben çocuğumun dengesinin bozulmaması için buna müsade etmediğimde niçin ben kötü oluyorum? Ayda yılda canı istediğinde görüp çocuğun ihtiyacı olduğunda yanında asla olmayan bir adam kusura bakmayın hiç görmesin bence bu daha sağlıklı.

Tam okumadın herhalde abisiyle konuştuktan sonra aradıgını söylüorm... Abisi kızdı büyük ihtimalle ona öyle sordu cocugu. Gerçekten tam okumadan etmeden anlamadan ne kadar rahat konusuosnz hayret ediorm
Yo okudum.Hala aynı fikirdeyim.Madem görüştürmeyeceksin abisine neden şikayet ediyorsun.Abisi de demiştir zaten madem öyle neden şikayet ediyor ben kızdım aramış bu sefer de görüştürmemiş diye o da anlamamıştır bu tutarsızlığı.Zaten babasıyla görüştürmemen çok yanlış.Çocuğun bir hatası yok her şey sizin aranızda.

Back
X