çocugu olamayanlar ......

alice1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
550
86
103
slm
3 yıldır ugrasıyoruz cabalıyoruz ama olmuyo cocugumuz maddı sıkıntılardan dolayı tüp bebek yapamadık asılama ıcın ugrastık yumurtam cıkmıyo bı turlu her ay kontrol oluyorum ama yok yumurta tembellıgı var adetım cok duzensız ahm degerım 0.06 cok canm sıkılıyo moralm bozuluyo kendımı cok eksık hıssedıyorum bunalıma gırıyorum helekı tanıdıklarımızdan hep hamılelık haberlerı sevınıyorum onların adına ama kendı adıma uzuluyorum nereye gıtsem hep cocuk yada hamıleler dıkkatımı cekıyo daha cok uzuluyorum doktora gıdıyorum yaklasık 2 yıldır özel hastanede tedavıdeyım devlete de gıttım ayrıyetten 5 doktor degıstırdım ama yok yumurta ılac kullandım cok ama lakın ılaclardan bı etkı görmuyo sanırım pek yapım olumlu olan hıc bıse olmadı kendımden nefret edıyorum artık napacagımı sasırdım asılama ıcın bıle yumurta bulamıyo doktor
not :kırıcı yorum yapmayın lutfen zaten üzgünüm daha cok üzülecegım kırmadan yorum yapın

Canim gecmis olsun. Doktoruna dhea ve inofolik sor.
Benimde tembel ve yunurtalarik kucuk ve kalitesizdi. Bu ilaçlarla bi kimyasal gebelik gecirdim.

Cok gecms olsn canm vardir onunda vakti gelicektir bebisiniz insallah dr inofic klomen kullanabilirmisin sor bakalm

Cok gecms olsn canm vardir onunda vakti gelicektir bebisiniz insallah dr inofic klomen kullanabilirmisin sor bakalm
ben baya arastırdm napabılırım dıye doktora sordum klomen degıl ınofıc kullandım 3 ay ama yok yok

Moral bozmak istemem ama acilen tüp bebek tedavsine geçmen lazım çnkü onun için bile geç kalabilirsin.asla umutsuz ol diye değil biraz acele etmen gerektiğini bildiğim için sölüyorum çnkü ahm testi sonucun benim bi arkadaşım ile aynı.4.tüp bebeği ve malesef olmadı.çnkü kaliteli yumurtası yok hiç.ama yine bu testi sizin gibi olan arkadaşım tüp bebekle ikizlere sahip.erkenden farkedip hemen denediği için.devlette ücretsiz şansınız var sanıyorum detayları bilmesemde.Allahım kucağınızı boş bırakmasın tez zamanda nasip etsin dilerim.birde Allah isterse olmayacak hiçbişey yok kendimden biliyorum.

haklısınız maddı sıkıntı bırde askerlık sorunu var o yuzden yapamıyoruz devlet ıcınde 3 asılama yapılması gerekıyomus ve yasım 22 23 yasında olmak gerek en az sartları geregı malesef tek sansım özel hastanede yapmak oda maddı sıkıntı

yaşınız daha çoook gençmiş. sizin yaşınızdaki insanlar daha evlenmemiş oluyorlar genelde. önünüzde çook uzun yıllar var, umarım istediğiniz olur

Hmm Allah yardımcın olsun canım tabi ben prosedürleri bilmiyorum , inşAllah herşey gönlüne göre olur

Neden kirici yorum yapalim ki?
Cocuk konusu aslinda elimizde olmayan birsey. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin.

Siz kac yasinfasiniz

Ah aaah. Ben de dün konu açtım bu sebeple. Olmuyor. Hamile görmeye bile dayanamıyorum artık. Bebek sevemiyorum. Çok ağlıyorum bu yüzden. Bir iki gün önce yine negatifi gördüğüm için yine depresyondayım. Bu da bizim imtihanimiz.

Stres hamileliği zorlaştırıyo.

Bebeği kafandan çıkartıp oluruna bıraksan pozitifi görürsün.

Bebek konusunda drlar hastanın psikolojisini bozuyolar bende buna dahilim.
Klomenler aşılamalar offf çok yorucu
Ben pes edip korunurken hamile kaldım kaybettim bebeklerimi ama kaldım

Stres yok sakın

yaşınız daha çoook gençmiş. sizin yaşınızdaki insanlar daha evlenmemiş oluyorlar genelde. önünüzde çook uzun yıllar var, umarım istediğiniz olur
evett yasımmm coook genc ama malesef zaman aleyhıme ıslıyo toktorların tek önerırı bı an önce tup bebek kı keza asılama ıcın bıle aylardır yok yumurta yasla bı ılgısı yok benım durumumun cunku benım yasımdkı kısılerın ahm lerı 2.5 falan olması gerekıyormus benımkı 0.06 yanı bıtmıs

çok üzüldüm allah tez zamanda sızede nasıp etsın annelıgı gercekten unutayım dıyorum ama yok her yer hamıle bebek dolu dun kuzenım bana mesaj attı daha 2 aylık evlı ve gebelık testı resmınıde gönderdı hamıymıs cok sevındım allah kucagına almayı nasıp etsın tez zaman da ama benım acımdan bana kendıme uzuluyorum dun aglaya aglaya helak oldum

aynen sıze katılıyorum gercekten dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…