22Siz kac yasinfasiniz
ama beklemek o tedavıler her gıdısınde kontrolller sonucu gercektrn yıprandımBazilarinda uzun suruyo bu surec ama
haklısınız allah olmayan herkese nasıp etsın zor zaman lardan gecıyorumNeden kirici yorum yapalim ki?
Cocuk konusu aslinda elimizde olmayan birsey. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin.
cok arastırıp sorusturuyorum ama naparsınız nasıp amin ıns allah herkese nasıp etsın sızede saglıkla kucagınıza versın yavrunuzu rabbımHmm Allah yardımcın olsun canım tabi ben prosedürleri bilmiyorum , inşAllah herşey gönlüne göre olur
okurum tesekkur ederım dualarımızda olmasa napardık bı umut beklıyoruzİçinizi ferah tutun
Vardır Rabbimin bir bildiği
Meryem suresini okuyun bol bol
tesekkurler ıns olur ama gerceten bu pısıkolojı çok farklı oluyoNeden eksik hissediyorsun kendini olmayabilir elbet üzülüyorsundur ama elinden geleni yapıyorsundur eminim inş. Olur üzme kendini
haklısınız ama borc öduyoruz onun üstune bı borc daha nasıl olcak zaten maddıyat el verse ama yınede bı esımede söyleyım bakalım tesekkur edrımYeni yuzyıl unıversıtesınde gurkan arıkan var, Benım eskı tup bebek doktorlarımdan benım oglum bahcecıde oldu ama yenı yuzyıl unıversıtesının fıyatı 5-6 bın tl gıbı bısey. borc alınabılır bır rakam doktorda ıyı bırı daha onceden tanıyorum bahsettıgım gıbı denemekten ne cıkar
para konusunda öyle es dost olarak kımse vermez bılıyorum cunku bu konuda tek dusunduklerı olur acele etmeyın kımse anlamıyo ıste asılama veya tup bebek yumurtalerım cıktıgındada kalıtesız oluyo dr demıstı kalıtesız ısın zor dıye malese benım 1 artım yok tup bebege bıle nasıl yumurta bulcaz napıcam dıye dusunuyorum tup bebekten baska sansın yok sadece kredı ıle para olbılır zaten 30 bın kredı öduyo almıyor kredı baska aıle destegı maddı manevı yokVakit geeçmeden tüp bebek yapman lazım, bunu devlet hastanesinde nasıl yaptığını araştır, raporlarını götür. Eğer devlette olmuyorsa, eşinle eş dosttan toplayın en azından birinci seferi. Denersiniz ve eğer birkaç tane yumurta gelişirse dondurursunuz da.
Yumurta sayın az olsa da, yaşın senin avantajın şu anda. Gençlerde yumurta azalsa da daha kaliteli oluyor genelde. Ben de 30 yaşındayım. Seninle aynı durumdayız. Tüp bebek yaptırıyorum. Bu amh değeriyle aşılama olabilir ama yine de Düşük ihtimallerde. Çünkü yumurta sayısı az. Normalde bu yaşalarda tabi ki çok daha fazla yumurta var ve bu da daha fazla döllenme ihtimali demek. Belki tüp bebekle hamilelikten sonra ikinci gebelik daha kolay olabilir.
Eşine durumu anlat, bence ilk parayı o toplar bir şekilde. Senin yaşımda bir arkadaşım başka sorunlardan dolayı 3. Tüp bebek denemesinde ikizleri oldu. Şimdi o üzüldüğü yılları unuttu gitti.
haklısınız gercekten cok arastırdım bana kalsa calısıp bırıktırcem onada ızın vermıyo esım yorulma sen hastaneyle ugrasıyon hastasın dıyo bı borca daha gırmek ıstemıuyoŞişli memorial da, ki bu alanda iyi merkezlerden, 6000 e yapıyorlar. Toplanmayacak bir rakam değil. Öncesinde histereskopi filan isterlerse, hepsi aşağı yukarı 10 bine filan geliyor. İlk deneme somrasında dondurduklarınızla ikinci çok daha uygun oluyor.
evet hıc vaktım yokmus dr bı an önce tup bebek yaptır dıyo tabı yumurta cıkarsa bakalım her ay bakıyo bıde kıstım var 2 hafta önce rahım agzımda yara yaktırdımSenin sorunun yumurta rezerviyle ilgili olduğu için yaşın genç olsa da tedavi konusunda biraz daha hızlı olman lazım.
Inan olck sabret sadece biraz..bnm de yıllardan sonra oldu ama hala sevinemiyorum surekli kanamam oluyor..tesekkur ederım allah razı olsun gercekten ınsanın hıc tadı tuzu olmuyo
Eşin bence çok yanlış yapıyor bu konuda. Hangi okul mezunusun bilmiyorum ama asgari ücretli bir işe girip senin maaşını yalnızca biriktirsen 5-6 ayda toplarsın bu parayı. Şu anda çalışman çok gerekli. En aızndan kısa bir süre için çalış derim. Eşine de durumu anlat, anlayabileceğini düşünüyorum.haklısınız gercekten cok arastırdım bana kalsa calısıp bırıktırcem onada ızın vermıyo esım yorulma sen hastaneyle ugrasıyon hastasın dıyo bı borca daha gırmek ıstemıuyo
esım 26 yasında ben 22 bızde öyle dusunduk basta ama bedellıyı beklıyoruz cunku ıkımızınde aılesı maddı olarak manevı olarak destek olmaz calısma kousund acalısmamı ıstemıyo dr göre zamanımm yok rezerv lerım azaldıgı ıcın lutfen yasla uyarlamayın artıkk bunaldım yasla ılgısı yok belkı 1 sene sonra tup bebek ıhtımalı bıle olmayacakHenüz küçük olduğunu düşünüyorum.
Tüp bebek için de yaşımın dolması gerek demişsin.
Askerlik durumu olduğuna göre eşinde küçük.
Önce askere gitsin,gelsin.
Daha sonra tedavilere fırsatlar çıkar.
İkinizde çalışın kredi çekin,ailelere söyleyin yapılır birşeyler. Daha çok zamanın var.
Umarım Allah nasip eder.
evet cok duyuyorum böyle seyler allah rahı olsun allah tez zamanda kucagınıza almayı nasıp etsın bende bı mucıze olsun ıstıyorum gercektenInan olck sabret sadece biraz..bnm de yıllardan sonra oldu ama hala sevinemiyorum surekli kanamam oluyor..
bnm tedavi sonucu oldu sebepsiz infertilite sinifindaydik,yani hicbir sebebi olmadan yillarca bekledik..
Esimin cok yakin akrabasi ise doktorlar asla olmaz esinin 1tane bile spermi yok dedigi halde bu ay o da hamile oldugunu ogrendi hem de 2aylik..geleck bebegin hem de cok guzel bi anda geleck yeterki sabret vazgecme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?