- 15 Haziran 2019
- 1.619
- 597
- 123
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
Merhaba fikirlerinizi paylasırsanız seviniriz. Ablam hamileyken bosandı. Eşi evliyken direkt dövmese de hırpalarmış. ( sac cekme, boğazı tutma, tokat- tekme atmaya yeltenme vs). Hamileyken de bir tartısmada “eve bir sey almam seni aç bırakırım, öldürürüm” gibi sacma sapan tehditleri üzerine ayrıldı koruma kararları filan kötü bir bosanma süreci yasandı. Ablam doğum yaptığında karsı taraf gelmedi, eşe koruma kararı vardı ama aileden kimse de gelmedi, bir seye ihtiyacınız var mı diye sorulmadı. Nafakalar ödenmedi. Cocuk doğdu 1 yasına geldi. 2 aydır nafaka gonderiliyor. Mahkeme 15 gunde bir kere 2 saat olmak üzere karsı tarafa cocukla iletişim için hak vermiş. cocugun babası “ cocuga karsı bir sey hissetmiyorum ve velayet sende oldugu sürece onu görmeyeceğim” dedi. Arada bir babaanne alıp götürüyor ama baba görüyor mu bilgimiz yok. Mahkemenin verdiği gün dışında istiyorlar bazen. Hicbir emekleri olmadıgı icin de vermek istemiyoruz. Sorum şu ki; hakimin verdiği gün dısında vermesek bebege ve karsı tarafa haksızlık etmiş olur muyuz.Siz olsanız nasıl bir tutum sergilerdiniz fikirlerinizi paylasırsanız seviniriz
Ek olarak buraya yazmak istedim. Babaanne binanın önünde bekleyip, cocugu bir aracı ile alıyor. Aracıyı yıllardır tanıyoruz. O sebeple guvensizlik sorunu olmadan verdik
Guncelleme 13. Sayfa.
Ek olarak buraya yazmak istedim. Babaanne binanın önünde bekleyip, cocugu bir aracı ile alıyor. Aracıyı yıllardır tanıyoruz. O sebeple guvensizlik sorunu olmadan verdik
Guncelleme 13. Sayfa.
Son düzenleyen: Moderatör: