Benim 2 yasinda kizim var evde cok.slkiliyor ve beni cok bunaltiyor , suan kis ve parka falan goturemiyorum benim yalnizigimin bedelini o oduyor biraz,cunku hic komsum arkadasim yok bilmiyorum neden boyle oluyo bu ayri bir konu da kizim beni oldurecek okadar bunaltiyorki napacami sasiyorum surekli bana yapisik surekli mizmiz oyuncaklariyla asla oynamaz evin icine salincak bile kurdum dusunun hemen slklliyo tv izleyince susuyo bitek o da nereye kadar ve yakindan izliyo acmiyorum bende suan bile sirtima cikti nerdeyse bazen annemlere gidiyoruz orda biraz saliyo beni degisiklik istiyo belli ama annemde uzak , eve ayda yilda bir kere cocuklu arkadasin geliyor gelen cocuklari ilk zaman kiskaniyor oyincaklarini paylasmiyor ama sonra alisiyor , benim sosyal hayatim hic yok nerdeyse kis gelince dahada bitti yazin da hergun carsi pazar gezilmezki ,krese vermeye de durumum yok , evde nasil guzl vakit gecirtebilirim ona ,aciyorum bazen ya okadar zoraki geciyoki onun icin gunler nolucak bilmiyorum benide ck bunaltiyo tv hic izleyemiyorum izlesem bile surekli basimda konusuuo ilgi istiyo ilgileniyorum ama bi tuhaflik var olmuyo guzel vakit geciremiyoruz
cnm cocukla ne kursu nasıl gidebiliyosun bend isterm gitmek.buarada binada benle yaş we kızımla aynı yaş iki komşum wardı ikiyüzlü oldukları icn bıraktm onları daha önce birbirımızdn çıkmazdk27 aylık kızım var benim de. Ben haftada 6 gün kursa gidiyorum kızıma birlikte. Pazar günleri evdeyiz. Ama kızım o kadar sıkılıyor ki evde. Sizi bir nebze de olsa anlayabiliyorum.
Öneriye gelince;
Küçük çocuğu olan komşularinizi bir tesbit edin ve çaya kahveye falan çağırın. Samimiyet kurun. Çarşıya falan çıkarsan çocuğuna bakarım diye teklifte bulunun. 2 yaşında çocuk kendi arkadaş bulamaz. Ona siz arkadaş bulmak zorundasınız..
allahtan herseyin hayırlısını istemek lazımAllah olmayanlara da kismet etsin insallah. Her kesin kendine gore sorunu var ama sakin olmaya calis inan cocuk sesini evinde duymak isteyen kac kisi var bu dunyada. Sabirli ol tatlim egitici oyunlar oynamaya calis
Maalesef bu yaslar boyle gececek sanirim.benmde kizim ayni.biz ne yapsakta bi arkadasin kardesin yerini tutmaz.onlara oyun arkadasi lazim.bizler bi yere kadar.....o yuzden ben kardes yapmayi dusunuyorum
kardes en iyi çözum mu bilmıyorum ama ben 10yaşına kadar falan asla istemıyrm allah olmayana wersn 2çocuk büyütecek kadar harika değilim kutluyrm onlarıMaalesef bu yaslar boyle gececek sanirim.benmde kizim ayni.biz ne yapsakta bi arkadasin kardesin yerini tutmaz.onlara oyun arkadasi lazim.bizler bi yere kadar.....o yuzden ben kardes yapmayi dusunuyorum
Oyun hamurunu eve sokmak istemiyorum afiyetle yiyor saolsun sulu boyayida yaoacagi sey hailari ve yerleri cizmek kagid kesmiyoda kendilerini bugun de sikilmasin dedim dolma sarim onunla dedim icimin yarisini firlatto atti soka girdim temizlige giristim dolmayi birakip benim bu eziyetlerim nolucak yaaBenimki de 2 buçuk yasında.eskiden sokakta oynardı çocuklar..
Şimdi ev hapsinde hepsi. Saklambac oynayın. Evin icinde renk bulmaca oynayın.harfleri sayıları oğretın.boyama yapın.sulu boyadan cok hoşlanıyor benımkı.
Bırlıkte yemek yapın.oyun hamuru oynayın..yada siz ona hamur yapın.evcilik oynayın size yemek yapsın..
Bunlar suan aklıma gelenler bizim yaptığımız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?