Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşin manyak mı yoksa bu nasıl şakaBn şuan Kocaeli nde yi yaşıyorum ama imali imali konuşuyor lar olmazsa evlencem diyor eşim sonra da saka yaptım diyor ama herkes beni kısır ilan etmişler bir keze gebe kalmama rağmen ve gözleriyle girdikleri halde beni
Ben kurdum çocuk doğurma yana bizde ustune kuma alınır.Ve ben kaçarak evlendi m esimi çok seviyorum başka biri ile evlenirse bn giderim ama gidicek yerim de yok .
Esime çok çevreden baskılar geliyor geldiği için biz evimizi Diyarbakır dan Kocaeli ne taşıdık ama artık eşim olsun diyor olmazsa milletin dilinden kurtul mak için ne yapcaz diyor
Nedeni şu hasta olan bnm ya tedavisiz parasız ilk ay hamile kalması ya o yüzden kendisi rahat
Böyle cahil bir adamı boşayın gitsinBn şuan Kocaeli nde yi yaşıyorum ama imali imali konuşuyor lar olmazsa evlencem diyor eşim sonra da saka yaptım diyor ama herkes beni kısır ilan etmişler bir keze gebe kalmama rağmen ve gözleriyle girdikleri halde beni
Ailem yok kimsem yok diyelim ki ayrıldım evi terk edip gittim napim ben