çocuğu olmayan kadın...

yanliz72

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2016
1.319
247
38
32
Mrb arkadaş lar yas22 4senelik evliym 5 sene girdik sadece bi kez hamile kaldım bebek gelişmedi kürtaj oldum.Ben kurdum çocuk doğurma yana bizde ustune kuma alınır.Ve ben kaçarak evlendi m esimi çok seviyorum başka biri ile evlenirse bn giderim ama gidicek yerim de yok .Allah rızası için daha bir aşılama bile denemedim bn pko hastasiyim sadece klomen kullandım ise yaramadi Dr aşılama ile tutar dedi 6 ay eşim beni hergun sallıyor tmm tmm diyip para yok burda suc kimse lutfen

Mrb arkadaş lar yas22 4senelik evliym 5 sene girdik sadece bi kez hamile kaldım bebek gelişmedi kürtaj oldum.Ben kurdum çocuk doğurma yana bizde ustune kuma alınır.Ve ben kaçarak evlendi m esimi çok seviyorum başka biri ile evlenirse bn giderim ama gidicek yerim de yok .Allah rızası için daha bir aşılama bile denemedim bn pko hastasiyim sadece klomen kullandım ise yaramadi Dr aşılama ile tutar dedi 6 ay eşim beni hergun sallıyor tmm tmm diyip para yok burda suc kimse lutfen
devlette aşılamaya para alınıyor mu

Allah yardımcın olsun inşalllah biran önce evladına kavuşursun bu kadar karamsar olma daha çok gençsin
her işde bir hayır vardır belki bu adamdan çocugun olmaması daha hayırlı

Esimi o kadar sevdim ki cahillik edip kaçtım inandin bn nerden bilebilir dim ki çocuk olmayacak bn böle ortada kalacam

çocuğun olmazsa üzerine kuma getirilecekse eşin bu duruma bir şey demeyecek mi? üstelik sallayan oymuş şu anda.

her çileyi niye kadınlar çekmek zorunda .

Nasıl alcm peki yaş daha yeni 23 olck bi hafta sonra
Bende doğuluyum cocuk doğurmayana kuma alınmıyor bizim burda . Sen biraz fazla abartmışsın durumu . Eşin seni seviyorsa yapmaz öyle birsey sen nasıl kactıysan oda kacsın bu durumdan ! Devlete git aşılamaya para almıyorlar oradan devam et . Yumurtlama takibi yapıyomusun?

Bn şuan Kocaeli nde yi yaşıyorum ama imali imali konuşuyor lar olmazsa evlencem diyor eşim sonra da saka yaptım diyor ama herkes beni kısır ilan etmişler bir keze gebe kalmama rağmen ve gözleriyle girdikleri halde beni

çocuklarımız başımızın tacı ama onlar bizim kurtarıcımız degil aksine bize muhtaçlar sen kendi ayakların üzerinde duramıyorsun çocuk seni kurtarmayacak , önce kendin bir saglam dur hayata karşı

Hayır ya bn anne olmak İstiyorum bn zoruma giden şey gorumcem 17 senelik evli kimse birşey demiyor bana gelince maşallah susmak nedir bilmezler

Canım sen bu kadar hasas iken eşin böyle şakamı yapıyor bu şakamı şimdi olmaz olsun böyle şaka,bu adamdan çocugun olmaması daha hayırlı olabilir

Back
X