çocuğu olmayan kadın...

Demek ki Allah vermiyorsa vardır bir hayır. Kürt - Türk diyeceğimize inançlı olalım yani.
belki de çocuğunla ortada bırakacak seni adam. illa başında bir erkek olmasına gerek yok. elin ayağın tutuyor. ailen kabul etmiyor adam da orta da bırakıyor. çalış efendim kur hayatını.
bir de kuma getirmeyi düşünen adam zaten seni sevmiyordur ki. neden bu kadar ısrar? sevginin, doğru düzgün yuvanın olmadığı yere çocuk getirme çabası da bencilce bir hareket yani.
ha bir de bu defa da kız! olur bebek bu kız diye kızınla koyarlar kapıya. o da var yani.

(Yardımcı olur musun şimdi ne kadar fiyatı bnm raporun yok yeşil kartlı yim sssk yok bana ne kadara yapar lar durumum kötü zaten yari ya yarı tok yatıyor uz bu aşılama için para biriktirip yapcm)

Şu üstteki mesaj senin başka bir konuya yazdıgın mesaj.
Kocan 2.500 tl alıyor ama yarı aç yarı tokum diyorsun.
Sgk'mız yok diyorsun.
Ama kocan parlament içiyor.
Sen yeşil kartlısın.
Bi gidin yahu...
Evet ne yazdığım i biliyor um ben aynen öle bn de bu adam bnle ne problemi var onu sizden bilgi alarak öğrenmek istiyorum

(Yardımcı olur musun şimdi ne kadar fiyatı bnm raporun yok yeşil kartlı yim sssk yok bana ne kadara yapar lar durumum kötü zaten yari ya yarı tok yatıyor uz bu aşılama için para biriktirip yapcm)

Şu üstteki mesaj senin başka bir konuya yazdıgın mesaj.
Kocan 2.500 tl alıyor ama yarı aç yarı tokum diyorsun.
Sgk'mız yok diyorsun.
Ama kocan parlament içiyor.
Sen yeşil kartlısın.
Bi gidin yahu...
erkek ve ailesi kendine harcar. gelin o evin köpeği gibi bir tabak, bir döşekle yetinir. kullanılır sadece.

Neden kürtlerin kültürünü örfünü adetini başka insanlara yanlış anlatma cabasindasiniz neden bu ısrar??

Bende kürdüm en alasindan sirnakliyim en önemlisi..
Sen hangi cağda yaşıyorsun kardeşim.
Çocuğu olmayan in üstüne kuma getirirler ne demektir ya ??
Benimde olmadi bir allahın kulu kuma lafı etmedi evlat edinirim dedim allahın takdiri dedim oluruna biraktim rabbim bana nasip etti iste .
Cahillik kürtluk aynı şey değil kardeşim..
Bende köy gördüm bende doğuda büyüdüm vazgecin su zihniyetten ...

Cocugun olunca her sey duzelecek mi senin icin. Kafani gomdugun kumdan cikar. Gencsin ayaklarinin ustunde durmaya calis. Ne demek kotu kadin olmak sen zaten calisip cabalamaktan korkuyorsun hep saklanarak siginarak mi yasayacaksin. Sevgi asagilanmana sebep mi? Ya haddini bildir duzelsin sonsuza dek el ustunde tutsun ya da cik git. Demesi kolay belki ama zor olani basarman gerek. Uzuldum senin icin

Evet ne yazdığım i biliyor um ben aynen öle bn de bu adam bnle ne problemi var onu sizden bilgi alarak öğrenmek istiyorum
seni insan yerine koymuyor. derdi bu.
çocuk da yapamadın, aleme rezil olduğunu düşünüyor. kısır karı aldığı için talihsiz ve yeni kadın alıp baba olacağım diyor

kaç sayfadır susayım diyorum hala bu adamın benimle ne problemi var diye soruyor

adam dövmüş,aldatmış,aç bırakmış,çocuğun olmuyo diye kuma getirmeye çalışıyor,kendisi tedavi görmüyor,senin tedavi olmanı istemiyor hala bı ıdımın binimli ni priblimi vir bin ını siviyiirim diye cümleler kuruyor.

kafanı mı vurdun bir yere ne yaptın acaba

Nerede yaşıyorsunuz siz? ne demek çocuğu olmayan kadına kuma geliyor nasıl izin verebiliyorsunuz buna. Para yok, eşinizin uğraştığı yok tedavi için sonra da çocuğun olmuyor deyip başka kadın mı alacak? neden kaçtın neden hayatını yaktın böyle bir adam için. Tabi şimdi dayanağın olmaz. Yaşın daha çok genç zaten dur bakalım eşini ikna et doktora gidin aşılama ile de şansın çok ama böyle adama çocuk yapmak düşündürücü.[ Bn azda olsa huzur bulayim dedim burda ama çok kişi beni cahil gördü ablacim bn bilseydim kacar miydim

Var izin vermiyor bayan kaufir leri is ilanları var gidemez sin diyor

Üzgünüm ama bu adamı seviyorsanız. Sizi çağıran babanıza dönmüyorsanız. Bundan sonra yaşadıklarınız kendi yüzünüzden.
Ben sadece doğacak çocuğunuza üzülürüm o kadar.

kaç sayfadır susayım diyorum hala bu adamın benimle ne problemi var diye soruyor

adam dövmüş,aldatmış,aç bırakmış,çocuğun olmuyo diye kuma getirmeye çalışıyor,kendisi tedavi görmüyor,senin tedavi olmanı istemiyor hala bı ıdımın binimli ni priblimi vir bin ını siviyiirim diye cümleler kuruyor.

kafanı mı vurdun bir yere ne yaptın acaba
Evet söylüyor um her ay tamam git diyor adet olunca da para yok diyor

Bana sırf Kürtleri kötülemek için açılmış bir konu gibi geldi

Mune Mune

Nerede yaşıyorsunuz siz? ne demek çocuğu olmayan kadına kuma geliyor nasıl izin verebiliyorsunuz buna. Para yok, eşinizin uğraştığı yok tedavi için sonra da çocuğun olmuyor deyip başka kadın mı alacak? neden kaçtın neden hayatını yaktın böyle bir adam için. Tabi şimdi dayanağın olmaz. Yaşın daha çok genç zaten dur bakalım eşini ikna et doktora gidin aşılama ile de şansın çok ama böyle adama çocuk yapmak düşündürücü.
Ciddi misiniz aşılama şansım var mi

Mrb arkadaş lar yas22 4senelik evliym 5 sene girdik sadece bi kez hamile kaldım bebek gelişmedi kürtaj oldum.Ben kurdum çocuk doğurma yana bizde ustune kuma alınır.Ve ben kaçarak evlendi m esimi çok seviyorum başka biri ile evlenirse bn giderim ama gidicek yerim de yok .Allah rızası için daha bir aşılama bile denemedim bn pko hastasiyim sadece klomen kullandım ise yaramadi Dr aşılama ile tutar dedi 6 ay eşim beni hergun sallıyor tmm tmm diyip para yok burda suc kimse lutfen
Hamile kalabiliyosun çocugun olur devlette asılama vs yaptırabilirsin kanda pıhtilaşma ve genetik testlerini yaptir¿

Kocanda bi zahmet sperm tesri yaptırsin devlette yapilıyo hepsi¿¿¿

Back
X