çocuğu olmayan kadın...

Zaten daha yeni öğrendim esimde sperm hareketsizligijni Diyarbakır daki Dr kar hiçbirşey denediler hatta dr muayene ol dedi esime gerekirse ameliyat edicez bnde şok oldum hatta şöyle dedim sorun bnde eşim de değil dedim eşim de yanım daydi oda şok oldu Dr şöyle dedi sende ki yumurtlama problemi ni hallerde riz ama eşinin de tedavi olması gerek dedi bn o an zaten şok oldum
Spermiyogram testi verdi yani esiniz.dr.da bunun ustune muayene ol mu dedi.sonra da ameliyat dedi.anlayamadım valla

Yo k olmasın çocuğa yazık dediniz bn hak etmiyor muyum çocuğu fakirler çocuk doğurup buyutemez mi
delireceğim gerçekten.fakirler değil kendi hayatını kuramayan kendini bilmeyen insanlar çocuk sahibi olmamalı,çocuğa yazık etmemeli.

neden dram yaratmaya çalışıyorsun?

Yo k olmasın çocuğa yazık dediniz bn hak etmiyor muyum çocuğu fakirler çocuk doğurup buyutemez mi
konu fakirlik değil. senin kimsesizliğin. seni insan yerine koyan yok. çocuk da ezilir yazık olur.

delireceğim gerçekten.fakirler değil kendi hayatını kuramayan kendini bilmeyen insanlar çocuk sahibi olmamalı,çocuğa yazık etmemeli.

neden dram yaratmaya çalışıyorsun?
İnsan nasıl kendi hayatını kurar peki iş güç para olmadan hayat kurulmaz bir anne kendinsini aç bırakır gerekirse ama çocuğunu asla ezdirmez bnde yürek o cesaret te var siz daha ne yazdığını zi bilmiyor sunuz

Sen bnm.hem çim sin sim bana yardımcı olmak gerek mez miydi böle assalamak yerine

Ne demek istedin anlamadim ama seni asagilayan biz degil, o asigim dedigin kisi. Benim bildigim damizlik alinip yavru vermeyen inegi satarlar, yumurta vermeyen tavugu keserler. O buyuk askin var ya seni onlarla ayni degeri veriyor. Simdi biz mi asagilamis olduk?

Herif kuma almaya yol yapiyor sen hala asigim seviyorum. Yine yaziyorum otur bekle evde kumani.

İnsan nasıl kendi hayatını kurar peki iş güç para olmadan hayat kurulmaz bir anne kendinsini aç bırakır gerekirse ama çocuğunu asla ezdirmez bnde yürek o cesaret te var siz daha ne yazdığını zi bilmiyor sunuz

Cocugu yapmaya para bulamiyorken cocuguna nasil bulacaksin?

Ne demek istedin anlamadim ama seni asagilayan biz degil, o asigim dedigin kisi. Benim bildigim damizlik alinip yavru vermeyen inegi satarlar, yumurta vermeyen tavugu keserler. O buyuk askin var ya seni onlarla ayni degeri veriyor. Simdi biz mi asagilamis olduk?

Herif kuma almaya yol yapiyor sen hala asigim seviyorum. Yine yaziyorum otur bekle evde kumani.
Seviyor um napim sabırla bekliy cem çocuğum olmasini

Bizde daha bi tane hanım efendi kolejler de okumadik aziyla yetinmeyen çoğunu bulamaz mis
ben de zaten illa kolejde okusun demiyorum kolejin aylığı 2000 liradan fazla gelir
her bebeğin maması bezi sütü kıyafeti aşısı bilmem neyi olur ilk aylarda üç ayda 2000'den fazla tutar daha doğumunu hastanesini ebesini falan saymadım nasıl olacak diyorum 2000'i karşılayamıyorsanız

Yahu ne kuması Allah aşkınıza?
Ben de Kürt geliniyim. Kendim de çok rahat yetişmiş Batılı bir kadınım.
8 yıl kendi isteğimle çocuk yapmadım.
Ne eşim ne ailesi kuma lafı etmedi edemez de.
Siz kendinizi bu kadar kul köle ederseniz tepenize çıkarlar elbet.
Eşinize başka kadın fikri cazip gelmiş bahane arıyor kusura bakmayın.
Sorunun onda olmadığı ne malum?
bence konu sahibi değil tek çocuk üç çocuk yapsa adam aldatacak gibi gözü dışarı kaymış bir kere

Back
X