- 2 Aralık 2015
- 32.650
- 108.409
- 598
Allah a şükür evim doğalgazlı,kömüre de ihtiyacım yok ,gıdaya da.Al komur senin olsun gıda da snein olsun cik yazma bana

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah a şükür evim doğalgazlı,kömüre de ihtiyacım yok ,gıdaya da.Al komur senin olsun gıda da snein olsun cik yazma bana
Rapor hakkında bilgi aldım gittim ilgilenmedi ler ki(çocuk olmayacak ortada kalıcam)
Nasıl böyle düşünürsün eğer o çok sevdiğin eşin seni seviyorsa önce senin tedavi olmanı sağlar, yok ille de kuma derse ozaman seni sevmemiş demek..
Böyle birşeye sakın göz yumma, bu devirde herşeyin tedavisi varken aşılama, tüp bebek her halükarda tedavi olunur..
Eğer durumunuz yoksa devlet yapıyor 2, 3 denemeden sonra rapor veriyor özel bir hastanede tedavi görme imkanı sağlıyor..
Hem belki sorun okadar büyük değildir, belki sorun eşindedir..
Rapor vermezler hemen çocuk için önce tedavi görmen lazım devlet hastanesi biraz ağır işliyor önce kadın doğum doktoruna git varsa raporların götür onşar seni yönlendirecek zaten,Rapor hakkında bilgi aldım gittim ilgilenmedi ler ki
Ben ilk başları okudum boraz işim var sonra hepücüğünü ağız tadıyla okuyacağım zaten ozamana konu kapanmış olurfake değil sanmıyorum cancağazım
Acmam inşallahKan beynime sıçrıyor okudukça. Allah böyle zihniyeti kahretsin. Kadınları sindirmişler susturmuşlar. Her şeye razı etmişler.
Kızım madem kocan kötü çocuk olunca sana bakacak mı sanıyorsun, borca girmeyecek mi sanıyorsun? Bitti cicim ayları, gösterdi gerçek yüzünü boz AYI!
Ailenden destek iste kurtul. Çocuk olursa sana ne yaparsa yapsın kurtulamayacaksın. Çocukla kadın başıma nereye gideceğim, boşanmak istiyorum çocuğumu bana vermiyorlar diye konu açarsın sonra.
Ben bu ay özelde aşılama yapcm eğer olmazsa gidecegim sagolun sizn ve iki ikisi dışında hepsini engelledimRapor vermezler hemen çocuk için önce tedavi görmen lazım devlet hastanesi biraz ağır işliyor önce kadın doğum doktoruna git varsa raporların götür onşar seni yönlendirecek zaten,
Yani kısacası kademe kademe oluyor devlette tedavi ile başlıyorlar sonra aşılama aşılamadan sonuç alınmazsa tüp beğe geçiyorlar birazda sabır işi anladığın...
Neden herşeyi negatif bakıyor sunuzKan beynime sıçrıyor okudukça. Allah böyle zihniyeti kahretsin. Kadınları sindirmişler susturmuşlar. Her şeye razı etmişler.
Kızım madem kocan kötü çocuk olunca sana bakacak mı sanıyorsun, borca girmeyecek mi sanıyorsun? Bitti cicim ayları, gösterdi gerçek yüzünü boz AYI!
Ailenden destek iste kurtul. Çocuk olursa sana ne yaparsa yapsın kurtulamayacaksın. Çocukla kadın başıma nereye gideceğim, boşanmak istiyorum çocuğumu bana vermiyorlar diye konu açarsın sonra.
İlk defa uy oldum bi umutsuz bn değil misim herkes benden beter misNeden herşeyi negatif bakıyor sunuz
Ben bu ay özelde aşılama yapcm eğer olmazsa gidecegim sagolun sizn ve iki ikisi dışında hepsini engelledim
Başlığı nasıl silcmRapor vermezler hemen çocuk için önce tedavi görmen lazım devlet hastanesi biraz ağır işliyor önce kadın doğum doktoruna git varsa raporların götür onşar seni yönlendirecek zaten,
Yani kısacası kademe kademe oluyor devlette tedavi ile başlıyorlar sonra aşılama aşılamadan sonuç alınmazsa tüp beğe geçiyorlar birazda sabır işi anladığın...
Offff sizi de engelleye m napimyazdıklarınız biraz çelişkili değil mi ?
özelde aşılama yaptırıcam bu ay demişsiniz daha önce para yok vermiyor eşim demiştiniz..
yazdıklarınız biraz çelişkili değil mi ?
özelde aşılama yaptırıcam bu ay demişsiniz daha önce para yok vermiyor eşim demiştiniz..
İnşllah gideceğim bu ay zaten gitmez sem olurumyazdıklarınız biraz çelişkili değil mi ?
Yaş tutmuyor ki devlete gidimÖyle zaten hala bu konuya prim vermeyin
Önce babası çağırmış oluyor geri dön diyor adamcağız, sonra bizde boşanma yok oluyor.
Önce parası yok tedaviye, sonra özelde deneyeceğime dönüyor.
Konu ne yönden atraksiyon alabilecekse o yöne dönüyor yani.
Hem size ne oluyor kiYaş tutmuyor ki devlete gidim
Offff sizi de engelleye m napim
Ne oluyor ya herkes para manyağı olmuş Allah için biri de hayırlı bir evlat olsun inşallah tutar aşılama dedi yazık yayazdıklarınız biraz çelişkili değil mi ?
evet ya dağılalım bence de.Tamam kızlar dizini kırmadığı için dayak yemiş.
Dağılabiliriz.
çözümü bulmuşsun:))Offff sizi de engelleye m napim