• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocugu olamayanlar ......

Tedirgin olmayın hıc zorlu bır surec degıl sadece dr cok önemli cokk. Her Zaman arayıp ulasabılecegınız bırı olmalı.
evet malesef dr önemlı ama sehır dısında tedavı görmem gerek ıyı bı dr ıcın burdakı hepsıne gıttım nerdeyse

gecmıs olsun canım allah yardımcın olsun baya zor olmus surecın tabıkı allah herseyın hayırlısını versın progesteron bende kullandım
O beni mafetti suan onun yuzunden agrilar cekiyorum kanamam gelince doktora gitseydim belki dusuk yaptigimi soylerdi ben beklemeyi ilaci kullanmayi denedim ve o gun asiri derecede agrim oldu oluyorum sandim . Ve kanamam kesildi simdi onun acisini cekiyorum

O beni mafetti suan onun yuzunden agrilar cekiyorum kanamam gelince doktora gitseydim belki dusuk yaptigimi soylerdi ben beklemeyi ilaci kullanmayi denedim ve o gun asiri derecede agrim oldu oluyorum sandim . Ve kanamam kesildi simdi onun acisini cekiyorum
cok zor gercekten bu ılaclar zaten bızı mahfedıyo allah yardımcın osun keske gıtseymıssın cnm ya cok acı cekıyosun allah sıfa versın

Saracoglu 2 kürü ayni anda kullanmayin diyo canim. Benim dedigim kür siralamasi ara vermeden erken menapoz icin canim nette videolari var dun esimle yanlislik olmasin diye tekrar tekrar dinledik. 15 gun sabah aksam sogan kürü 21 gun incir kürü 2 ay testere disli aslan pencesi bu sekilde soyledi. Zahide yetise ciktiginda 25 yasinda bi bayan baglanmisti adetlerim duzensiz yumurtam tembel falan demisti hallolur evelallah diyince icime su serpildi bi umut deniyoruz iste hersey Rabbimden bu imtihani kazananlardan eylesin hepimizi.

cok zor gercekten bu ılaclar zaten bızı mahfedıyo allah yardımcın osun keske gıtseymıssın cnm ya cok acı cekıyosun allah sıfa versın
Amin canim benim Allah razi olsn

Saracoglu 2 kürü ayni anda kullanmayin diyo canim. Benim dedigim kür siralamasi ara vermeden erken menapoz icin canim nette videolari var dun esimle yanlislik olmasin diye tekrar tekrar dinledik. 15 gun sabah aksam sogan kürü 21 gun incir kürü 2 ay testere disli aslan pencesi bu sekilde soyledi. Zahide yetise ciktiginda 25 yasinda bi bayan baglanmisti adetlerim duzensiz yumurtam tembel falan demisti hallolur evelallah diyince icime su serpildi bi umut deniyoruz iste hersey Rabbimden bu imtihani kazananlardan eylesin hepimizi.
ÇOK TESEKKUR EDERIM BENDE SIRALAMA YAPIYIM

Esiniz bu konuda baski yapiyor mu? yapmiyorsa eger kendinizi suclamayin, kirici yorum yapmayin yazmaniz bile cok uzucu, kim ne diyebilir ki size boyle bir konuda.. Cok istiyorsunuz belli ama kendinizi bu kadar uzmeyin:)

Allah yardımcınız olsun , inşallah en hayırlı zamanda nasip etsin
Kimden duyduysam ne zaman stres yapmayı , uğraşmayı bıraktık hamile kaldım diyor, sizde kendinizi sıkmayın , hayırlısı nasip kısmet

Esiniz bu konuda baski yapiyor mu? yapmiyorsa eger kendinizi suclamayin, kirici yorum yapmayin yazmaniz bile cok uzucu, kim ne diyebilir ki size boyle bir konuda.. Cok istiyorsunuz belli ama kendinizi bu kadar uzmeyin:)
esım baskı yapmıyorkı hıc bı kez bıle her hangı bıse demedı kırıcı yorum olarakta bazı ınsanlar durumu bıldıgı halde yok ecele etmeyın yasın cok kücuk bu yasta vb seyler konusan olursa dıye yazdım bılen bılır benım durumumun yasla bı ılgısı yok tesekkur ederım :D

Allah yardımcınız olsun , inşallah en hayırlı zamanda nasip etsin
Kimden duyduysam ne zaman stres yapmayı , uğraşmayı bıraktık hamile kaldım diyor, sizde kendinizi sıkmayın , hayırlısı nasip kısmet
evet bende cok duydum tam unuttum bırakcam herseyı dıyorum bıse cıkıyo

slm
3 yıldır ugrasıyoruz cabalıyoruz ama olmuyo cocugumuz maddı sıkıntılardan dolayı tüp bebek yapamadık asılama ıcın ugrastık yumurtam cıkmıyo bı turlu her ay kontrol oluyorum ama yok yumurta tembellıgı var adetım cok duzensız ahm degerım 0.06 cok canm sıkılıyo moralm bozuluyo kendımı cok eksık hıssedıyorum bunalıma gırıyorum helekı tanıdıklarımızdan hep hamılelık haberlerı sevınıyorum onların adına ama kendı adıma uzuluyorum nereye gıtsem hep cocuk yada hamıleler dıkkatımı cekıyo daha cok uzuluyorum doktora gıdıyorum yaklasık 2 yıldır özel hastanede tedavıdeyım devlete de gıttım ayrıyetten 5 doktor degıstırdım ama yok yumurta ılac kullandım cok ama lakın ılaclardan bı etkı görmuyo sanırım pek yapım olumlu olan hıc bıse olmadı kendımden nefret edıyorum artık napacagımı sasırdım asılama ıcın bıle yumurta bulamıyo doktor :mad:
not :kırıcı yorum yapmayın lutfen zaten üzgünüm daha cok üzülecegım kırmadan yorum yapın

Bizimde iki yil olmadi canim asilama yapilacak ay hamile oldugumu ogrendim ve ilk defa sogan kürü denemistim tuttu sukur.. sende dene uzulme..

İyi akşamlar ibrahim saracoglunun kurlerini denemenizi ve bol bol dua etmenizi tavsiye ederim Allah yardimciniz olsun . Rabbim herkeze hayirli saglikli goz aydinligiyla cocuk sahibi olmayi nasib eder inşAllah:KK39:

selam kızlar kurlere basladım öncelıkle hayıt tohumu testere dıslı aslan pençesı ıncır bal polen arı sutu karısımı cıvan perçemı aldım bugun baslıyorum 21 gun ıncır arı sutu bal polen karısımı yapıyorum ılk olark sırasıyla denıycem kurlerı ıns banada fayda saglar destek olann herkese tessekkur edıyorum allah kımseyı annelıkten mahrum etmesın herkese hayırlı evlatlar versın :KK46::KK50:

selam kızlar kurlere basladım öncelıkle hayıt tohumu testere dıslı aslan pençesı ıncır bal polen arı sutu karısımı cıvan perçemı aldım bugun baslıyorum 21 gun ıncır arı sutu bal polen karısımı yapıyorum ılk olark sırasıyla denıycem kurlerı ıns banada fayda saglar destek olann herkese tessekkur edıyorum allah kımseyı annelıkten mahrum etmesın herkese hayırlı evlatlar versın :KK46::KK50:

Sifa olsun hepsi insallah.

geçmiş olsun... bak bende senle aynıydım sana ümit olsun halim... bende doğustan rahim rahatsızlığı (literatürde rahatsızlığımın adı bile tam olarak yoktu) eşimde oligospermi vardı (ki sonradan düzeldi ) gitmediğimiz doktor kalmadı işi gücü bıraktık doktor doktor gezdik en sonunda bana kısır raporu verdiler gittiğimiz her doktor sorun sende kusur sende dedi evliliğim bitme noktasına geldi hatta hayatım bitme noktasına geldi bilirsin çevre aile baskı vs.. birgün dedim silahı çekip vurcam kendimi oturdum ağladım sabaha kadar paket paket sigara içtim :KK43: olmadı eşim ilkgünden beri çok isteyen bir insandı aileside keza öyle .. en son eşim bi doktor bulmuş dedi bide buna gidelim ben istemedim aklımda olmayacak boşanacam kelimeleri gidip geldi hep ki ozzamana kadarda girmediğim tedavi kalmadı. doktora gittik dediği kusur sende sen anne olamazsın dedimki veren allah eşimde sağolsun çok destek verdi bana bırakmam seni asla dedi... tedaviye başladık 2 ameliyat oldum ardı ardına ve tüp bebekle ki ona bile umut vermediler doğru düzgün çok şükür anne oldum diyeceğim o ki umudunu yitirme asla yumurtaya can veren rabbimdir maddi güç diyosun artık devlet tüp bebek masraflarının çoğunu karşılıyor hastaneden rapor alman lazım önce vazgeçme sakın bi tanıdığımın hem eşinde sperm yoktu hemde kadında yumurta yoktu 3 ay tedavi gördüler tüp bebek için çok şükür onlarında oldu hemde 13 yıl sonra oldu umdunu kırma eşini kırma kendini kırma allaha dua et ve raporunu alarak tedaviye başla sen gerisini allaha bırak rabbim tez zamanda kucağını doldursun her kim istiyosa

Merhaba bende araniza yeni katildim 6 aydir bebek icin ugrasiyoruz fakat olmuyor esimde ve bende herhangi bisey yok hayet iyi gorunuyor.hersey buay incir kuru yaptim fakat bugun.adet oldum.husran cok uzgunum.onumuzdeki ay rahim filmi cektircem ama yine incir kurune bir ay daha devam edecegim bu sekilde olan var mi ?

Back
X