çocuğu olmayan kadın...

Size artık yazmayacam sizi Allaha havale ediyorum ki bana çocuk olmasın dedin Allaha havele ediyorum sizi bidha yazmayacam size
hepimiz Allah a havaleyiz. sıkıntı yok. kocanı da havale etmeyi unutma ama.

İnsan nasıl kendi hayatını kurar peki iş güç para olmadan hayat kurulmaz bir anne kendinsini aç bırakır gerekirse ama çocuğunu asla ezdirmez bnde yürek o cesaret te var siz daha ne yazdığını zi bilmiyor sunuz
yazdığını bilmeyen ben değilim.arabeske bağladın içim bayıldı artık.

Ne kadar da karalamak assalamak kolay değil mi siz yaşadıkları mi yasamis olsaydınız acaba ne yapar diniz
çocuk yapmaya çalışmaz bu adamı boşar tek sığınacağım yer olan anne-babamın evine dönerdim.ayrıca onu bunu suçlamaz saçma sapan beddualar yapmazdım.

Mrb arkadaş lar yas22 4senelik evliym 5 sene girdik sadece bi kez hamile kaldım bebek gelişmedi kürtaj oldum.Ben kurdum çocuk doğurma yana bizde ustune kuma alınır.Ve ben kaçarak evlendi m esimi çok seviyorum başka biri ile evlenirse bn giderim ama gidicek yerim de yok .Allah rızası için daha bir aşılama bile denemedim bn pko hastasiyim sadece klomen kullandım ise yaramadi Dr aşılama ile tutar dedi 6 ay eşim beni hergun sallıyor tmm tmm diyip para yok burda suc kimse lutfen
Canım klomen Ile hamile kaldım iki üç Ay duzenli folikasit kullandim ve incir kürü uyguladim yumurtlama doneminde iliskiye girdim yani adetin vigil iki üç gun Sonra on gün boyunca gun asıri yapacaksiniz hergun değil gerisi taktir ilahi inşallah kalirsin sende

Back
X