- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
eğer bunlar gerçekse inşallah çocuğun olmaz. ona yazık olur.Ne alaka ya gidin işinize bakın siz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eğer bunlar gerçekse inşallah çocuğun olmaz. ona yazık olur.Ne alaka ya gidin işinize bakın siz
Nasıl bi bayansiz sizadAmin b'i problemi& yok sende anlama kitligi var hepsi bu
Bidaha il demeyineğer bunlar gerçekse inşallah çocuğun olmaz. ona yazık olur.
Evetyeşil kartlımısın siz eşinle ikiniz?
para yok pul yok onun haricinde olumsuz her şey varken kendine yazık ettiğin gibi çocuk yapmaya çalışarak çocuğuna da mı yazık etmek istiyorsun?Evet söylüyor um her ay tamam git diyor adet olunca da para yok diyor
Bilmiyorum ne yapcmÜzgünüm ama bu adamı seviyorsanız. Sizi çağıran babanıza dönmüyorsanız. Bundan sonra yaşadıklarınız kendi yüzünüzden.
Ben sadece doğacak çocuğunuza üzülürüm o kadar.
eşin sigortasız çalışıyor demeki ki.
evet haklısınız sadece konu sahibi değil çoğu insan çocuğu olmasını hak etmiyorBence de olmasın, çocuğa yazık olur.
sen kendini korumaktan acizsin. çocuk da yarı aç yarı tok, ortalıkta büyüyecek. onu koruyamazsın. o yüzden vermesin Rabbim.Bidaha il demeyin
öyleymiş baksana.Size devlet bakıyor dimi.![]()
her okuduğumuzı gördümüzü saç baş yolduran eyleme dönüştürsek kel kel ortada dolaşırdıkAra ara sayfalara baktımda konuyu okuyan arkadaşlar akıl sağlığınız hala yerinde mi? Saç baş yolduruyor konu sahibinin tavrı ve yazdıkları.
Yani bende espri yapmıştım zaten. Tavrı sinirleri zorluyor.her okuduğumuzı gördümüzü saç baş yolduran eyleme dönüştürsek kel kel ortada dolaşırdık
Tabi devlet bakacak kocası parlament içecek,yeşil kartlı olacak, 2.500 tl maaş alacakSize devlet bakıyor dimi.![]()
Neden şimdi ayrıla yim ki tedavi olacam elimden geleni yapcm allha bırak cam olmazsa çocuk çocuk diy başımın etini yiyip kuma getirdiler gideirm