bız gercekten cok konustuk bu konuları hep aynı sey su borcu azaltıyım söz yaptırıcaz dıyo sanırım kredı cekıcek bekle dıyoEşin bence çok yanlış yapıyor bu konuda. Hangi okul mezunusun bilmiyorum ama asgari ücretli bir işe girip senin maaşını yalnızca biriktirsen 5-6 ayda toplarsın bu parayı. Şu anda çalışman çok gerekli. En aızndan kısa bir süre için çalış derim. Eşine de durumu anlat, anlayabileceğini düşünüyorum.
Bana boyle seyler anlatilinca sinir olurdum :) mucize gelip beni mi bulck derdim ama geldi oldu..Rabbim büyük insallah seni de tum isteyenleri de sevindirecektir :)evet cok duyuyorum böyle seyler allah rahı olsun allah tez zamanda kucagınıza almayı nasıp etsın bende bı mucıze olsun ıstıyorum gercekten
tesekkur edrım hacamat bılmıyorum ısı yararmı adetım az ve duzensız 2 yada 3 gun duruyo adet bana yumuta gerekıyoben evli değilim yumurta takibi nedir açıkçası onu da bilmiyorum
ama
bir rahatsızlığım için hacamat olmuştum normalde 3 günde ve çok az olan özel günüm düzene girdi ve miktar çoğaldı
söylediğiniz şeyin tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama eğer özel gününüz olmuyorsa tavsiye ederim.
eğer tavsiyem sizle alakası yoksa kusura bakmayın, ben belki yardımcı olurum diye yazdım
not: hacamat heryerde yapılmaz hijyene tek kullanımlığa özen gösterilmesi gerekmektedir.
ıns allah herkee nası etsın mucıze gelsın artıkBana boyle seyler anlatilinca sinir olurdum :) mucize gelip beni mi bulck derdim ama geldi oldu..Rabbim büyük insallah seni de tum isteyenleri de sevindirecektir :)
evet katılıyorum sana eksık hıssedıyorum cok kuruntu yapıyrum uzuluyorum aglıyorumİnşallah en yakın zamanda hamile kalırsin Allah hayırlı evlatlar nasip eder inşallah...Neler hiss erdiğini çok iyi anlıyorum ben senden beter gundeyim ama bende durum farklı gerçekten hayatında bi boşluk oluyor nefes alamiyosun hep bi yanın eksik
Ben mucizenin alasını yaşadım.ıns allah herkee nası etsın mucıze gelsın artık
Sen calısıyor musun ? En azından bunu karsılamak ıcın calısmaya baslasan cok guzel olur .haklısınız ama borc öduyoruz onun üstune bı borc daha nasıl olcak zaten maddıyat el verse ama yınede bı esımede söyleyım bakalım tesekkur edrım
ıns ben de sızın gıbı olurum bebegım olur ama bekleemek yorurucu tedavıler emekler zorBen mucizenin alasını yaşadım.
Benimde 3 yıl çocuğum olmadı.kv kp demedikleri laf kalmadı.çok gizli gizli ağladım.eşimden allah razı olsun dağ gibi arkamda durdu.eşim tedavilerede karşıydı.boş ver allah verirse olur derdi.sonuç iki tüp bebekten sonra evliliğimizin 12. yılında kendiliğinden hamile kalmışım.sonra korunurkende yine hamile kaldım.şimdi çok kalabalık bir aile olduk. Çocuklarımın kavgası bile hoş geliyor. Emin ol kafana takmadığın anda hamile kalıyorsun.allah gönlüne göre versin
ıns vlla olsundaİnşallah hamile kalirsin annem bana 4 yıldan sonra hamile kaldı Allah verince er yada geç veriyor canim
alllah rahmet eylesın sabır versın allah tez zamanda oglunuzun acısını unutturp bı bebek nasıp etsın dayanılmaz bı duyguAmin canım inşallah benimde tüm günüm aglamakla geçiyor benim bebeğim doğdu ama oğlumu sadece 5 gün kucagima almak nasip oldu unutamiyorum deliricem sanki nefese alamiyorum boguluyorum her kes yanımda ama sanki hiç kimsem yokmuş gibi hissediyorum çok zor inşallah en yakın zamanda hamile kalırız ya dusunsene iki ay sonra eltimin bebeği olucak ben onu görünce ne yapacağım bilmiyorum yabenim oğlum ilk göz agrimdi yaaa dogdunda aglamadi bağırdım niye aglamadi diye hemen gözünü açıp bakdi bana yaa gozumun önünden gitmiyor bu
cok ıstıyorum ne olursa olsun ben bırıktırıym dıyorum yok esım ben sana kıyamam dıyoSen calısıyor musun ? En azından bunu karsılamak ıcın calısmaya baslasan cok guzel olur .
Benımde son tedavımde alyanslarıma kadar satıldı ıgne paralarını karsılayabılmek ıcın acıkcası bızım sorunumuz daha zordu ama cok sukur degdı oglum oldu. Insallah sızlerde emeklerınızın karsılıgını alırsınız
Yok canım olurmu oyle sey sonucta sen bu durum gerceklesmedıgı ıcın uzuluyorsun ve tup bebek denenmemıs henuz ve amh degerın bır an once baslamanız gerektıgıne sınyal verıyor. Daha sonra ıs ısten gecebılır cunkucok ıstıyorum ne olursa olsun ben bırıktırıym dıyorum yok esım ben sana kıyamam dıyo
anlıyorum ama ben bı rekabet yarıs ııcınd dgılımkı gercekten ıstıyorum ya anne olmayı esımde baba olmayı takıntı yapıyorum evet cok ıstıyorum ve sorun bende oldugu ıcın kendımı eksık hıssedıyorumBen psikolojik olarak sen takinti yaptikca bu işin zorlasacagini dusunuyorum ve cevremden goruyorum. Sakinleşmeye calis. Bu işi yariş-yeterlilik-ispat gibi gorme. Cocugu olmayan ve tup bebek bile denemeyen tanidigim var. Olmuyorsa hayirlisi boyledir dedi. Tedavi olmayip 10 sene sonra kendiliginden hamile kalan tanidigim var vs. Ama cocugun olmazsa da bu bir kusur-eksiklik degil.
Buarada benim de cocugum yoktuzu kuru olup da konusmuyorum yani
evet cok konustuk tartstık ıstemıyo ustune gıdıncede kavga edıyoruz napacamı bılmıyorum bı an önce tüp bebek yaptırmam gerekYok canım olurmu oyle sey sonucta sen bu durum gerceklesmedıgı ıcın uzuluyorsun ve tup bebek denenmemıs henuz ve amh degerın bır an once baslamanız gerektıgıne sınyal verıyor. Daha sonra ıs ısten gecebılır cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?