güzelim ilk insandan beri çocuk olmuş ve olacaktır da bu tamamen ailenin terbiyesizliği çocuk uyanıkken veya çocuğun direk yanında sevişirlerse sonuç böyle olur. ben bekarım ama söylemem gerekenler var bir çocuğun 2-2.5 yaşından sonra mümkünse odası ayrılmalı ve çocuğun odası ile ailenin bulunduğu yere bebe telsizler var onlardan konmalı. çocuk daha küçük iken sevişme çocuk uyurken dikkatli bir şekilde çığlıklar atmadan çocuğu uyandırmadan yapılmalı. illaki bağırmak istiyorsan uyut güvenli bir yere yatır sonra ayrı bir odada ne yaparsan yap ama çocuktan da bihaber olma. fazla gürültü çıkartma yani. hatta şunu da söyleyebilrim çocuk hatırlamaz ama 1 yaşında deyipte yanında çıplak dolaşılmamalı çünkü çocuk ne var ne yok kayıt halinde bilinçaltına herşey yazılıyor hatırlamasada hafızada var yane. çocuk anlamıyor diye yanında aşırı şekilde cinsellikten bahsedilmemeli ve uygulanmamalı. çocuk engel kesinlikle değildir ama bize düşen ise tedbiri elden bırakmamaktır.
benim üç yaşında bir kızım var genelde onu uyuttuktan sonra ya da o dışarda oynarken ilişkiye girmeyi tercih ediyoruz ben çocuğumun odasını kırkı çıkar kıçmaz ayırdım ve yatak odamdan mümkün olduğu kadar uzak yerde odası başına da bebefon koydum yanii bu meseleler çözümsüz değil halledilir....
o dışarda oynarken demişsin ya canım bi komşunun çocuğu dışarda kaza geçirmişti aile içerde uygun vaziyette değildi toplanıp çıkana kadar herkes anlamıştı böyle bi ihtimalde var dikkatli olmak lazım
Uyutursunuz çocukları sonra yaparsınız. Genel kural budur. Başka yol bilmem ben.
kızlar istemeyen cwp vermesin.bebek düşünüyoruz ve tedavi görüyorum.ama son zamanlarda çocuklar hakkında garip şeyler duymaya başladım çocuğunuz varken evde nasıl sex yapıyosunuz??çünkü bi tanıdığımızın çocuğu kreşde anneler babalar böle yaparlar diyerek belini sallıyomuş.ben bu duruma düşmek istemiyorum sizce nasıl tedbirler alınması gerekiyo?kapıyı kilitlesen allah korusun çocuğun başına bişey gelirse duymazsan diyede korkuyorum.fikirlerinizi alabilir miyim?:uhm::uhm::enbuyukkk:
yuh diye cümleye başlamak isterim (pardon pardon pardon)
çocuk uyuduktan sonra odalarına çekilebilirler
bildiğim kadarıyla yıllar önce kapı diye bişi icat etmişler onu kapatmayı deneyebilirler hatta ve hatta kilit diyede bişi bulmuşlar anahtarı içerden kilitleyince çocuk açamaz diye biliyorum
hiç hoş değil sen dikkatli olursan problem olmaz benim çocuğum var şükür bi problemimde yokgamyoncuiremsu Şeniz lülülülülülü
çocuğun başına bişi gelmez merak etme sende işin bitince açarsın kapıyı yüzyıl sürmüyo ya :))
bildiğim kadarıyla yıllar önce kapı diye bişi icat etmişler onu kapatmayı deneyebilirler hatta ve hatta kilit diyede bişi bulmuşlar anahtarı içerden kilitleyince çocuk açamaz diye biliyorum
hiç hoş değil sen dikkatli olursan problem olmaz benim çocuğum var şükür bi problemimde yokgamyoncuiremsu Şeniz lülülülülülü
çocuğun başına bişi gelmez merak etme sende işin bitince açarsın kapıyı yüzyıl sürmüyo ya :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?