çocuğu olmayan kadın...

Gidiyorum bir yıldır kar yağmur demeden sora sora gittim ama üniversite hastahanesi ilgilendirmiyor zaten bn bayan kuaförüydum iki belgem var ama kendime olan tüm güvenini yitirdim
Hangi ara bayan kuaförü oldun da 2 belgen var ?
17 yasında kaçmışsın zaten.

Mrb arkadaş lar yas22 4senelik evliym 5 sene girdik sadece bi kez hamile kaldım bebek gelişmedi kürtaj oldum.Ben kurdum çocuk doğurma yana bizde ustune kuma alınır.Ve ben kaçarak evlendi m esimi çok seviyorum başka biri ile evlenirse bn giderim ama gidicek yerim de yok .Allah rızası için daha bir aşılama bile denemedim bn pko hastasiyim sadece klomen kullandım ise yaramadi Dr aşılama ile tutar dedi 6 ay eşim beni hergun sallıyor tmm tmm diyip para yok burda suc kimse lutfen

Ayrılırsanız tek yaşama şansın var mı ya da ailen destek olur mu?
Eğitimini tamamla bırak naparsa yapsın yasın çok küçük daha kıyamam.
Böyle birinden çocuk sahibi olma da zaten!!

Açık ca yazacam gidersem eğer kotu kadın olacam zaten anla dnz bu n yaptı ki kocasi onu boşadı zatn babam şeker hastası abik ablam da yok en büyük bnm evde babamın kalbi de hassas her gün hastahane ler de onun veba lini alamam bi kere kaçtım onu ezdim bi dhaa dönerek onu nasıl ezeyim
baban çağırmış zaten.
farkındaysan zaten kötü kadınsın.
kötü olduğun için dayak ve küfür yiyorsun.üstelik kısırsın onlara göre. yani sen eşin ve ailesi için işe yaramaz birisin.

Gidiyorum bir yıldır kar yağmur demeden sora sora gittim ama üniversite hastahanesi ilgilendirmiyor zaten bn bayan kuaförüydum iki belgem var ama kendime olan tüm güvenini yitirdim

O zaman bakın hamilelikle ilgi bir bölüm var. Bir sürü pkolu arkadaşın da konuştuğu konular var. Oraya bir sorun ne yapmanız gerekiyor. nereye gitmeniz gerekiyor. Ben bilsem yardımcı olacağım ama bilgim yok.
mesleğinizi yapma durumunuz var mı?

Ayrılırsanız tek yaşama şansın var mı ya da ailen destek olur mu?
Eğitimini tamamla bırak naparsa yapsın yasın çok küçük daha kıyamam.
Böyle birinden çocuk sahibi olma da zaten!!
Çok zor olacak ama Allah büyük o zamana kadar yoktan var eden Allah elbet bana da bi kapı acar

baban çağırmış zaten.
farkındaysan zaten kötü kadınsın.
kötü olduğun için dayak ve küfür yiyorsun.üstelik kısırsın onlara göre. yani sen eşin ve ailesi için işe yaramaz birisin.
Aynen öyle yim eşimin ailesinin uzaktan kumandası gibi yim oyuncak bebek gibi parmakların da oynatıyor lar bni

Evet şuan iyi döv mu yor aldat mi yor

Babanız sizi çağırmışsa dönmeniz neden onu ezmek olsun. Aldatılıp dayak yediğiniz evililik onu daha fazla üzmez mi? Kızına bebeği olmuyor diye türlü psikolojik işkenceler etmeleri onu üzmez mi? Üzerinize bir de kuma gelmesi onu üzmez mi?

Babanız sizi çağırmışsa dönmeniz neden onu ezmek olsun. Aldatılıp dayak yediğiniz evililik onu daha fazla üzmez mi? Kızına bebeği olmuyor diye türlü psikolojik işkenceler etmeleri onu üzmez mi? Üzerinize bir de kuma gelmesi onu üzmez mi?
Hiç kimse bilmiyor ki beni dövdü günü aldatti ni

Güzel ulkemin içler acısı hali. Çocugu kuma! Gelmesin diye dogurmak isteyen 17 yaşında okumak yerine kaçıp evlenen icler acısı zihniyetler arasinda kalip büyüyen iki cümleyi bir araya getirip yazamayan kadın cocuk dogursa ona ne verebilir ki ?
Iste boyle zihniyetler bu sekilde çoğalıyor.
Allah insallah bu zihniyetlerin çoğalmasini keser bir sekilde. Bir kisi bir kisidir ben üzülmedim.

Neden şimdi ayrıla yim ki tedavi olacam elimden geleni yapcm allha bırak cam olmazsa çocuk çocuk diy başımın etini yiyip kuma getirdiler gideirm
çocuğu vermezler sana. sen de çocuğunu bırakmazsın. kumayla yaşamaya mecbur kalırsın.

(Yardımcı olur musun şimdi ne kadar fiyatı bnm raporun yok yeşil kartlı yim sssk yok bana ne kadara yapar lar durumum kötü zaten yari ya yarı tok yatıyor uz bu aşılama için para biriktirip yapcm)

Şu üstteki mesaj senin başka bir konuya yazdıgın mesaj.
Kocan 2.500 tl alıyor ama yarı aç yarı tokum diyorsun.
Sgk'mız yok diyorsun.
Ama kocan parlament içiyor.
Sen yeşil kartlısın.
Bi gidin yahu...

O zaman bakın hamilelikle ilgi bir bölüm var. Bir sürü pkolu arkadaşın da konuştuğu konular var. Oraya bir sorun ne yapmanız gerekiyor. nereye gitmeniz gerekiyor. Ben bilsem yardımcı olacağım ama bilgim yok.
mesleğinizi yapma durumunuz var mı?
Var izin vermiyor bayan kaufir leri is ilanları var gidemez sin diyor

Nerede yaşıyorsunuz siz? ne demek çocuğu olmayan kadına kuma geliyor nasıl izin verebiliyorsunuz buna. Para yok, eşinizin uğraştığı yok tedavi için sonra da çocuğun olmuyor deyip başka kadın mı alacak? neden kaçtın neden hayatını yaktın böyle bir adam için. Tabi şimdi dayanağın olmaz. Yaşın daha çok genç zaten dur bakalım eşini ikna et doktora gidin aşılama ile de şansın çok ama böyle adama çocuk yapmak düşündürücü.

Babam bana dön dedi şimdi donmeSen bidaha gelme kapim sana kapalı dedi yuzum yok gitmeye ordaki baskı da bni daha çok kotu edr şimdi bi eşim ailesi var orda tüm sülale olacak tek tek hesap vereceğim ama şöle bir gerçekte var esimi seviyorum

sev bu hodugu aferin..
ustune baska kadin alicam diye salya akitan bir kinkongu sev.
tedaviyle ikiz besiz dogur ve omrunu bi guzel curut.
kizim donsene babanin evine,genceciksin,hayatinin baharindasin.

Back
X