Cocugu olanlar bakin lutfen olecem yaa:(

Elseven

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2015
904
500
18
37
Benim 2 yasinda kizim var evde cok.slkiliyor ve beni cok bunaltiyor , suan kis ve parka falan goturemiyorum benim yalnizigimin bedelini o oduyor biraz,cunku hic komsum arkadasim yok bilmiyorum neden boyle oluyo bu ayri bir konu da kizim beni oldurecek okadar bunaltiyorki napacami sasiyorum surekli bana yapisik surekli mizmiz oyuncaklariyla asla oynamaz evin icine salincak bile kurdum dusunun hemen slklliyo tv izleyince susuyo bitek o da nereye kadar ve yakindan izliyo acmiyorum bende suan bile sirtima cikti nerdeyse bazen annemlere gidiyoruz orda biraz saliyo beni degisiklik istiyo belli ama annemde uzak , eve ayda yilda bir kere cocuklu arkadasin geliyor gelen cocuklari ilk zaman kiskaniyor oyincaklarini paylasmiyor ama sonra alisiyor , benim sosyal hayatim hic yok nerdeyse kis gelince dahada bitti yazin da hergun carsi pazar gezilmezki ,krese vermeye de durumum yok , evde nasil guzl vakit gecirtebilirim ona ,aciyorum bazen ya okadar zoraki geciyoki onun icin gunler nolucak bilmiyorum benide ck bunaltiyo tv hic izleyemiyorum izlesem bile surekli basimda konusuuo ilgi istiyo ilgileniyorum ama bi tuhaflik var olmuyo guzel vakit geciremiyoruz

:) aynı durumdayız. Psikolojim bozuldu benim. Yaramazlıktan vs.
Allah yardımcın olsun

27 aylık kızım var benim de. Ben haftada 6 gün kursa gidiyorum kızıma birlikte. Pazar günleri evdeyiz. Ama kızım o kadar sıkılıyor ki evde. Sizi bir nebze de olsa anlayabiliyorum.
Öneriye gelince;
Küçük çocuğu olan komşularinizi bir tesbit edin ve çaya kahveye falan çağırın. Samimiyet kurun. Çarşıya falan çıkarsan çocuğuna bakarım diye teklifte bulunun. 2 yaşında çocuk kendi arkadaş bulamaz. Ona siz arkadaş bulmak zorundasınız..

2 yaş sendrmunsiniz bu yaşlar zor geçiyor benimki wcde bile benle canı sağolsun diyorum annnize bırakıp nefes alabilirsiniz bazen oyun hamuru alın yayın oyuncakları oynasın verin kalemi kağıdı karalasn ie yüzük makarna da dizebilirsiniz çok küçük annesi ve hep sizinle size bağlı olması normal

Benimki de 2 buçuk yasında.eskiden sokakta oynardı çocuklar..

Şimdi ev hapsinde hepsi. Saklambac oynayın. Evin icinde renk bulmaca oynayın.harfleri sayıları oğretın.boyama yapın.sulu boyadan cok hoşlanıyor benımkı.

Bırlıkte yemek yapın.oyun hamuru oynayın..yada siz ona hamur yapın.evcilik oynayın size yemek yapsın..

Bunlar suan aklıma gelenler bizim yaptığımız..

Maalesef bu yaslar boyle gececek sanirim.benmde kizim ayni.biz ne yapsakta bi arkadasin kardesin yerini tutmaz.onlara oyun arkadasi lazim.bizler bi yere kadar.....o yuzden ben kardes yapmayi dusunuyorum

Benim 14 aylık bir oğlum var. Hergün biyere götürüyorum. Bütün semt beni tanıdı sayesinde.

Allah olmayanlara da kismet etsin insallah. Her kesin kendine gore sorunu var ama sakin olmaya calis inan cocuk sesini evinde duymak isteyen kac kisi var bu dunyada. Sabirli ol tatlim egitici oyunlar oynamaya calis

Ayy yazmayı unuttum.bizim evde yok ama kızım babaannesinde aksama kadar mandallarla oynar..okadar oyuncağı olmasına rağmen..

Ya ben napiyim 3yas3aylık ikiz kızlarım var kis geldi bizde bir yere çıkamıyoruz en conta cocuklara uzuluyorum camları sıkılıyor bana satasiyorlar ailemdende uzağım bazen havalar güneşli olduğunda çıkarıyorum ne güzel oluyor ama ışte havalar malum

parka götürün arada

Tam oyun oynayacaklaei zaman .cok bunaltirlar biyere goturemeyince uzulursunuz .yarim gun krese berebilirsiniz cok degil 12de gider alirsiniz .

Az önce inanılmaz bunalttı birbardak çayı döktu çk kötu wurdum sinir krızı geçirdm eşimde bana bağardı zaten asla beni duşunmez bu kadın bunalıyo demez ikisinide görmek istemiyorum odaya kitledim kendimi hç iyi değilim bır insanın bir bardak çay keyfi olamaz mı ya geliyo içine ediyo işte ölsem daha iyı

cnm cocukla ne kursu nasıl gidebiliyosun bend isterm gitmek.buarada binada benle yaş we kızımla aynı yaş iki komşum wardı ikiyüzlü oldukları icn bıraktm onları daha önce birbirımızdn çıkmazdk

Allah olmayanlara da kismet etsin insallah. Her kesin kendine gore sorunu var ama sakin olmaya calis inan cocuk sesini evinde duymak isteyen kac kisi var bu dunyada. Sabirli ol tatlim egitici oyunlar oynamaya calis
allahtan herseyin hayırlısını istemek lazım

Maalesef bu yaslar boyle gececek sanirim.benmde kizim ayni.biz ne yapsakta bi arkadasin kardesin yerini tutmaz.onlara oyun arkadasi lazim.bizler bi yere kadar.....o yuzden ben kardes yapmayi dusunuyorum
kardes en iyi çözum mu bilmıyorum ama ben 10yaşına kadar falan asla istemıyrm allah olmayana wersn 2çocuk büyütecek kadar harika değilim kutluyrm onları

Benim yasadiklarimdan öğrendiğim çocukları biz o hale getiriyormusuz. Çevrem yok diye üzülmeyin çözüm bence çocuklu arkadaşlarla takılmak değil.. biz de cocugumla benzer durumdaydik tuvalete bile birlikte giderdik. Her gün gezerdik ama herkesten korkar kimseyi sevmez istemezdi. Iki hafta kreşe gitti. Meğer çocuk oyun oynamayi bilmiyormus. Çocuk huzursuz ve bagimliymis . onu kuralsizlikla net tavir sergilememekle kendime bağlamisim. Durumunuz devamli krese yetmese de biraz biriktirip bi kac haftaligina yarım gün deneyebilirseniz... Ben mesela o iki haftalik degisimden sonra keşke dedim calismiyorken böyle olsaydi sonsuza kadar bakardim..Gerçi işin özü kural ve mesafe koymakmis. Kuralsiz düzensiz ortamda çocuk huzursuz oluyormuş.

Oyun hamurunu eve sokmak istemiyorum afiyetle yiyor saolsun sulu boyayida yaoacagi sey hailari ve yerleri cizmek kagid kesmiyoda kendilerini bugun de sikilmasin dedim dolma sarim onunla dedim icimin yarisini firlatto atti soka girdim temizlige giristim dolmayi birakip benim bu eziyetlerim nolucak yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…