- Konu Sahibi Sevimlikedi
Anneniz çok yanlış yapmış ama görüşmek isteyen baba da görüşürdü yani yasaları kullanarak.
Evet her okul cıkısıma hıc aksatmadan izin alarak işten geldi merk etmeyin :) hep etüt e kalıyorum dedım anneme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anneniz çok yanlış yapmış ama görüşmek isteyen baba da görüşürdü yani yasaları kullanarak.
Sevindim ben hiç görüşmediniz diye anladım kusura bakmayın.Evet her okul cıkısıma hıc aksatmadan izin alarak işten geldi merk etmeyin :) hep etüt e kalıyorum dedım anneme
Ayrılır ayrılmaz tatile gitti deyince ben sorumsuzluktan , adamın gevsekliginden ayrıldılar diye düşünmüştüm. Şimdi siz söyleyince eski konuya baktım ama baba tarafında hapis var, öfke kontrolü yok, tacizci amca var... Konu sahibinin işi çok zor
Akrabalık ilişkisi kesilmez diye babayla ilgili yorum yapmayacağım ama ailesiyle çocuk gorusmesin, Allah korusun bir iş acmasinlarHayır hayır suçunu atan ve sarkıntılık yapan aynı kişi idi... Bu abi büyük abisi
Eşiniz cezaevinde yatarken size sarkıntılık eden kaynınız ile hala konuşuyor musunuzTam okumadın herhalde abisiyle konuştuktan sonra aradıgını söylüorm... Abisi kızdı büyük ihtimalle ona öyle sordu cocugu. Gerçekten tam okumadan etmeden anlamadan ne kadar rahat konusuosnz hayret ediorm
Tabiki hayır yaa olur mu öyle şey bu başka abisiEşiniz cezaevinde yatarken size sarkıntılık eden kaynınız ile hala konuşuyor musunuz
Benim icin göstergedir. Sizin icin olmayabilir.Yapmayın yahu, bu bir gosterge midir gerçekten?
Bazen yazi anlaşılır olsun diye insanlar duygularini arka plana atar.
Yada gümbür gümbür yazmaz.
Bu kadar pesin hükümlü olmayin.
Bir anneye cocugu sahiplenmedin diyebilmek bu kadar kolay mi?
Yo okudum.Hala aynı fikirdeyim.Madem görüştürmeyeceksin abisine neden şikayet ediyorsun.Abisi de demiştir zaten madem öyle neden şikayet ediyor ben kızdım aramış bu sefer de görüştürmemiş diye o da anlamamıştır bu tutarsızlığı.Zaten babasıyla görüştürmemen çok yanlış.Çocuğun bir hatası yok her şey sizin aranızda.Tam okumadın herhalde abisiyle konuştuktan sonra aradıgını söylüorm... Abisi kızdı büyük ihtimalle ona öyle sordu cocugu. Gerçekten tam okumadan etmeden anlamadan ne kadar rahat konusuosnz hayret ediorm
Evet aynen oyle. Babasizlik boyle babaya yegdir benim icin.Ya siz ciddi ciddi bir babanın çocuğuyla görüşmemesini mi istiyorsunuz?
Baba çocuğa şiddet göstermiyorsa çocuğunu görmek hakkı