Yazma cnm sahte ise yazma
Zihniyetinize acıyorum eğer bir kız çocuğunuz olursa bu kadar dar kafaları olan bir anne ve babaya sahip olacağı içinde ayrıca acıyorum...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazma cnm sahte ise yazma
Kimsem olmasa da allahım var azda olsa umut var içim de ve hala bazı şeyler değiştir le bilir sabır zordur ama meyvsu tatkidirEvet var Allah umut ve ben hala gencim
hepimiz Allah a havaleyiz. sıkıntı yok. kocanı da havale etmeyi unutma ama.Size artık yazmayacam sizi Allaha havale ediyorum ki bana çocuk olmasın dedin Allaha havele ediyorum sizi bidha yazmayacam size
Ay bayılazaaaaamEvet var Allah umut ve ben hala gencim
Eğer öyle ise olsun değil se de allha havele ediyorum seni bycanım durduk yerde banlanacağız sinirlerimize hakim olamayıp.
gerek yok.
zihniyet ortada
yazdığını bilmeyen ben değilim.arabeske bağladın içim bayıldı artık.İnsan nasıl kendi hayatını kurar peki iş güç para olmadan hayat kurulmaz bir anne kendinsini aç bırakır gerekirse ama çocuğunu asla ezdirmez bnde yürek o cesaret te var siz daha ne yazdığını zi bilmiyor sunuz
Ne kadar da karalamak assalamak kolay değil mi siz yaşadıkları mi yasamis olsaydınız acaba ne yapar dinizyazdığını bilmeyen ben değilim.arabeske bağladın içim bayıldı artık.
Sen var ya sen çok para göz Sun böyle salakça şeyler yazma bnceEmrah'ın filimlerinde bu kadar dram yoktu abi ya.
Kız kardeşi Gülcan'a kırmızı papuç almak için devletten yardım almıyordu yani.
Parası kadar ekmek yiyordu çocukcagız.
Senin yaptıgını yapmazdıNe kadar da karalamak assalamak kolay değil mi siz yaşadıkları mi yasamis olsaydınız acaba ne yapar diniz
Kim ana sordu ki şimdi emrahin fil mi ni allahım ya sizde hiç Allah korkusu yokSen var ya sen çok para göz Sun böyle salakça şeyler yazma bnce
çocuk yapmaya çalışmaz bu adamı boşar tek sığınacağım yer olan anne-babamın evine dönerdim.ayrıca onu bunu suçlamaz saçma sapan beddualar yapmazdım.Ne kadar da karalamak assalamak kolay değil mi siz yaşadıkları mi yasamis olsaydınız acaba ne yapar diniz
Bedua eden siz siniz aşağılayan gene sizçocuk yapmaya çalışmaz bu adamı boşar tek sığınacağım yer olan anne-babamın evine dönerdim.ayrıca onu bunu suçlamaz saçma sapan beddualar yapmazdım.
Kendi yazdıklarini alıntılıyorsun canım.Hiç gulecegimyoktu allahım ne kadar da cahil siniz
Bir kâfir bile dermi Allah çocuk vermesin diye şişe soru yorum der miBedua eden siz siniz aşağılayan gene siz
Bedua eden siz siniz aşağılayan gene siz
Seni umur sa mi yorum artık yazdıklarını d kaale almıyor umKendi yazdıklarini alıntılıyorsun canım.
sen bu gidişle tüm yazanları Allaha havale edeceksin:))Eğer öyle ise olsun değil se de allha havele ediyorum seni by
Canım klomen Ile hamile kaldım iki üç Ay duzenli folikasit kullandim ve incir kürü uyguladim yumurtlama doneminde iliskiye girdim yani adetin vigil iki üç gun Sonra on gün boyunca gun asıri yapacaksiniz hergun değil gerisi taktir ilahi inşallah kalirsin sendeMrb arkadaş lar yas22 4senelik evliym 5 sene girdik sadece bi kez hamile kaldım bebek gelişmedi kürtaj oldum.Ben kurdum çocuk doğurma yana bizde ustune kuma alınır.Ve ben kaçarak evlendi m esimi çok seviyorum başka biri ile evlenirse bn giderim ama gidicek yerim de yok .Allah rızası için daha bir aşılama bile denemedim bn pko hastasiyim sadece klomen kullandım ise yaramadi Dr aşılama ile tutar dedi 6 ay eşim beni hergun sallıyor tmm tmm diyip para yok burda suc kimse lutfen
Hayır kapat morumsen bu gidişle tüm yazanları Allaha havale edeceksin:))
konuyu kapattır en iyisi.