Canim aykumuyla neler yapabilirOyun hamurunu yiyorsa evde aykumu ya da obbleck hamuru yapabilirsin onları ağzına götürse de sorun olmaz biri irmik biri Mısır nişastasından yapılıyor ve benim oğlum bayılıyor baya oyalanıyor onunla. Ben de bazen bunalsam da birlikte oynuyoruz çünkü arkadaş yok :/ ama ben hava soğuk bile olsa parka ya da çarşıya çıkarırım bir. Bir de çocuğun uyku beslenme gibi saatlerini düzenli bir rutine oturtunca çocuk daha sakin oluyor. Zaman kavramının olmaması ve hayatlarında rutinin olmaması da çocukları çok güvensiz ve huzursuz yapar. Çocuğunuzun gününü programlayarak işe başlayabilirsiniz mutlaka faydasını göreceksiniz
AykumuO dediklerinizi ilk defa duyuyorum tatifini yazarmisiniz uyku yemek herseyi duzenli onda slklnti yoj
Tıpkı tatildeki Deniz kumu gibi kova kürek ve kalıplarla şekiller yapabilir. Baya ayrıntılı kopyalayıp attım. Nasıl kullanacağını da yazdım, küvetini kullan bu iş için altına da örtü ser ev de pislenmezCanim aykumuyla neler yapabilir
Canim okudum coktesekkurler denicem en kisa zamanda cok hosuma gittiTıpkı tatildeki Deniz kumu gibi kova kürek ve kalıplarla şekiller yapabilir. Baya ayrıntılı kopyalayıp attım. Nasıl kullanacağını da yazdım, küvetini kullan bu iş için altına da örtü ser ev de pislenmez
Komsu olayini ben istemiyorum komsularim iyi ama gidip gelme huyum yok.bizde gittik avcilarda cocuklar icin hamak yapan bir yer bulduk hamak aldik onunla biraz egleniyor hatta baya egleniyor sana tavsiye ederim hem odayida cok kaplamiyor oyleCanim bende salincak kuruyorum cama kapiya baglayarak biraz sallaniyo kalkiyo slkllyo komsusuzluk ayri bir dert zaten
Normal iple kuruyorum canim salincak birazcik oyalaniuo isteKomsu olayini ben istemiyorum komsularim iyi ama gidip gelme huyum yok.bizde gittik avcilarda cocuklar icin hamak yapan bir yer bulduk hamak aldik onunla biraz egleniyor hatta baya egleniyor sana tavsiye ederim hem odayida cok kaplamiyor oyle
Senin imkanin var iste ben kuramadim oyuzden almak zorunda kaldimNormal iple kuruyorum canim salincak birazcik oyalaniuo iste
Vallahi hep gözüm üzerinde olmak zorunda. Neyse ki bu günler geçecek inşallah buyuyecekler ama ben çok yaslancam. Günlük en fazla 3 saat uyuyabiliyorum ve kendime 5 dk bile ayiramiyorum. Rabbim hepimize yardım etsin insallahAy canim cok uzuldum sana yaa anı yasadim resmen kizimin yaninda bir bebek dusunemiyorim suan oldurur heralde ablamin ogluna gidip gidip vuruyor ablamlar geldiginde geldiklerine sevinemiyorim bile hepimizi diken ustunde oluyorz cocuga vuruyo mincikliyo onlarda kiziyo kizima bende arada kaliyorim cok zor kucuk benehine cok dikkat et allah korusun yaa ins biranonce o da ayaklanir da en azindan oynarlar
Canim benimde yok ama imkan yarattim kapi arasindan pencere kolunaSenin imkanin var iste ben kuramadim oyuzden almak zorunda kaldim
Galiba canim yipranabilirsin yapacak biseyimiz yok allah basimizdan eksik etmesin yawrularimizi korusunVallahi hep gözüm üzerinde olmak zorunda. Neyse ki bu günler geçecek inşallah buyuyecekler ama ben çok yaslancam. Günlük en fazla 3 saat uyuyabiliyorum ve kendime 5 dk bile ayiramiyorum. Rabbim hepimize yardım etsin insallah
Herhaba canm benm de 2 yaşında bi oğlum var çok hiperaktif ama durucağı yeri de biliyo ben göstrrirsem anlarsın ya komşum yok demişsin apartmanda yaşamıyo musun ben misafir sevmem ne giderim ne gelsinler ama bş şekilde gelen oluyo ben gidiyorum yani bi kaç kere görüşsen gerisi gelirBenim 2 yasinda kizim var evde cok.slkiliyor ve beni cok bunaltiyor , suan kis ve parka falan goturemiyorum benim yalnizigimin bedelini o oduyor biraz,cunku hic komsum arkadasim yok bilmiyorum neden boyle oluyo bu ayri bir konu da kizim beni oldurecek okadar bunaltiyorki napacami sasiyorum surekli bana yapisik surekli mizmiz oyuncaklariyla asla oynamaz evin icine salincak bile kurdum dusunun hemen slklliyo tv izleyince susuyo bitek o da nereye kadar ve yakindan izliyo acmiyorum bende suan bile sirtima cikti nerdeyse bazen annemlere gidiyoruz orda biraz saliyo beni degisiklik istiyo belli ama annemde uzak , eve ayda yilda bir kere cocuklu arkadasin geliyor gelen cocuklari ilk zaman kiskaniyor oyincaklarini paylasmiyor ama sonra alisiyor , benim sosyal hayatim hic yok nerdeyse kis gelince dahada bitti yazin da hergun carsi pazar gezilmezki ,krese vermeye de durumum yok , evde nasil guzl vakit gecirtebilirim ona ,aciyorum bazen ya okadar zoraki geciyoki onun icin gunler nolucak bilmiyorum benide ck bunaltiyo tv hic izleyemiyorum izlesem bile surekli basimda konusuuo ilgi istiyo ilgileniyorum ama bi tuhaflik var olmuyo guzel vakit geciremiyoruz
Komsularimla eskiden cok gorusuyodum canim sonra soguttular kendilerinden ondan gorusmuyorum hicbiriyle sanada allah yardim etsinHerhaba canm benm de 2 yaşında bi oğlum var çok hiperaktif ama durucağı yeri de biliyo ben göstrrirsem anlarsın ya komşum yok demişsin apartmanda yaşamıyo musun ben misafir sevmem ne giderim ne gelsinler ama bş şekilde gelen oluyo ben gidiyorum yani bi kaç kere görüşsen gerisi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?